Stanislav Chakarov
Stanislav Chakarov
  • 497
  • 7 515 169
  • Член от 6.05.2011 г.
Здравей, ние сме основателите на Aesthetic By Science! Най-голямото фитнес общество в България.
Нашата мисия е да образоваме хората, да премахнем всички заблуди и митове и да предаваме научно обоснована информация свърана с фитнес, правилно хранене, тренировки и да пречупим наложения стереотип за трениращите хора в България.
Нашето хоби, се превърна и в професия. Последните 6 години сме отделили над 10 000 часа в изучаване на научно потвърдената информация свързана с тренировки и хранене, но заедно с това успяхме да приложим нашето и на практика, помагайки на стотици хора, заети професионалисти, да променят телата си и здравословните навици - завинаги.
В този канал ние споделяме уроците, които научихме докато трансформирахме не само нашите тела, но и нашият бизнес и майндсет. Затова в този канал ще намериш всичко, от което се нуждаеш, за да бъдеш една по-добра версия на себе си, във всяко едно отношение!

Видео
"100 до 500 Долара На Ден?!" Въпроси и Отговори
"100 до 500 Долара На Ден?!" Въпроси и Отговори
преди 4 дни
Време е за въпроси и отговори! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/book-a-call-190120 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. Линк и за дамите - abs.click/Mentorship_W190120 Тук можете да видите мнението на жените, с които сме работили до момента. :)
3 Фитнес Заблуди, На Които Масово Хората Вярват
3 Фитнес Заблуди, На Които Масово Хората Вярват
преди 8 дни
В това видео ще ви споделя 3-те фитнес заблуди, на които хората все още масово вярват. Най-лесният начин да не сте от тази маса заблудени хора, е като отделите 7 минути и изгледате това видео! :D Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/book-a-call-120120 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
5 Грешки На Начинаещите | Фитнес Тренировки и диета
5 Грешки На Начинаещите | Фитнес Тренировки и диета
преди 13 дни
Новото десетилетие започна и залите се пълнят с невероятна скорост! В днешното видео ще ви покажем 5 грешки, които начинаещите правят, по отношение на тренировки и диета! Това видео е за тези от вас, които искат да направят 2020та година по-успешна от гледна точка на своите резултати! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/book-a-call-080120 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. #НоваГодина #Отслабване #Кардио
Колко кардио ми трябва, за да изгоря корема?
Колко кардио ми трябва, за да изгоря корема?
преди 15 дни
В началото на новото десетилетие много хора ни питат "колко кардио трябва да правя, за да изгоря корема"? Има два начина да отговорим на този въпрос, като го разгледаме от 2 гледни точки: 1. Колко често е добре да правя кардио тренировки, за да изгоря корема? 2. Колко дълго е необходимо да го правя, за да изгоря корема? Това е и целта на днешното видео, като в края ще ви покажем някои от нашите клиенти и за колко време те са постигнали дадени резултати. Много важно е да отбележим, че те не правят кардио (освен ако не искат да го правят като допълнение), но в голяма степен темповете на сваляне ще са сходни, макар и резултатите да варират, тъй като тренировките с тежести и кардиото предоставят различен стимул. Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/book-a-call-050120 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. #НоваГодина #Отслабване #Кардио
И Сега Какво? Диета, Тренировки, нали си обеща?!  2020
И Сега Какво? Диета, Тренировки, нали си обеща?! 2020
преди 19 дни
Нова година, ново аз? Новата година ще започна с диетата! През новата година ще започна да тренирам сериозно! През нова година ще бъда по-решителен, по-фокусиран, ще спра да отлагам, ще науча нов език и т.н. и т.н., всички сме чували тези обещания. Но защо не успяваме да ги изпълним? В това видео ще ви обясня какво не трябва да правите през 2020-та и какво да правите, за да можете този път да изпълните тези обещания! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/book-a-call-010119 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. #НоваГодина #Диета #Тренировки
Една Година След Операцията / #Влог
Една Година След Операцията / #Влог
преди 24 дни
Мина една година от операцията ми на очите и в това жалко подобие на влог ще ви покажа какви са резултатите :D Също така започваме и нов бизнес, така че тепърва очаквайте готини неща! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/Mentorship_M271219 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Как Да Ям По Празниците? / Диета По Време На Празници
Как Да Ям По Празниците? / Диета По Време На Празници
преди 29 дни
Ето, че новогодишните празници отново настъпиха, а с тях и голямото ядене! Как да се справим с диетата си по празниците, така че да не качим отново едни 5кг, които да си отнесем чак до плажа през 2020-та, ще разберете в това видео! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/mentorship_18_12 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Не качвай мазнини, а мускули 💪 Как да правим лийн бълк!
Не качвай мазнини, а мускули 💪 Как да правим лийн бълк!
преди месец
Почти всеки мъж, с който разговаряме, иска да изгради мускулна маса. В днешното видео ще ви кажем как да качвате МУСКУЛИ, а не мазнини! Или както е познат терминът на чист български "Лийн Бълк" 😀 Има няколко грешки, които много трениращи правят. Най-значимата е, че не се фокусират върху правилните неща! Отделят прекалено много внимание! Надяваме се днешното видео да помогне на тези от вас, които искат да КАЧВАТ мускули! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/mentorship_18_12 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
LIDL - Резултатите от Теста! Лъжат Ли Ни Големите Вериги?
LIDL - Резултатите от Теста! Лъжат Ли Ни Големите Вериги?
преди месец
Както вече знаете, преди няколко седмици решихме да направим един потребителски тест на Лидл и по-специално на два от техните продукти. Изварата на Pilos и Skyr. В това видео ще ви покажа резултатите от теста и една.. изненада към тях :) Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/mentorship_18_12 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Защо Белият Хляб Е Вреден?
Защо Белият Хляб Е Вреден?
преди месец
Къде е проблема с белия хляб? Защо всеки, който реши да спазва диета бяга от белия хляб като дявол от тамян? В разговорите, които провеждам с потенциални клиенти, много често ми се случва хората да заявяват гордо "аз хляб от години не ям", с нотка на гордост подобна на тази, която усещам при бившите пушачи, които казват "аз от години не пуша!" Но защо белия хляб е толкова лош? Ако си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/Mentorship_M141219 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
ЛИПОВОН - Още Ли Се Продава?! ВНИМАНИЕ!!!
ЛИПОВОН - Още Ли Се Продава?! ВНИМАНИЕ!!!
преди месец
След добрата работа на @Lyubomir Zhechev по случая с Липовон не се случи нищо... Ние се натъкнахме съвсем случайно на една интересна добавка, която уж изчезна от публичното пространство. Оказа се, че все още се продава. Но, ние открихме и че активната съставка в Липовон е намерена и две други добавки, които имат много сходни прилики с мистериозната добавка, която ние си закупихме... Нашият призив е да споделяте научно-обоснована фитнес информация, не само от нашия канал, но и от всички други хора в тази сфера, тъй като повече хора имат нужда да са информирани относно рисковете на добавките за "бързо" отслабване! Ако си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/Yt111219 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Защо Се Саботирам?! Провал В Диетата и Тренировките..Това те спира!
Защо Се Саботирам?! Провал В Диетата и Тренировките..Това те спира!
преди месец
Получих въпрос в инстаграм от момче, което всеки ден си казва, че започва с тренировките и храненето, но по-късно през деня не се сдържа и започва да прекалява с храната, губи мотивация, не тренира и това се повтаря ден след ден. В това видео ще ви обясня защо това е така и как да се справите, ако и вие имате същия проблем! Ако си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/Yt081219 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Плочки без усилие? | Преса за заети хора!
Плочки без усилие? | Преса за заети хора!
преди месец
Искаш ли да искараш плочки без усилие? Много хора, които са заети или не искат да влагат усилия в тренировки/диета търсят именно това и стават жертва на маркетинга на няколко неработещи продукта: 1. Колан за топене на мазнини 2. Детокс чай 3. Фетбърнъри Запиши си час за разговор от тук 👉🏻 abs.click/book-a-call-04-12 Ако нямаш време да тренираш, НО искаш да изгориш подкожни мазнини в този видеоклип ще намериш няколко съвета, за да постигнеш тази цел по-лесно! Не казваме, че ще е лесно... НАПРОТИВ - нищо, никога не идва лесно! Ако си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/book-a-call-04-12 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Тъмната страна на социалните мрежи - 2 начина, по които ни вредят!
Тъмната страна на социалните мрежи - 2 начина, по които ни вредят!
преди месец
Забелязали сме, че в днешно време социалните мрежи имат ОГРОМЕН ефект върху нас, който влияе и на нашите резултати в залата. Има два основни проблема, за които Никола ще сподели в днешното видео: 1. Изграждане на нереалистични представи 2. Зависимост от мобилните устройства и начина по който те ни разфокусират от нашите крайни цели На практика ние търгуваме моментното задоволство от харесвания на снимките ни, коментари и веднагическо одобрение, за сметка на това да сме фокусирани и да работим за крайните си цели. Искаш да работиш с нас? Разгледай резултатите на нашите клиенти и си запази час за разговор - abs.click/mentorship_0112
Влог | Среща с Армията на Aesthetic By Science
Влог | Среща с Армията на Aesthetic By Science
преди месец
В този клип ще видите част от нашето голямо семейство на Aesthetic By Science. Беше едно изключително забавно, мотивиращо и обогатяващо преживяване. Мотивиращо, защото хората, с които работим са едни от най-амбициозните и интелигентни българи, работещи здраво върху себе си. Обогатяващо, защото имаше какво да научим от всеки един от тях, завързахме нови стойностни контакти, а някои се запознаха и със свои бъдещи бизнес партньори, други поречпиха бизнес идеи. Забавно.. забавно защото освен всичко, трябва да можем и да се забавляваме! :D Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално и искаш да се присъедниш към нашето голямо семейство, можеш да посетиш този линк, за да си запазиш час за разговор 🔥abs.click/Mentorship_M271119 🔥
Най - Добрият Съвет, Който Съм Чувал!
Най - Добрият Съвет, Който Съм Чувал!
преди месец
Опитвали ли сте се да направите нещо уж важно за вас, а след това изведнъж да се откажете? Този съвет, който ще ви дам е помогнал не само на мен, но и на много хора около мен, да предприемат правилните действия и решения и да успеят да се върнат обратно в играта. Да продължат да си преследват целите, да взимат трудни решения, да рискуват и да успяват с всяко нещо, с което се захванат! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/Mentorship_M251119 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
LIDL на Тест - Извара Пилос и Skyr в ЛАБОРАТОРИЯ
LIDL на Тест - Извара Пилос и Skyr в ЛАБОРАТОРИЯ
преди 2 месеца
Тестваме LIDL и по-специално продуктите извара Пилос и Skyr, защото това са едни от най-консумираните продукти сред фитнес маниаците, заради високото им съдържание на протеин. Нашите последователи изкупуват тези продукти буквално с кашоните, в това число и нашите лични клиенти. Осъзнаваме, че последните години им направихме огромна реклама и хиляди хора пазаруват от там, заради нас. Време е да видим дали си е струвало да ги хвалим толкова! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/work-with-us-yt-20-11 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. Запиши се за предизвикателството от тук - Fitstart - aestheticbyscience.com/fitstart-challenge/ shop.aestheticbyscience.com/product/knigi-aesthetic-by-science-1
ХАКНИ СВОЯТА ДИЕТА! / Как Да Изчисля Калориите?
ХАКНИ СВОЯТА ДИЕТА! / Как Да Изчисля Калориите?
преди 2 месеца
Имаш ли чувството, че диетата, която спазваш не е за теб? Опитвал ли си се да се храниш чисто, но не виждаш видими резултати? Време е да "хакнеш" своята диета и да разбереш как правилно да изчислиш своите калории и макронутриенти, да влезеш в "Матрицата" и вече сам да имаш способността да създаваш и контролираш своя хранителен режим! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/book-a-call-1711 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Как Да Тренирам, Ако Нямам Време?! - РЕШЕНИЕТО
Как Да Тренирам, Ако Нямам Време?! - РЕШЕНИЕТО
преди 2 месеца
Работите много? Имате много ангажименти покрай семейство, деца, бизнес и други? Това са все важни неща, но предполагам осъзнавате, че е важно да се погрижите и за себе си. Всеки иска да се чувства добре в кожата си, да се харесва, да се чувства тонизиран, да изглежда добре и да бъде здрав, но обикновено оправданието е "НЯМАМ ВРЕМЕ!". Е, след това видео оправданието ви вече НЕ важи! :) Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/Mentorship_M131119 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. #AestheticByScience #Тренировки #МускулнаМаса
Спри! Не Качвай Мазнини, Качвай Мускулна Маса! / Колко Калории Горим?
Спри! Не Качвай Мазнини, Качвай Мускулна Маса! / Колко Калории Горим?
преди 2 месеца
Не качвайте мазнини, а мускулна маса! Масово виждам как хора, започвайки да тренират, да.. със сигурност качваш мускулна маса, но заедно с това и много мазнини. Накрая отново са във форма, която не харесват. Причината, е че надценяват калориите, които им се "полагат" когато тренират. Смятат, че тренировките могат да компенсират за лошият начин на хранене, а това НЕ Е така! Разберете повече във видеото! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/mentorship_yt_1110 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
5 Разлики Начинаещ vs. Напреднал / Съвети за Мускулна Маса и Релеф за Всеки
5 Разлики Начинаещ vs. Напреднал / Съвети за Мускулна Маса и Релеф за Всеки
преди 2 месеца
Много често забелязвам начинаещи, които да правят неща, които са за напреднали. Но много често съм срещал и обратното! Напреднали, които са стигнали застой, който не могат да преодолеят, защото продължават да правят неща, които са за начинаещи! В това видео ще ви дам 5 разлики между напреднал и начинаещ, чрез които по-ясно да се насочите към способите, които трябва да използвате спрямо вашата степен на напредналост! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/Mentorship_yt061119 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
10 неща, които ми се иска да бях научил по-рано
10 неща, които ми се иска да бях научил по-рано
преди 2 месеца
След като в последните 2 видеоклипа направих малко по-обстоен научен анализ на 2 сериозни теми - фруктозата в плодовете; обхват на движение за оптимални резултати - днес реших да ви предоставя един по-разтоварващ видеоклип с малко лични истории. Видеото е предизвикано от многото лични въпроси, които получавам в Инстаграм. Днес говоря изцяло от личен опит и споделям с вас нещата, които наистина са оказали огромно влияние върху мен през последните 10 години.
Фитнесът Tе Прави Тъп...
Фитнесът Tе Прави Тъп...
преди 2 месеца
Затъпява ли се от фитнеса? Когато говоря с хора, които не тренират и ги питам защо не го правят, доста често ми отговарят "предпочитам да тренирам мозъка си, да прочета една книга, да науча нещо ново". Предполагам сте забелязали и този стереотип, че спортистите са по-глуповати и не блестят с голям интелект. Дали този стереотип обаче е оправдан или е поредното оправдание затова да не тренираме, но същевременно да се почустваме по-интелектуално извисени? Или наистина трябва да избираме между тренировките и развитието на нашия мозък? :( Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/mentorship_yt_3010 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Пълни или половинки повторения? | Как тренират напредналите!
Пълни или половинки повторения? | Как тренират напредналите!
преди 2 месеца
Пълни или половинки повторения? Чудил ли си се защо някои напреднали не изпълняват упражненията в тяхната цялост? В днешното видео ще ви споделим именно това! Има ситуации в които е добре да правим пълни повторения, но има и причини да правил половинки, особено ако сме по-напреднали. Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/mentorship_yt_2710 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Здравословна Закуска - Дали?
Здравословна Закуска - Дали?
преди 2 месеца
Здравословни закуски под формата на пълнозърнести бисквитки белвита, солети и т.н. са доста чест срещана храна в офисите, или поне по думите на нашите клиенти. Те вече знаят, че тези "междинни здравословни и леки закуски" из между храненията не са никак добра идея! Ако искате и вие да разберете защо, гледайте видеото! :) Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/mentorship_yt_2310 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Напълнява ли се от плодове?
Напълнява ли се от плодове?
преди 3 месеца
Напълнява ли се от плодове? Въпрос който е с много нюанси и срещаме често в социалните мрежи. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/fruit 🔥за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. ----------------------------------------------------------------------------------------------- От една страна, всички знаем, че плодовете (и зеленчуците) са полезни за нашето здраве! От друга страна, обаче, стоят всички противници на тази теза, които набеждават фруктозата като основния проблем с плодовете. Истината, разбира се, е доста комплексна и за да дадем адекватен отговор на въпроса напълнява ли се от плодовете, трябва да разгледаме няколко различни гледни точки! Приятно гледане!
6 начина да забързаш метаболизма си!
6 начина да забързаш метаболизма си!
преди 3 месеца
Как да забързаш метаболизма си? Преди години много хора спекулираха, че най-важното нещо е да се храним по 8 пъти на ден, за да постигнем тази цел. Какво знаем днес? Има 6 начина да забързаш метаболизма си, които са научно-обосновани и могат да улеснят твоята диета като ти помогнат да гориш мазнините малко по-бързо Има 2 важни условия, за да постигнем това: 1) Да имаме "забавен" метаболизъм в следствие на пропуски в тези 6 практики 2) Все пак да си в калориен дефицит. Колкото и да "забързваме" своя метаболизъм, ако ядем прекалено много и калорични храни, няма как да постигнем резултати! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/mentorship-_15_10 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
ДОБАВКА ЗА ОТСЛАБВАНЕ, КОЯТО РАБОТИ!
ДОБАВКА ЗА ОТСЛАБВАНЕ, КОЯТО РАБОТИ!
преди 3 месеца
Добавка за отслабване, която наистина работи! Не, не е Липовон! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/mentorship_yt1010 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Тренировка На Лостове / Моята Street Fitness тренировка
Тренировка На Лостове / Моята Street Fitness тренировка
преди 3 месеца
В това видео ще ви покажа как тренирам аз, когато съм на почивка и няма фитнес зали наоколо. За мен е важно да поддържаме навика да сме активни, а и когато не тренирам, всъщност е чувствам по-ленив и отпаднал. А да съм ленив и отпаднал по време на почивка е последното нещо, което искам. :) Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/10.07Yt 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Как да си поставя фитнес цели?
Как да си поставя фитнес цели?
преди 3 месеца
Често се оказва, че ние се проваляме още преди да сме започнали. Причината е, че не си поставяме правилните фитнес цели! В днешното видео ще ви споделя няколко различни гледни точки на този проблем. От една страна трябва да си поставим РЕАЛИСТИЧНИ крайни цели. От друга страна е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да съставим и реалистичен план за изпълнение, които да ни отведе до нашата крайна цел. Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/mentorship-yt-1003 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Шокиращ Факт / Пред очите ви е!
Шокиращ Факт / Пред очите ви е!
преди 3 месеца
Искате да отслабнете? Или искате да покачите мускулна маса? Или пък искате да бъдете по-успешни в работата? Или пък да започнете собствен бизнес? Едва ли някой ще откаже някое от тези неща. Всъщност, може би повечето биха искали всичко накуп. Но защо малко хора го постигат? В това видео ще разберете нещо, което е пред очите ви, но най-вероятно много от вас не сте го забелязали! Нещо, което ако осъзнаете, може би ще ви накара да сте по-решителни, да преследвате целите си, да не губите времето си и наистина да промените живота си! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/mentorship_yt_3009 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Най-ефективните хранителни добавки за 2019та (преглед на 15+ добавки)
Най-ефективните хранителни добавки за 2019та (преглед на 15+ добавки)
преди 3 месеца
В този видеоклип ще споделим с вас някои от НАЙ-ЕФЕКТИВНИТЕ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ за 2019та. Догодина ще направим обновена версия, като в това видео споменавам над 15 добавки. Ето някои от нещата, които коментираме: - Магнезий - Витамин К - Фет-бърнъри - Протеин - Креатин -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/yt-09-26 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Умишлено не сме добавили бета-аланин; цитрулин; бцаа и подобни добавки в този клип, защото всяка една от тези добавки заслужава отделен клип. Използвани ресурси: 1. www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3048339/ 2. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11697022 3. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22280901 4. academic.oup.com/ajcn/article/103/4/1033/4662891 5. www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5613455/ 6. Кога мелатонинът може да е ефективен - www.sleepfoundation.org/articles/melatonin-and-sleep 7. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27933574 8. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23853635 9. www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4397399/ 10. www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6204628/ 11. Желатин - www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1215839/pdf/biochemj00862-0065.pdf 12. aestheticbyscience.com/2017/11/12/creatine/ 13. abs.click/l-carnitine
Какво да ядем ПРЕДИ тренировка! Мускулна Маса, Релеф, Максимални Резултати!
Какво да ядем ПРЕДИ тренировка! Мускулна Маса, Релеф, Максимални Резултати!
преди 3 месеца
Виж резултатите на нашите клиенти - abs.click/mentorship_yt_2309 Какво да ядем преди тренировка за оптимални резултати? - Въглехидрати, протеин или мазнини? - Колко време преди тренировка да се стремим да ядем? Отговорите на всички въпроси ще научите в днешното видео. Нещо което забравих да спомена в клипа е, че по време на тренировка с тежести не горим особено много гликоген и нямаме нужда от колосално к-во въглехидрати ПРЕДИ тренировка (референция 3). Допълнителни източници за четене: 1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3577439/ 2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3285117 3) link.springer.com/article/10.1007/BF00422734 4) abs.click/anabolicwindow
От 300 до 300 000? / Успехи, Провали, Бъдеще! Всичко за Aesthetic By Science
От 300 до 300 000? / Успехи, Провали, Бъдеще! Всичко за Aesthetic By Science
преди 4 месеца
В това видео ще споделим как се зароди Aesthetic by Science, част от грешките, които сме правили, провалите, успехите и бъдещите планове! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥abs.click/mentorship_yt_180919 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
9 въпроса за 23 минути | отговаряме на въпросите ви
9 въпроса за 23 минути | отговаряме на въпросите ви
преди 4 месеца
Отдавна не сме правили видео, в което отговаряме на вашите въпроси. Видеото е по-неангажиращо и отговорихме на 9 въпроса за 23 минути, НО се разприказвахме и за малко странични неща. Ето ги въпросите, на които отговорихме: 1. Увисват ли гърдите (на жените) след отслабване? 2. В какво да инвестирам - курс или треньор? 3. Кое разпределение на В/Б/М е оптимално? 4. Бонус въпрос - не е задължително да сме на ниски калории в почивните дни? 5. Мнение за клек в стил пистолет? 6. Кое е по-важно за растеж - напредък в товара или трениране до отказ? 7. Да ограничим ли физическата си активност извън залата по време на бълк? 8. Бихте ли започнали да тренирате боен спорт? 9. Има ли дискриминация в София спрямо хората от малките градове? 10. Какво мислите за суперхраните? Приятно гледане! 9 въпроса за 23 минути - bgzone.info/view/aHJUVlc3V0doRVE.html
Спести Време и Пари / Има пряк път към успеха!
Спести Време и Пари / Има пряк път към успеха!
преди 4 месеца
Когато става въпрос за отслабване или забогатяване, хората са склонни да търсят пряк път. Пряк път чрез лотарийни билети, пряк път чрез глупави диети, пряк път чрез магически хапчета, пряк път чрез колани друсащи сланина. Истината, е че има пряк път! Просто хората търсят на грешното място! Прекият път е да имаме Ментор! Човек, който е бил в нашите обувки, но е извървял пътя до достигането на целта, която и ние сме си поставили. Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/yt-12-09-19 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. Ментор е всеки човек, от който взимате пример и човек, в чиито съвети наистина се вслушвате! Може да е платен ментор, може да е ваш роднина или приятел, а може да е дори човек, който не познавате, а следвате в социалните мрежи. Имате ли такъв и кой е той?
Как да имам преса ЦЕЛОГОДИШНО? | 3 негатива на ниския % мазнини
Как да имам преса ЦЕЛОГОДИШНО? | 3 негатива на ниския % мазнини
преди 4 месеца
Внимание - КЛИКБЕЙТ! Знам че много от вас искат да се научат как да имат преса целогодишно, НО това не е възможно за голяма част от хората. Дори и да е физически възможно, не означава, че ще е оптимално за вашите резултати и вашето благополучие. Има 3 специфични негатива на това да поддържаме нисък % подкожни мазнини целогодишно. Има едно "решение" на този проблем, но изисква от вас да вземете правилните решения в правилното време и да "стискате" зъби през трудните моменти. Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/yt-09-09-19 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Лятото - Сблъсъкът с Реалността!
Лятото – Сблъсъкът с Реалността!
преди 4 месеца
Лятното отслабване е нещо, което се наблюдава всяка година. Замисляли ли сте се защо тогава се усещат повечето хора? Аз се замислих и мисля, че това е отговорът! :) Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/SummerBody 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Отслабване - къде грешиш!? | 3 знака, че отслабваш грешно
Отслабване - къде грешиш!? | 3 знака, че отслабваш грешно
преди 4 месеца
В днешното видео ще споделя с теб къде грешиш, когато се опиташ да отслабнеш. Много хора се демотивират, ако не получават резултатите, които искат и поради тази причина е изключително важно да разпознаваш 3те най-значими знака, че отслабваш грешно. - Първият е, че разчиташ на глад като индикатор за напредък. Ако се стремиш към качествено отслабване, тук грешиш. Това никога не води до нищо добро. Макар и най-популярна, тази стратегия е грешна. В най-добрия случай, дори и да даде резултати и да достигнем крайната си цел, ще сме толкова обезумяли от глад, че бързо ще върнем килата. Това е една от причините за йо-йо ефекта. - Вторият признак че грешиш при отслабване, е че разчиташ само на кантар. Той е важен инструмент, но много често ни подежда. Освен кантар е желателно да си взимаш и мерки с метър + да си правиш снимки. - Третият признак, че грешиш при отслабване, е че постоянно се опитваш да "оптимизираш" това което правиш. Ако нещо не е счупено то няма нужда от поправка. А ако не работи, много хора се опитват да закърпят проблемите с бързи решения, вместо да разрешат проблема в неговата основа! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/Yt0902 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. Отслабване - къде грешиш!? | 3 знака, че отслабваш грешно bgzone.info/view/Nm9CU2Vyb09nbnM.html bgzone.info/view/Nm9CU2Vyb09nbnM.html
Ричард и Липовон Изчезнаха? / Full Day of Eating
Ричард и Липовон Изчезнаха? / Full Day of Eating
преди 4 месеца
Ричард Величков и Липовон се превърнаха в сериал с поучителен край! А именно, че преки пътища към успеха НЕ съществуват! Ние с Никола постоянно говорим за това как фитнесът и бизнесът много си приличат и този пример го доказва перфектно. Ричард се опита да направи бизнес по лесен и кратък път, чрез това да рекламира добавка, която не е негова, а той е просто поставено лице от хора по-влиятелни от него. Опита се чрез конкурси за красота и риалити предавания. И... не стигна далеч! Същото се случва и с хората които искат да постигнат целите си чрез преки пътища от хапчета и магически диети... и те НЕ стигат далеч! Изводът, е че успеха и в двете се корени в промяна на навиците, осъзнатост, знания, постоянство и работна етика! Неща които не се придобиват от днес за утре. Неща без които рано или късно се пропукваш, пропадат и се връщаш обратно там, от където си дошъл! _______________________________________________________________ Книгата "Гъвкава диета", може да си поръчате от тук - abs.click/Гъвкава.Диета
Какво ДА НЕ закусваш | 4 проблема с най-популярната фитнес закуска
Какво ДА НЕ закусваш | 4 проблема с най-популярната фитнес закуска
преди 5 месеца
В този видеоклип ще ви покажа 4 проблема свързани с най-популярната закуска във фитнес средите - овес и кисело мляко КАКТО и два много прости начина да я подобрите. Много често се добавят и допълнителни екстри към тази закуска, които не носят огромна стойност, но я правят по-калорична - мед, семена от чиа, ядки и т.н. 4те прооблема със закуската ти са, че: - Не засища - Не съдържа достатъчно протеин - Успива те - Съдържа прекалено много калории Тези проблеми могат да се окажат една от причините да НЕ виждате резултатите, които искате. Ние сме забелязали, че масово хората НЕ изпитват особено голям глад на закуска, но тогава приемат голямо к-во калории. Освен това висковъглехидратните закуски не само, че не засищат повечето хора (специфично тези с повече подкожни мазнини), но и води до 2 много неприятни последствия - успива ги още в началото на деня, допринася за по-засилено чувство на глад. Има два много прости начина да подобрите тази закуска и в днешното видео ще ви ги споделя. Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/yt2208 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Плочки - Колко Бързо Ще Изкарам Коремна Преса?
Плочки - Колко Бързо Ще Изкарам Коремна Преса?
преди 5 месеца
Колко бързо можем да изкараме плочки на корема? Предполагам доста от хората които нямат плочки или никога не са имали са си задавали този въпрос. Е в това видео ще се опитвам да ти отговоря на база на информацията, която имаме от нашата Менторска Програма! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк 🔥 abs.click/Yt180819 🔥 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Максимален релеф - Диета, Тренировки, Кардио и Добавки
Максимален релеф - Диета, Тренировки, Кардио и Добавки
преди 5 месеца
Лятото е почти към края си и много хора се завръщат към тренировките и диетата, след като са отпуснали малко на плажа. Този клип е за всеки, който иска да постигнестигне максимален релеф и да свали от 20+ до 10% подкожни мазнини, най-накрая! В днешното видео ще ви споделя как да постигнете максимален релеф и да слезнете от 20+ до 10% подкожни мазнини, като ще ви предоставя генерални съвети в няколко основни насоки: - Тренировки - Кардио - Добавки - Диета Не казвам, че всеки трябва да гони максимален релеф или че е необходимо да слизаме от 20 до 10% подкожни мазнини. Видеото е ориентирано към хората, които имат желание да постигнат подобни цели дори да е за кратък период от време! --------------------------------------------------------------------------------- Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк abs.click/mentorship_yt_0814 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. ---------------------------------------------------------------------------------
Хранене След Тренировка / Какво Трябва Да Знаете
Хранене След Тренировка / Какво Трябва Да Знаете
преди 5 месеца
Какво да ям след тренировка? Доста хора задават този въпрос. В тови клип ще ви обясня какви са 4-те неща които трябва да знаем за след тренировъчните хранения! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк: aestheticbyscience.com/mentorship_yt_0807 За да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Липовон, Ричард Величков, САРМс и Фитнес Индустрията
Липовон, Ричард Величков, САРМс и Фитнес Индустрията
преди 5 месеца
Клипът на Любомир може да гледате тук - bgzone.info/view/b1J0blM2VkJscFE.html Ричард Величков се изгражда като лицето на фитнес индустрията в мейнстрийм медиите. Ние вярваме, че много от нашите колеги не са съгласни с това и целия този фарс около чуждестранни добавки, САРМс, гласност и публични изяви на определени инфлуенсъри ВРЕДИ на имиджа на цялата индустрия. Чувстваме се длъжни ЯСНО да се разграничим от подобни хора и да заявим своите ценности открито. Надяваме се, че ще ни подкрепите и ще подпомогнете нашата мисия!
Коя е НАЙ-ДОБРАТА тренировъчна програма?
Коя е НАЙ-ДОБРАТА тренировъчна програма?
преди 5 месеца
Кой е НАЙ-ДОБРИЯТ тренировъчен сплит? Това е един от най-често задаваните въпроси и тема, която не сме разисквали отдавна. Истината е, че няма как да кажем, кой е най-добрият тренировъчен сплит за теб. НО можем да ти дадем насоки, за да се ориентираш сам. Голяма част от хората се спират на една от три програми - горна/долна част; културистичен сплит; и тренировки за цялото тяло. --------------------------------------------------------------------------------- Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк aestheticbyscience.com/mentorship_yt_0807 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. --------------------------------------------------------------------------------- Според нас най-добрият тренировъчен сплит е индивидуален и зависи от няколко фактора, но днес ще обсъдим само два: 1) Кой са твоите слаби и силни страни 2) Колко добре можеш да се възстановяваш Кой е НАЙ-ДОБРИЯТ тренировъчен сплит? - bgzone.info/view/bEZRMUE5M0hfckk.html bgzone.info/view/bEZRMUE5M0hfckk.html
Спри да отлагаш | 4 изпитани съвета!
Спри да отлагаш | 4 изпитани съвета!
преди 5 месеца
Един от най-разпространените проблеми, който забелязваме е, че хората вечно отлагат. В повечето ни видеоклипове сте чули да повтаряме "Спри да отлага" отново и отново... Причината за това отлагане също е интересна! Много хора искат да направят всичко "перфектно". И тъй като не могат да тренират са се отказали да следят диета, защото "няма смисъл". --------------------------------------------------------------------------------- Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк aestheticbyscience.com/mentorship_yt_0805 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. --------------------------------------------------------------------------------- Смисъл винаги има, но тук говори страхът. Страхът от това да се провалим. В днешното видео искаме да споделим с вас 4 изпитани съвета, които да ти помогнат да преодолееш страха си и да си кажеш "спри да отлагаш вече"! Първият начин да спреш да отлагаш е да прилагаш 5 секундното правило на Мел Робинс. Друг метод да спреш да отлагаш е да ангажираш и някой друг. Много често ние сме по-стриктни, ако НЕ искаме да се изложим пред някой друг. За останалите 4 изпитани съвета, които да ти помогнат да си кажеш "Спри да отлагаш", изгледай видеото докрай!
98% ОТ ХОРАТА НЕ УСПЯВАТ, ЗАРАДИ ТОВА!
98% ОТ ХОРАТА НЕ УСПЯВАТ, ЗАРАДИ ТОВА!
преди 5 месеца
Много от хората не успяват да изживеят живота си по начина, по който искат. А нещото което ги спира е нещо толкова малко и абсурдно... --------------------------------------------------------------------------------- Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк aestheticbyscience.com/mentorship_yt_3107 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. --------------------------------------------------------------------------------- Замисляли ли сте се какво е нещото което най-много ви спира да правите точно това, което искате? Аз забелязвам, че страхът е най-силната емоция, която ни спира. Но от какво точно ни е страх? Забелязвам, че ако няма хора които да ни съдят за каквото и да е, страхът от това да действаме и да правим това което искаме, се изпарява. Много от хората не започват бизнес защото се страхуват, че хората около тях ще ги съдят "И ти големия бизнесмен стана, слез на Земята". Познато, нали? Много хора се страхуват да започнат с фитнеса, защото се страхуват от осъдителните погледни на фитнес батките и мацките и какво ще си помислят за тях? Истината, е че дори и някой да си помисли нещо осъдително за вас, то това няма да трае повече от броени минути, тъй като хората сме егоистични и нямаме време да мислим за другите хора и техните проблеми, недъзи или неуспехи. Второто нещо което спира хората да бъдат супешни, е че губят време в мислене за проблеми които са извън кръга на техния контрол. Защо да губиш и минута време за нещо, което не можеш да промениш, като всичко около теб на което може да повлияеш е каша и не си го оправил? В момента, в който се научите да контролирате тези две неща, според мен ще сте няколко крачки по-близо към това да успявате във всяко едно начинание и да живеете живота, който искате!
По-големи мускули с ПРОГРЕСИВНО ПРЕТОВАРВАНЕ!
По-големи мускули с ПРОГРЕСИВНО ПРЕТОВАРВАНЕ!
преди 6 месеца
Прогресивно претоварване е един от най-важните принципи при стремежа за по-големи мускули. Тази методика съществува още от древността и е нещо, което всеки един от нас знае. За да се сдобием с големи мускули, трябва да се претоварваме. Но няма как да минем от тяга с празен лост на 240кг тяга за 2 посещения в залата. Трябва да приложим прогресивно претоварване и да работим върху уменията си в залата в продължение на години, за да станем по-силни и да имаме по-големи мускули! Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк aestheticbyscience.com/mentorship_yt_0724 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас.
Целите или приятелството? Ти избираш!
Целите или приятелството? Ти избираш!
преди 6 месеца
Една от най-неочакваните причини да не постигаш своите фитнес цели са... ПРИЯТЕЛИТЕ И СЕМЕЙСТВОТО! Това което ние сме забелязали е, че ако средата ни не е продуктивна и не подкрепя нашите цели става много трудно да ги достигнем. Целите или приятелството? Понякога изглежда, че сме на кръстопът и трябва да изберем или целите или приятелството, но това не е съвсем така. В днешното видео ще ви споделим нашата нагласа, която ни позволява да постигаме своите цели ДОРИ когато СРЕДАТА ни пречи и приятелите ни искат да ни спрат! Целите или приятелството? Ти избираш! --------------------------------------------------------------------------------- Ако ти си зает професионалист или предприемач, който иска да работи с нас персонално, можеш да посетиш този линк aestheticbyscience.com/mentorship_yt_0721 за да видиш резултатите от нашата менторска програма. На тази страница можеш да научиш повече за това как да работиш с нас. ---------------------------------------------------------------------------------
Тренировка За Крака / Без Клек
Тренировка За Крака / Без Клек
преди 6 месеца
Тренировка за крака, но без клек? Възможно ли е? В това видео ще ви покажа моята тренировка за крака. Ако си човек, който е зает с това да развива своята кариера или бизнес и си неглижирал своето здраве и тяло заради това, но търсиш помощ, можем да ти помогнем чрез нашата менторска програма: aestheticbyscience.com/Yt_180719 Повече за предстоящия семинар: facebook.com/events/457604771665225/
Яйца - Какво Трябва Да Знаем
Яйца - Какво Трябва Да Знаем
преди 6 месеца
Яйца - Трябва ли да ги ядем или не трябва да ги ядем? Вечният спор за това дали яйцата са вредни или не. Ако си човек, който е зает с това да развива своята кариера или бизнес и си неглижирал своето здраве и тяло заради това, но търсиш помощ, можем да ти помогнем чрез нашата менторска програма: aestheticbyscience.com/mentorship_yt_150719 Повече за предстоящия семинар: facebook.com/events/457604771665225/ Използвани източници: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10704618?fbclid=IwAR0M41WgAv9IgAjjJzqzsBnlSGvQYZenkbT-rf9P46vV79MF_VFeEeU8PCE Хора на 48-72 год им дават диета от 30% мазнини, от които 2/3ти са растителна или животинска мазнина. Останалата 1/3 е от жълтък (без белтъци). Никой не приема говежда ЛОЙ или царевично олио в комбинация само с жълтъци. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19343078 стъди, което демонстрира разлика между серумен холестерол и холестерол в кръвната плазма. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8857917 стъди, което показва че при завишен прием на холестерол, тялото понижава собственото производство на холестерол www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22037012 The European countries, Australia, Canada, New Zealand, Korea and India among others do not have an upper limit for cholesterol intake in their dietary guidelines. Further, existing epidemiological data have clearly demonstrated that dietary cholesterol is not correlated with increased risk for CHD. www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/0026049565900028 50% намаление на холестерола от диетата води до много минимални изменения на холестерола в кръвта www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18726564 увеличен холестерол от диетата НЕ води до увеличение в LDL холестерол при energy-restricted diet (2 яйца на ден в продължение на 12 седмици) www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27739004 ограничаване на холестерол от диетата е само 1 начин да се намали холестерола. Нужна е комбинация. Едно от другите важни неща е прием на растителни стероли и станоли. Тоест ако приемаме и достатъчно зеленчуци и плодове, се предпазваме допълнително. Което е доста по-реалистично и препоръчително без значение дали ядем или не ядем яйца. www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/07315724.2004.10719429#.UvNz1bT1adA Мета-анализ на много проучвания свързани с консумацията на яйца заключва: Based on the epidemiologic evidence, there is no reason to think that such a healthy eating pattern could not include eggs. www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2904713 хора с проблеми с холестерола НЯМАТ увеличение в холестерола след няколкоседмична комуникация на 3 яйца на ден + наденица за закуска. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15721501 яйцата в сравнение с овес НЕ увеличават холестерола (49 възрастни хора за 6 седмици по 2 чайца на ден) www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23128450 яйчните жълтъци увеличават концентрацията на каратеноиди и други антиоксиданти и според това проучване са ванжа храна за хора податливи към диабет и сърдечно съдови заболявания (ССЗ) www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23021013 3 цели яйца на ден, при лоу-карб диета, подобряват липидния профил и инс. Чувствителност при хора с метаоблен синдром www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10217054 при хора с диабет, яйцата могат дад увеличат риска от ССЗ, НО При хора с диабет на LOW-CARB диета, всъщност яйцата подобряват липидния профил www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21134328 www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24079288 www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23021013 www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28077734 при млади, здрави хора, 3 яйца подобряват ПОВЕЧЕ HDL холестерола отколкото 1 яйце на ден. (38 млади хора за 14 седмици. Започват с 1 и увеличават до 3 яйца на ден). www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16340654?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_RVDocSum 30% от населението са ХИПЕР-респондъри на диетичен холестерол и дори при тях се забелязва само леко увеличение в холестерола. Но яйцата увеличават и добрия ХДЛ холестерол при тях, като в ддопълнение предлагат и няколко много важни антиоксидант. www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3070150/ LDL холестерола не винаги е лош. Има разлика между броя ЛДЛ протеини и колко холестерол складира всяка ЛДЛ частица. nutritionandmetabolism.biomedcentral.com/articles/10.1186/1743-7075-3-6 консумацията на яйца води до по-малко плътни HDL и LDL частици, което понижава риска от атеросклероза www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15514282 проучването от Ротердам, което демонстрира, че вит К2 е супер важен за понижаване на риска от И ПРЕВЕНЦИЯ на ССЗ. Яйцата и сиренето са едни от най-добрите източници на вит К2. Не всички яйца са равностойни обаче. Свободно-пасищните кокошки, които имат по-тъмен и оранжев желтък, конвертират повече от вит К1 (от тревата), във вит К2. Яйцата им са оранжеви заради по-голямата кокнцентрация на бета-каротен. При възможност яйца от свободно-пасищни кокошки!
Ричард Величков vs. Диетоложка
Ричард Величков vs. Диетоложка
преди 6 месеца
Само лекари ли трябва да имат право да изготвят диети? Това беше дискутирано в студиото на Нова преди няколко дни. Какво мислите вие? Ако си човек, който е зает с това да развива своята кариера или бизнес и си неглижирал своето здраве и тяло заради това, но търсиш помощ, можем да ти помогнем чрез нашата менторска програма: aestheticbyscience.com/Yt_110719 Влез и разгледай трансформациите и ревютата на хората с които работим. От тази страница можеш и да кандидатстваш за работа с нас. За видеото: Гледайки това интервю си помислих, че има много по-добър начин да се представи нашата гледна точка, а именно на треньорите. Затова реших да се възползвам от това, че BGzone е също една медия и да споделя моето мнение относно темата, която се дискутираше в студиото на Нова. Не искам да ангажирам абсолютно никой с моето мнение, а само споделям моята гледна точка. Всички имате право да не сте съгласни с това коеот казвам във видеото. Също така, това видео не цели да обиди никой. Ако някой се засегне, то сам се класицифира към некачествените лекари или некачествените треньори.
Гребане с лост - правилно изпълнение и 3 често срещани грешки
Гребане с лост - правилно изпълнение и 3 често срещани грешки
преди 6 месеца
Гърба ти не върви, въпреки че често правиш гребане с лост? Причината може да се крие в неправилно изпълнение! Днес ще ви покажа 3 често срещани грешки при упражнението гребане с лост + БОНУС лека вариация, която използваме, за да натиснем латисимус дорзи. Ако си човек, който е зает с това да развива своята кариера или бизнес и си неглижирал своето здраве и тяло заради това, но търсиш помощ, можем да ти помогнем чрез нашата менторска програма: aestheticbyscience.com/mentorship_yt_0707 Влез и разгледай трансформациите и ревютата на хората с които работим. От тази страница можеш и да кандидатстваш за работа с нас. Може да намерите и прочетете повече за събитието във фейсбук, като напишете Sofia Fitness and Self Development Summit Vol. 3! Билет може да си закупите от тук: epaygo.bg/7000429774
Супер Напомпваща Тренировка - Научно Обяснена
Супер Напомпваща Тренировка - Научно Обяснена
преди 6 месеца
В това видео споделям моята тренировка А, от новата ми тренировъчна програма! Тренировката е супер напомпваща, но не това е реално целта и. Напомпването определено не е най-важния критерий за това дали една тренировка е добра или не! Ако си човек, който е зает с това да развива своята кариера или бизнес и си неглижирал своето здраве и тяло заради това, но търсиш помощ, можем да ти помогнем чрез нашата менторска програма: aestheticbyscience.com/mentorship_7001 Влез и разгледай трансформациите и ревютата на хората с които работим. От тази страница можеш и да кандидатстваш за работа с нас. Може да намерите и прочетете повече за събитието във фейсбук, като напишете Sofia Fitness and Self Development Summit Vol. 3! Билет може да си закупите от тук: epaygo.bg/7000429774
Претренирането убива резултатите ти!
Претренирането убива резултатите ти!
преди 6 месеца
Много хора вярват, че не е възможно да прекаляваме с тренировките. Много ни се иска да е така, но истината е, че претренирането УБИВА резултатите ти! Причината не се крие в самия обем на тренировките, а в нашето възстановяване. Ако сме постоянно претренирали (или по-скоро недостатъчно възстановени) ще се сблъскваме с неприятни предизвикателства, които ще убият нашите резултати. Това което виждаме много често е, че много хора без тренировъчен опит започват много ударно с тренировките. Тъй като не могат да се възстановят добре от тренировъчния стимул те изпадат в състояние на претрениране прекалено бързо, което убива резултатите им. В последствие те се демотивират и прекратяват тренировките и диетата. За да излезнеш от този порочен кръг е важно да знаеш, кои са симптомите на претренирането и точно как то убива твоите резултати! Ако си човек, който е зает с това да развива своята кариера или бизнес и си неглижирал своето здраве и тяло заради това, но търсиш помощ, можем да ти помогнем чрез нашата менторска програма: aestheticbyscience.com/mentorship_7001 Влез и разгледай трансформациите и ревютата на хората с които работим. От тази страница можеш и да кандидатстваш за работа с нас. Допълнителни ресурси: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3435910/ bjsm.bmj.com/content/bjsports/24/4/231.full.pdf www.researchgate.net/publication/279517414_Overtraining_syndrome_Causes_consequences_and_methods_for_prevention journals.humankinetics.com/doi/abs/10.1123/jsr.12.1.1 onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/j.1600-0838.2010.01237.x europepmc.org/abstract/med/23247672 journals.lww.com/nsca-scj/Fulltext/2008/12000/Incorporating_One_Week_of_Planned_Overreaching.5.aspx journals.lww.com/nsca-jscr/Fulltext/2012/08000/Concurrent_Training___A_Meta_Analysis_Examining.35
Тренировка За Гърди и Гръб / Моята тренировка
Тренировка За Гърди и Гръб / Моята тренировка
преди 7 месеца
Тренировка за гърди, гръб, рамо, трапец и ръце. Една от любимите ми тренировки! :) Искаш ли да разбереш кои са най-често срещаните грешки при изчистване? - bgzone.info/view/OVc0anJiOVNyajA.html Ако си човек, който е зает с това да развива своята кариера или бизнес и си неглижирал своето здраве и тяло заради това, но търсиш помощ, можем да ти помогнем чрез нашата менторска програма: aestheticbyscience.com/mentorship_yt_0624 Влез и разгледай трансформациите и ревютата на хората с които работим. От тази страница можеш и да кандидатстваш за работа с нас. За видеото: В това видео ще разберете какво представлява една моя тренировка за горна част. Това е една от 3-те, в новата ми тренировъчна програма. Останалите 2 тренировки са за долна част. Тренировъчния обем е изчислен за всяка тренировка по отделно, както и общия обем серии за седмица. Всяка една тренировъчна програма, която правя, преминава през тези изчисления, мооята програма и програмата на хората с които работя. #ГърдиГръб #Рамо #ГорнаЧаст
Как успяхме в България - 3 книги, които ни ПРОМЕНИХА ЗАВИНАГИ!
Как успяхме в България - 3 книги, които ни ПРОМЕНИХА ЗАВИНАГИ!
преди 7 месеца
Все още чуваме подигравателни нападки по наш адрес. Много хора не искат да сме успешни или не искат да повярват, че вече сме. Трети твърдят, че е невъзможно да успееш в България с фитнес/BGzone и т.н. Е... още не сме там където бихме искали, но със сигурност се движим в правилната посока! В днешното видео ще ви споделим 3 книги, които ни въздействаха толкова силно, че ни промениха завинаги. Благодарение на тези 3 книги (+1 бонус видеокурс), ние успяхме да постигнем нещо в България, което много хора смятаха за невъзможно. За уточнение, не твърдим, че тези 3 книги са панацея за всеки проблем, или че ще помогнат на вас да постигнете конкретни резултати. Този клип има две простички цели: 1. Да споделим малка част от нещата, които НАИСТИНА са ни помогнали да успеем. Тези 3 книги, макар и да не са свързани с фитнес, ни помогнаха много повече от определени фитнес четива (които също са изключително важни за нас). 2. Да напомни, че успехът в голяма степен зависи от НАС самите, а не от държавата, приятелите, семейството, мръсния въздух или политиката. Една от тези 3 книги, които ни промениха завинаги говори именно за поемане на лична отговорност независимо от обстоятелствата. Ние вярваме, че именно това ни помогна да сме успешни в България, въпреки че се занимаваме с нещо, което се счита за не-атрактивно. Ако си човек, който е зает с това да развива своята кариера или бизнес и си неглижирал своето здраве и тяло заради това, но търсиш помощ, можем да ти помогнем чрез нашата менторска програма 👉- aestheticbyscience.com/mentorship_yt_0619 Влез и разгледай трансформациите и отзивите на хората, с които работим. От тази страница можеш и да си запишеш час за разговор с нас, за да се запознаеш с програмата ни.
3 Грешки при Диета за сваляне на килограми
3 Грешки при Диета за сваляне на килограми
преди 7 месеца
Знаеш ли, че има 90% шанс да правиш тези грешки по време на диета за изчистване? Искаш ли да разбереш защо е важно да влезеш във форма? Гледай това видео - bgzone.info/view/YS14XzJacUhNWlE.html&t Ако си човек, който е зает с това да развива своята кариера или бизнес и си неглижирал своето здраве и тяло заради това, но търсиш помощ, можем да ти помогнем чрез нашата менторска програма - aestheticbyscience.com/mentorship_yt_0617 Влез и разгледай трансформациите и ревютата на хората с които работим. От тази страница можеш и да кандидатстваш за работа с нас. За видеото: Всеки месец провеждаме над 100 разговора с хора желаещи да се присъединят към нашата Менторска програма и виждам едни и същи грешки в 90% от хората с които се чувам. Затова има много голям шанс и ТИ да правиш същите тези грешки за които говоря в този клип. Надявам се с информацията в това видео да ти спестя тези грешки, за да можеш да се фокусираш върху нещата които наистина дават резултат!
Тренировка за крака | любими упаржнения за крака!
Тренировка за крака | любими упаржнения за крака!
преди 7 месеца
Отдавна не сме публикували видео, в което да покажем някоя от нашите нови любими упражнения. Днес ще ви покажа една от последните ми тренировки за крака. Ако не си гледал нашето видео как да подобрим стойката си, можеш да го видиш тук - bgzone.info/view/WG52ei1SekVsSHM.html В тази тренировка за крака започвам с едно от любимите си упражнения - клек. Имам само 3 серии от това упражнение за крака и затова се фокусирам върху това да го изпълня безупречно и с по-висок товар! След това продължавам с лег преса, което е едно от основните ми упражнения за крака в момента. Тренировката продължава с лег екстензии, клек с вериги (друго любимо упражнение от моята тренировка за крака), румънска тяга и прасец! Ако искаш да работиш с нас и да се присъединиш към невероятно общество от заети професионалисти, които постигат невероятни фитнес резултати, можеш да разгледаш работата ни с клиенти от този линк - aestheticbyscience.com/mentorship_yt_0612
Вредни ли са Изкуствените Подсладители
Вредни ли са Изкуствените Подсладители
преди 7 месеца
Изкуствените подсладители са тема с много противоречиви мнения. Хората изгледа са страшно наплашени за своето здраве що се отнася до изкуствени подсладители, докато всъщност в някои ситуации те дори могат да ни помогнат! Ако искате да видите част от хората с които работим и техните резултати -aestheticbyscience.com/mentorship_yt_0610 Покачват ли се килограми от изкуствените подсладители и вдига ли се инсулина? Замяна на калорични напитки с безкалорични води до 2-2.5% загуба на теглото: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22301929 Подсладителите променят вкусовите ни предпочитания www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22583859 10 проучвания които показват позитивно влияние върху загубата на килограми и засищането, някои от тях: Зареждане с изкуствени подсладители не повлиява на количеството приета храна и засищането: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2900484/ Проучвне от 2014 година показва, че водата и напитките с изкуствени подсладители са еднакво ефективни при хора които целят да намалят килограмите: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22205311 Не се наблюдава връзка между консумацията на изкуствени подсладители и рак www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23891579 Европейска Агенция по Безопасност на Храните www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23891579 Проучването което показва, че нормалната кола води до натрупване на мазнини по органите и увеличава риска от СС3 в сравнение с мляко, кола или вода подсладена с аспартам: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22205311?fbclid=IwAR2biLLMwjEngWgNS9_DQ0mfFVGpnCYZtUJUzZ8G35LCEH1QBdHJLG-EDq8 " They weighed 17-21% less and had 24-31% less belly fat, 32% lower cholesterol levels and 10-15% lower blood pressure Хора които обикновено НЕ приемат изкуствени подсладители, имат нарушен глюкозен метаболизъм при ежедневна употреба на МАКСИМАЛНИ дози захарин в продължение на 7 дни. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25231862?fbclid=IwAR311jg0RgEnS7IPcfiInLZkLtiBELIFLjlpNl5e9gyMsDX_MA3RZIjw8Vs *Захарина не е толкова често използван подсладител в напитките без калории, а ако го има, то е в минимални дози.
Гъвкава Диета - Резултати За Цял Живот!
Гъвкава Диета - Резултати За Цял Живот!
преди 7 месеца
През 2014-та година бях първият човек, който заговори относно IIFYM (If It Fits Your Macros) в България. От тогава до сега гъвкавата диета IIFYM помогна на хиляди хора в България (а преди това на милиони хора по света) да свалят свалят килограми, да качат мускулна маса и то по много по-лесен, забавен и достъпен начин! А най-големият плюс на Гъвкавата диета, е че това не е диета като всички останали, а начин на хранене, към който можем да се придържаме не 14 дни, не 2 месеца, не 90 дни, а ЦЯЛ ЖИВОТ! Ако искате да си поръчате първата по рода си книга с интегрирани баркодове за апликацията "myfitnesspal", може да го направите от тук 👉 aestheticbyscience.com/yt-iifym-book Ако искаш да видиш трансформациите на хората с които работим 👉aestheticbyscience.com/mentorship_yt_06/07
Антъни Джошуа vs Анди Руис - Реакциите на хората след мача
Антъни Джошуа vs Анди Руис - Реакциите на хората след мача
преди 7 месеца
Анди Руис не победи, защото е техничен боксьор, с добра издържливост, а победи защото е... дебел?! Това ли са изводите от мача? Не разбира се! Изглежда много хора НЕ РАЗБИРАТ, че не зависимо дали човек с висок процент подкожни мазнини е победил човек с много добра атлетична форма, проблемите с излишните мазнини си остават факт! Факт, е че наднорменото тегло води до: -Артериална хипертония -инсулт -сърдечна недостатъчност -стенокардия -диабет -цироза на черния дроб -остеохондроза на ставите -заболявания на жлъчния мехур -сънна апнея -хронична киселини -уринарна инконтиненция при жените -доброкачествен оток на мозъка -рак на матката, рак на гърдата и рак на яйчниците при жените, рак на простатата при мъжете, рак на дебелото черво, -повишен риск от внезапна смърт по неизвестни причини. Победата на Анди по никакъв начин не бива да успокоява хората с висок BMI. Ако искате да разберете дали сте от хората влизащи в рисковата група, направете си бърз тест ето тук - www.zdravoslovno.com/calculators-bmi Разгледай работата ни с клиенти от тук 👉 aestheticbyscience.com/mentorship_yt_0605
Диета, добавки, тренировки и още... | 19 въпроса за 24 минути! |
Диета, добавки, тренировки и още... | 19 въпроса за 24 минути! |
преди 7 месеца
Отдавна не бяхме правили видеоклип с свъпроси и отговори! В днешното видео ще отговорим на 19 въпроса за 24 минути, като за ваше удобство сме сложили таймстампове с всички въпроси: 00:49 - Как да се храним, ако тренираме сутрин? 01:35 - Какво да продължим след като сме свършили с диетата? 03:29 - Мислите ли да се пуснете на състезание скоро? 04:17 - Ако ям мръсна храна понякога ще попреча ли на отслабването? 05:13 - Можем ли да пораснем, ако правим много повторения с лек товар? 05:35 - Как мога да измеря подкожните си мазнини? 06:37 - Любими дрехи за тренировка? 07:04 - Как да подходя, ако тренирам здраво, но вече ме болят меките тъкани? 09:20 - Какво препоръчвате за по-лесно заспиване? 09:50 - Как да тренирам по време на почивка, за да не губя резултати? 10:20 - Какви други спортове сте практикували? 10:45 - Протеинът и креатинът вредни ли са? 11:06 - Как да изчислим приема си на мазнини? 11:25 - Как да се възстановим след тежка тренировка? 12:09 - Добавки/трикове за по-добро напомпване в залата? 14:52 - Ако стероидите нямаха странични ефекти, бихте ли ползвали? 16:21 - Ще направите ли добавки протеин и креатин? 18:34 - Тренирам 4 пъти на седмицата по 3 часа. Да добавя ли още един тренировъчен ден? 22:15 - Защо вече на правим цял ден с храненията ни и влогове? Виж резултатите на нашите клиенти от тук 👉 aestheticbyscience.com/mentorship_yt_0602
Вредни ли са енергийните напитки?
Вредни ли са енергийните напитки?
преди 7 месеца
Доста често срещаме въпроси свъразни с енергийните напитки. Според някои хора са вредни и трябва да се избягват изцяло, други пък твърдят, че няма нищо лошо да пием по 2-3 такива на ден. Вредни ли са енергийните напитки? Темата е сложна и има много нюанси, но в този видеоклип искам да споделя с вас най-основните притеснения свързани с тези напитки и кои от тях имат сериозна почва. Разгледай работата ни с клиенти от тук 👉 aestheticbyscience.com/mentorship_yt_2905
Как Да Оправим Лошата Стойка - 5 лесни упражнения против прегърбване
Как Да Оправим Лошата Стойка - 5 лесни упражнения против прегърбване
преди 7 месеца
В днешно време поради заседналия начин на живот и работата пред компютър, все повече хора имат проблеми с неправилна стойка и прегърбване. Заобленият гръб е предпоставка за болки в раменете, врата и горната част на гърба. В това видео може да видите 5 упражнения които ще ви помогнат да се справите с този проблем! Вижте част от хората с които работим и какво те мислят за нашата програма - aestheticbyscience.com/mentorship_yt_2605
3 ползи да стигнем 10% подкожни мазнини
3 ползи да стигнем 10% подкожни мазнини
преди 8 месеца
Много често се говори за негативите на това да стигнем до 10% подкожни мазнини. Голяма част от нашите последователи са приели, че това е нещо трудно, неприятно и лишено от смисъл. Истината е, че има (поне) 3 причини да стигнеш 10% подкожни мазнини! 1. Помага за преразпределението на мазнините след това 2. Пречупва лимитиращите ни вярвания 3. Кара ни да свикнем да излизаме от зоната си на комфорт Резултатите на нашите клиенти, можеш да видиш от тук 👉 aestheticbyscience.com/mentorship_yt_2205
По-силна лежанка в няколко лесни стъпки!
По-силна лежанка в няколко лесни стъпки!
преди 8 месеца
Лежанката е едно от любимите упражнения на много трениращи. Въпреки това, малко хора я изпълняват с правилна техника! В този видеоклип искаме да споделим с вас как да изградите по-силна лежанка в няколко лестни стъпки. Тези съвети ще ви помогнат да сте по-стегнати по време на самото упражнение, което ще ви помогне да увеличите и силата си. Повече сила = повече мускулен растеж! Виж резултатите на нашите клиенти от тук 👉 aestheticbyscience.com/Mentorship_1905 Всеки последовател на Aesthetic by Science може да се възползва от безплатна тренировка в Next Level Fitness намираща се в Park Center Sofia!
6 пречки, които убиват мотивацията ти!
6 пречки, които убиват мотивацията ти!
преди 8 месеца
Доста често нашите последователи споделят с нас, че изпитват трудности да следват своя хранителен режим или програма. Причината е, че рано или късно губят мотивация и спират изцяло с преследването на своите цели. За някои хора този проблем звучи тривиално. Или имаш мотивация или не. Истината е, че това дали сме мотивирани да свършим дадена задача зависи и от други фактори. В днешния видеоклип споделям 6 пречки, които могат да убият мотивацията ти! Виж резултатите на нашите клиенти 👉 aestheticbyscience.com/mentorship
Фитнесът е неблагодарен спорт?
Фитнесът е неблагодарен спорт?
преди 8 месеца
Много хора вярват, че фитнесът е неблагодарен спорт. В днешния клип ще ви покажем няколко причини, поради които може да ви изглежда, че губите резултати бързо, но това реално не е така! Фитнесът, всъщност е много благодарен към хората, които са постоянни и не се отказват от него в дългосрочен план. Щом натрупаме значително количество мускулна маса е лесно да поддържаме резултати или да ги възвърнем на по-късен етап след по-дълго отсъствие от залата! Разгледай резултатите на нашите клиенти от тук 👉 aestheticbyscience.com/klienti/ aestheticbyscience.com/klienti/
Мускулна маса и РЕЛЕФ над 30!
Мускулна маса и РЕЛЕФ над 30!
преди 8 месеца
Много хора вярват, че е невъзможно да качат мускулна маса или да постигнат релеф над 30 годишна възраст. Това се дължи на мита, че метаболизма се забавя с времето и няма какво да направим, за да постигнем мускулна маса и релеф над 30 годишна възраст. Разбира се, това не е така и в днешният клип ще ви запознаем с 1 от нашите успешни клиенти, който е на 45 години, но има завидна физика! Можеш да разгледаш резултатите на нашите клиенти тук 👉aestheticbyscience.com/ Менторската ни програма е подходяща за: ✅ Мъже над 25 годишна възраст ✅ Професионалисти със заето ежедневие ✅ Които искат да стопят излишните мазнини ✅ Без безкрайно кардио или добавки ✅ Чрез научно-обосновани методи Запиши си час за разговор от тук 👉aestheticbyscience.com/
На Състезание За Натурални
На Състезание За Натурални
преди 8 месеца
Каква е разликата между състезанията в Холандия и тези в България? Как изглеждат състезанията за Натурални бодибилдъри в чужбина? Може да видите в това видео :) да е ВРЕДНО! Ако си зает човек, който дълго време се е лутал из информацията и не искаш да губиш нито минута повече от своето време, можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/ABS-Mentorship Можеш да разгледаш резултатите на нашите клиенти тук 👉aestheticbyscience.com/ Калориен калкулатор ➡️ m.me/aestheticbyscience?ref=w3332785 За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Мръсно хранене - ползи и вреди!
Мръсно хранене - ползи и вреди!
преди 8 месеца
Има ли ползи от мръсното хранене? Много хора смятат, че е полезно и им помага да постигат по-добри резултати. Други твърдят, че то е вредно и ненужно. Истината, разбира се, е някъде в средата! Мърсното хранене може да е полезно в определени ситуации, НО САМО, ако се приложи правилно! От друга страна, за някои хора може да е по-вредно, отколкото полезно. В този видеоклип ще ви покажем кога мръсното хранене може да е ПОЛЕЗНО и кога може да е ВРЕДНО! Ако си зает човек, който дълго време се е лутал из информацията и не искаш да губиш нито минута повече от своето време, можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/ABS-Mentorship Можеш да разгледаш резултатите на нашите клиенти тук 👉aestheticbyscience.com/ Калориен калкулатор ➡️ m.me/aestheticbyscience?ref=w3332785
5 Упражнения, които не правиш или правиш грешно
5 Упражнения, които не правиш или правиш грешно
преди 9 месеца
В това видео показваме няколко упражнения, които не правите или правите грешно. Ще се радваме ако в коментарите напишете кое ще пробвате! Ако искате да си поръчате от нашата книга в период на ПРЕДПРОДАЖБА 👉 bitly.com/2IaZZrz Ако си зает човек, който дълго време се е лутал из информацията и не искаш да губиш нито минута повече от своето време, можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bitly.com/2P9RHB5 Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7 #Упражнения #фитнес
Как се прави Румънска тяга (БЕЗОПАСНО)
Как се прави Румънска тяга (БЕЗОПАСНО)
преди 9 месеца
В това видео показвам как правилно и безопасно да изпълните упражнението Румънска Тяга! (Не, не е РИМСКА ТЯГА!). Упражнението, за разлика от Мъртвата тяга, се фокусира повече върху задбедрицата и глутеусите и е подходящо за хората които желаят да увеличат тренировъчния обем за тези мускулни групи. Ако искате да си поръчате от нашата книга в период на ПРЕДПРОДАЖБА 👉 bitly.com/2IaZZrz Ако си зает човек, който дълго време се е лутал из информацията и не искаш да губиш нито минута повече от своето време, можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bitly.com/2Iefyij Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7 #Румънскатяга #тяга #Упражнения
Вечният Начинаещ (във Фитнеса)
Вечният Начинаещ (във Фитнеса)
преди 9 месеца
Непостоянството е най-честата причина за провал във фитнеса, кариерата, бизнеса и живота като цяло. А каква е най-честата причина за непостоянство, която виждам? Вижте във видеото! :) Вие сблъсквали ли сте се с това в минало или пък срещате ли този проблем при вас или при ваши приятели? Ако си зает човек, който дълго време се е лутал из информацията и не искаш да губиш нито минута повече от своето време, можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 abs.click/why-you-stop Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7 #Отслабване #Подкожни мазнини #Изчистване
Диетата е 70% от резултатите?
Диетата е 70% от резултатите?
преди 9 месеца
Много хора все още вярват, че диетата е 70% от резултатите. Често се случва, когато разговаряме с някого, той да сподели че няма проблем с тренировъчната програма - единственият проблем е в диетата! В днешният клип ще споделя с вас защо това не е така и как можем да се подсигурим, че тренировките ни са добри и подкрепят нашите цели. Линк към статията - bit.ly/2FNb922 Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bitly.com/2HWIECO Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7 #Отслабване #Подкожни мазнини #Изчистване
3 ПОЛЕЗНИ храни, които ПРЕЧАТ на отслабването
3 ПОЛЕЗНИ храни, които ПРЕЧАТ на отслабването
преди 9 месеца
Не всички храни са създадени еднакви. Някои са вредни и трябва да ги избягваме, но има и ПОЛЕЗНИ храни, които могат да ни попречат да отслабнем! Причината е, че тези храни: - Са изключително калорични - Не засищат достатъчно В този клип, Никола споделя 3 храни ПОЛЕЗНИ храни, които пречат на отслабването! Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bitly.com/2Ot3YA9 Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7 #Отслабване #Подкожни мазнини #Изчистване
ОТСЛАБВАНЕ С ВЪГЛЕХИДРАТИ!
ОТСЛАБВАНЕ С ВЪГЛЕХИДРАТИ!
преди 10 месеца
Все още ли вярваш, че трябва да избягваш храна и особено въглехидрати вечерно време? Това далеч не е така и ако искаш да разбереш как успях да постигна най-добрата си форма, докато ям голяма част от въглехидратите си вечерно време Най-популярната стратегия сред мъжете, които искат да отслабнат е да изключат тестените, сладки и газирани храни от своята диета. Вече сме обсъждали защо това не е особено ефективна стратегия в други видеоклипове. Днес ще обърнем внимание на втората най-популярна стратегия и заблуда - да не се консумират въглехидрати или храни след 6 вечерта. Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/ABS-MP Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7 #Отслабване #Подкожни мазнини #Изчистване #Въглехидрати
ОТСЛАБВАНЕ / Психиката, която те проваля!
ОТСЛАБВАНЕ / Психиката, която те проваля!
преди 10 месеца
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2FgN57z Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! Видеото с Петър - bgzone.info/view/RjJSa29Wb2ZNd0k.html&t За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7 #Отслабване #Подкожни мазнини #Изчистване
Общото между добрата физика и успешния бизнес
Общото между добрата физика и успешния бизнес
преди 10 месеца
Линк за конференцията 👉 obc2019.eu/ Може да използвате този промокод за 15% намаление 👉 Abs19 Последвай Ник Чакъров: Facebook 👉 facebook.com/NickChakaroff Instagram 👉 instagram.com/nick_chakarov/ Последвай Велизар В: BGzone 👉 bgzone.info/user/SsZaKppiQD_AhJVmi8VKeQ.htmlvideos За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Intermittent Fasting за БЪРЗО отслабване!
Intermittent Fasting за БЪРЗО отслабване!
преди 10 месеца
Периодичното гладуване е един от най-лесните и устойчиви начини да постигнете дълго и трайно отслабване. Основните два механизма на действие са, че: 1. Чрез планирано и контролирано гладуване ние можем да постигнем енергиен дефицит много по-лесно 2. Фастингът е засищащ (за повечето хора) и ако не води до допълнително компенсиране на енергия, той е лесна и безболезнена стратегия за поддържане на енергиен дефицит Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2F9ogvm Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7 #Диета #Фастинг #Отслабване #AestheticByScience
Как се прави Раменна Преса?! От А до Я
Как се прави Раменна Преса?! От А до Я
преди 10 месеца
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bitly.com/2CHy0ul Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7 #РаменнаПреса #Рамене #AestheticByScience
По-добър клек с тези 2 упражнения!
По-добър клек с тези 2 упражнения!
преди 10 месеца
В този видеоклип ще работим върху техниката на клек и ще ви представим 2 упражнения, с които може да имате по-добър клек! Много от по-напредналите трениращи, в стремежа си да кляката по-тежко, са пренебрегнали малко техниката на това упражнение. Вместо да разчитат на квадрицепсите си, те разчитат на задната верига, за да повдигнат по-големият товар. Днес ще споделим с вас две упражнения, които ще ви помогнат да ПОДОБРИТЕ своя клек, ако целта ви е да увеличите размера на квадрицепсите си! Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2EQGm59 Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Отлагаш Ли? Ще съжаляваш!
Отлагаш Ли? Ще съжаляваш!
преди 11 месеца
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bitly.com/2CHy0ul Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
20 въпроса за 12 минути
20 въпроса за 12 минути
преди 11 месеца
Статията за креатина - aestheticbyscience.com/2017/11/12/creatine/ Режима на Стан (колко струва) - bgzone.info/view/LUpxWTZDWDdwVW8.html Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2X5FZuB Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Лежанка - Tipichno vs Kristian Tanev (ИСТИНАТА)
Лежанка - Tipichno vs Kristian Tanev (ИСТИНАТА)
преди 11 месеца
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bitly.com/2CHy0ul Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
3 ТЕХНИКИ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ЗАСТОЙ
3 ТЕХНИКИ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ЗАСТОЙ
преди 11 месеца
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2SirtkC Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7 #тренировки #мускули #мускулнамаса #сила #силовитренировки
Как Да Качиш Мускули (БЪРЗО)
Как Да Качиш Мускули (БЪРЗО)
преди 11 месеца
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bitly.com/2CHy0ul Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Нашия сайт - www.aestheticbyscience.com 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Качване зимата, сваляне лятото?
Качване зимата, сваляне лятото?
преди 11 месеца
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2G5H4N6 Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Моята Лазерна Операция на Очите  ( 1 месец UPDATE )
Моята Лазерна Операция на Очите ( 1 месец UPDATE )
преди година
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bitly.com/2CHy0ul Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
4 съвета за БЪРЗО отслабване!
4 съвета за БЪРЗО отслабване!
преди година
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2FBwXjv Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! Ето и стъпките от видеото: Стъпка 1 - Калориен калкулатор: ➡️ m.me/aestheticbyscience?ref=w3332785 Стъпка 2 - Как да сметнем макроси, спрямо калории: bgzone.info/view/WFA5ZjdPVVNRa3c.html Стъпка 3 - Как да направим хранителен режим, спрямо макронутриенти: bgzone.info/view/Q2htdGdLYnIxYW8.html&t За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Как Да Направиш Плочки? - Стъпка по стъпка
Как Да Направиш Плочки? - Стъпка по стъпка
преди година
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 abs.click/mentorship_yt_2309 Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! Ето и стъпките от видеото: Стъпка 1 - Калориен калкулатор: ➡️ m.me/aestheticbyscience?ref=w3332785 Стъпка 2 - Как да сметнем макроси, спрямо калории: bgzone.info/view/WFA5ZjdPVVNRa3c.html Стъпка 3 - Как да направим хранителен режим, спрямо макронутриенти: bgzone.info/view/Q2htdGdLYnIxYW8.html&t За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Коко 2.0 - планът за 2019та година!
Коко 2.0 - планът за 2019та година!
преди година
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2H5iON1 Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
3те книги, които ми помогнаха най-много през 2018та година
3те книги, които ми помогнаха най-много през 2018та година
преди година
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2H5iON1 Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Как Да Тестваме Отказ / Колко Вдигам От Лежанка
Как Да Тестваме Отказ / Колко Вдигам От Лежанка
преди година
ЗАПИШИ СЕ за нашето ново предизвикателство: bit.ly/abs-vol3 БЕЗ възрастови ограничения! Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2PoRWdY Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Как Да Постигнем Целите Си През 2019г.
Как Да Постигнем Целите Си През 2019г.
преди година
ЗАПИШИ СЕ за нашето ново предизвикателство: bit.ly/abs-vol3 Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2PoRWdY Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Моята Лазерна Операция -  PRK
Моята Лазерна Операция - PRK
преди година
Сайтът на Д-р Дойчинов: doychinov.bg/ Музика: bgzone.info/view/WmxFcHFfNDE1aGs.html Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 abs.click/mentorship_yt_2309 Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Университет = ЗАГУБА НА ВРЕМЕ
Университет = ЗАГУБА НА ВРЕМЕ
преди година
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2PoRWdY Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
НЕ ЗАПИСВАЙ УНИВЕРСИТЕТ преди да гледаш това!
НЕ ЗАПИСВАЙ УНИВЕРСИТЕТ преди да гледаш това!
преди година
Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2PoRWdY Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Защо се проваляме по празниците + (тренировъчен влог)
Защо се проваляме по празниците + (тренировъчен влог)
преди година
Запиши се за обучението от този линк 👉 bit.ly/2Lozyxr Можеш да си запишеш разговор с нас от този линк (25 години +) 👉 bit.ly/2PoRWdY Целта на разговорите е да намерим правилните хора за нашата менторска програма. Ако имаш желание да работиш с префесионалист и си отдаден да постигнеш най-добрата си форма, този разговор е чудесна възможност за теб! За да си закупите наши продукти, посетете: 👉 Тениски - shop.aestheticbyscience.com/ 👉 Страницата на Стан - facebook.com/Aesthetic.Stalik 👉 Страницата на Никола - facebook.com/ntomovABS/ 👉 Страницата на Aesthetic by Science - facebook.com/aestheticbyscience 👉 Instagram: instagram.com/stanislav.chakarov/ 👉 Instagram: instagram.com/n.tomov/ 👉 Instagram: instagram.com/aestheticbyscience/ 👉Книгата на Божо: aestheticbyscience.com/change-times-7
Табак Табаков
Табак Табаков - преди 8 часа
Истина е всичко това...
Emil Radkov
Emil Radkov - преди 10 часа
Имам частично разкъсване на десният jumper knee. Какво бихте препоръчали за стягане на бедрата, при положение, че клековете са ми забранени и всякакво извършване на силови упражнения с десния крак ....
Dean Stoyanov
Dean Stoyanov - преди 10 часа
00:58 аз познавам едни моми дето по цял ден си лежат и правят по 500 долара на ден. За съжаление част от парите са мои :D
Pascal
Pascal - преди 11 часа
За момент си помислих, че голямата ти цел в живота е бицепс..
Todor Valov
Todor Valov - преди 12 часа
Здравейте от къде може да се поръча или купи от добавката с куркума и джинджифил
Marto
Marto - преди 13 часа
Вафли Боровец и кисело мляко е много диво комбо особено след вечера😂😂😂
Stoyan Dimitrov
Stoyan Dimitrov - преди 13 часа
Никола, кога ще кътваш? :/
MrGranddrakula
MrGranddrakula - преди 13 часа
Проблемът на коментиралите тук е че се занимават с фитнес вероятно не повече от година две и изобщо не знаят за какво говориш от 6_7 години тренирам и съм достигнал до същите изводи но когато и аз го обяснявам на някой начинаещ също не ме разбира правилно
Tri Hard
Tri Hard - преди 13 часа
Супер клип както винаги! 💪😂
Глобул Карлово
Глобул Карлово - преди 14 часа
Като те гледам направо се отказвам от фитнеса...Поздрави на Майка Ти
Iveta Daskalova
Iveta Daskalova - преди 14 часа
Здравейте, от къде мога да закупя добавката с куркума и джинджифил?
TheSuspect
TheSuspect - преди 14 часа
Един въпрос, единия ми бицепс е по-оформен от другия. Трябва ли да направя нещо или просто да си продължавам?
атанас иванов
атанас иванов - преди 14 часа
като са напъваш да дигаш щанги може ли да фанеш ХЕНРИЯ ?
Стилиян Димитров
Стилиян Димитров - преди 15 часа
Супер сте
ImPlam
ImPlam - преди 15 часа
Приемате ли хора под 18 годишна възраст в вашата менторска програма?
Manuel Bozadzhijski
Manuel Bozadzhijski - преди 15 часа
Стан не иска да казва "достатъчно", за да не спира до нивото на което е в момента. Само напред и нагоре, никога не е достатъчно 😁
Todor Popov
Todor Popov - преди 15 часа
"Ей тука на картата"
Aleksandar Ivano
Aleksandar Ivano - преди 16 часа
Правете повече клипове заедно :)
Aleksandar Ivano
Aleksandar Ivano - преди 16 часа
20:28 - напълно е възможно! на амфети
Astr0n3
Astr0n3 - преди 16 часа
Сорка, че подхващам стара тема, но тренираш ли врата си? :D
Tzvetan Petrov
Tzvetan Petrov - преди 16 часа
Коко, какво държиш?
Aleksandar Ivano
Aleksandar Ivano - преди 16 часа
Егото не е проблема. Проблема е как мислиш - в принципи или безразборно.
Aleksandar Ivano
Aleksandar Ivano - преди 16 часа
Има ли пипер в добавката ? :)
Bogdan Todorov
Bogdan Todorov - преди 17 часа
Браво ABS! Никола колко ти е обиколката на ръката ? Супер сте ! Stalik и той изглежда бая напомпен ! 💪🏻💪🏻💪🏻
Ceco 133
Ceco 133 - преди 17 часа
От къде мога да си купя добавката с куркума?
Boris Tomov
Boris Tomov - преди 17 часа
То и с наркотици няма да е много лесно хаха Браво за клипа
Deyan Kalev
Deyan Kalev - преди 17 часа
Правете,струвайте там с фитнеса и добавките,прочие...,но знайте че изключително важно е да знаем като го правим-как го правим,по-кое време,и разбираме ли тялото си дали трябва,т.е.в кондиция ли сме?!?.. В противен случай идват травмите,по-леките случаи спазмите,гърчовете и болките.. П А З Е Т Е С Е ! ! !
Deyan Kalev
Deyan Kalev - преди 18 часа
Това със свалянето на подкожни мазнини заедно с мускулата маса си е доста неприятно!! Трудил си се,мъчил си се преди да станеш по-слаб при тренировките,а накрая като свалиш някое друго кило,хоп..,и някой друга стотица мускулатура изчезва ей така?!?!?...?
Мирослав Влахов
Мирослав Влахов - преди 18 часа
22:45 да
Zhivko Koichev
Zhivko Koichev - преди 18 часа
Към въпроса със сесията....сцепвам се сега в залата.В сесия най-много ми върви ! Поздрви,големи сте !
Zoro Roronoa
Zoro Roronoa - преди 18 часа
Ако си катерил планини и гори цял ден пак ли не се брои
Ivelin N
Ivelin N - преди 18 часа
Правите ли бицепс преди да заснемете клипа? 😀
Nutritional Wisdom
Nutritional Wisdom - преди 18 часа
Лелееее ако Ерик Хелмс е на семинара... Уникално! Дано дойде. А Никола ме разочарова с този стел флекс (с микрофона). Стан е про в стелт флекса :D
betteryou 365
betteryou 365 - преди 18 часа
Не знам дали трябва да грайндиш ама със сигурност трябва да хъсълваш
sTrEeT wOrKoUt PoWeR
sTrEeT wOrKoUt PoWeR - преди 18 часа
Стан аи да ти разглобим дачията да я продадем на части хах.
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov - преди 18 часа
Щом няма коментар за Мегз, значи не гледат до края пичовете :D
Арина Кирилова
Арина Кирилова - преди 19 часа
😍💪💪
Montanyaaa
Montanyaaa - преди 19 часа
Nikola e ponapompal rukite
nikiolai todorov
nikiolai todorov - преди 19 часа
Никола изглежда по малък от преди
Kris Hristov
Kris Hristov - преди 19 часа
Вие сте най-добрите💪❤️❤️
JoKeR
JoKeR - преди 19 часа
Браво момчета, супер килип💪! 25:15 😂😂😂
nikitrz
nikitrz - преди 19 часа
Само на мен ли така ми изглежда или Никола доста е прогресирал?Преди изглеждаше по-слаб от Стан, но на това видео са еднакво големи!Браво!
Krasen Popov
Krasen Popov - преди 19 часа
Много ме кефите!
Мирослав Влахов
Мирослав Влахов - преди 19 часа
Велики
Денис Динков
Денис Динков - преди 19 часа
Как да знаем,къде точно да поставим турникета за техниката блъд фол ретрикшън ?
Emil Stoyanov
Emil Stoyanov - преди 19 часа
Трябва да се скъса тая лилава тениска, за да я смениш.. 😂
Yosif Bojinov
Yosif Bojinov - преди 19 часа
8:19 Споко Стан, там е вената все още:Д
Тодор Милев
Тодор Милев - преди 19 часа
СТАН, колко ти е обиколката на бицепса и колко си висок?
Sava AMV
Sava AMV - преди 19 часа
👍
дани серев
дани серев - преди 19 часа
Стан оправи си прическа 😬
Umirin Brah
Umirin Brah - преди 19 часа
Първи.
Dzhuliana Nikolova
Dzhuliana Nikolova - преди 20 часа
Аз лично попаднах в капана на третата лъжа, преди година когато започнах стриктно да следя макроси и тренировки и да записвам всичко, бях пред точно тази дилема и логиката беше: “ Добре, значи трябва да кача първо мускули, защото колкото повече мускули имам толкова по-бързо те ще горят мазнините” - което сега осъзнавам, че си е било чисто оправдание, за това да си хапвам повече. В крайна сметка завърших точно както Стан обясни - едно средно никакво положение със същите мазнини (даже май повечко), с някаква полупреса и липса на удовлетворение. Проблема при мен беше, че много хора, които изглеждат доста добре ме съветваха различни неща и съответно като видиш човек, постигнал нещо си склонен да повярваш. Какво става обаче, когато всеки един те съветва различно? Браво Стан! Може още да се дискутира тази тема и да се затвърди отговора на този въпрос!
Stefan Zahov
Stefan Zahov - преди ден
Мишка !
IgniteBG
IgniteBG - преди ден
Не съм много съгласен с теб. Коремните преси помагат за развитие на коремните мускули.
Andrey Georgiev
Andrey Georgiev - преди ден
През последната 1 седмица съм на 1500 калорий за 4 хранения , и ям предимно банани, овесени ядки с кисело мляко и съм 90 кила с почти 20% подкожна мазнина и тренирам в нас със 5 килограмови гири по джапути на ден за рамо ,трицепс, бицепс и без кардио защото нямам време а не ме кефи много.Ако продължавам да спазвам тези калорий ще мога ли да сваля 5% подкожна мазнина за един месец?
Result Hunter
Result Hunter - преди ден
Kardioto stimulira kruvoobrashtenieto, stimulira mozuka i sexualnoto jelanie, koremnite presi praviat plochkite po golemi koeto gi pravi po vidimi za chisteneto predi kachvaneto absolutno da, purvo izxvurli bokluka i posle dekorirai :)
Niksun BG
Niksun BG - преди ден
благодаря много!
Rubeus Hagrid
Rubeus Hagrid - преди 2 дни
Ъхгххгхфгх липусукция хахаххаха мн си забавен ъгхххх
Васил Стефанов
Васил Стефанов - преди 2 дни
Здравей те искам да ви попитам как така имам лека преса при предположение че не спазвам никакви режими
Илиян Колев
Илиян Колев - преди 2 дни
Абсолютно си прав и за това преди 8 години изтрих и Фейс. и Инста. Това което се случи е, че станах много по концентриран в ежедневието си без значение дали съм на работа или съм решил да си правя нещо вкъщи. ЕВАЛА за пореден път ме изненадахте приятно със начина си на мислене.. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПРОПАГАНДИРАТЕ ТОЗИ НАЧИН НА ЖИВОТ!!!
MafBgGaming
MafBgGaming - преди 2 дни
Може ли някой с температура 37.4 да тренира?
Atem Atemov
Atem Atemov - преди 2 дни
Е кой беше ти... 😉 😁 😉 Кой си ти... А... Кой... 😉
kliment genovski
kliment genovski - преди 3 дни
Втора точка е най-голямата глупост която съм чувал.
osman orhanov1
osman orhanov1 - преди 3 дни
Az sqm se svqrzval za kacvane i izcistvane obache Kat svalih izlicnite kilogrami nyamashe tolkova dobri rezoltati ot kolkoto so pomislih😄
FunnyGhos7
FunnyGhos7 - преди 3 дни
Пии си хапчетата!
Misho Olekof
Misho Olekof - преди 4 дни
Kak da kacvam kilogrami
petar petrov
petar petrov - преди 4 дни
колко сере един бодибилдър?
GaryDog
GaryDog - преди 4 дни
Факти, които за безспорни!
Sword360
Sword360 - преди 4 дни
тач чупка намаля само range of motion и няма смисъл
Lilly Georgieva
Lilly Georgieva - преди 4 дни
Пълни глупости! 1. Майка ми отслабна с 5 кг за един месец само с кардио в планината и накрая отиде на състезание в парка и взе 5 км за 30мин без да се преумори (имаше още сили) . 2. Била съм почти като анорексичка и не съм имала плочки. Отне ми 1 година много коремни и планове за да ми се появят 4 плочки , а имах супер малкото мазнини .
Emporio Lusani
Emporio Lusani - преди 4 дни
Може ли видео за отслабване и стягане на ръцетеее😫
Velizar Mitev
Velizar Mitev - преди 4 дни
1 въглехидрат е 8 калории
Atem Atemov
Atem Atemov - преди 4 дни
Плочки за баня ли... 😉 😁 😉 Уау... Wow Не се ли казват коремни мускули 😁😉🤣
ナイトコア音楽
ナイトコア音楽 - преди 4 дни
az imam vreme no zagqvkata mi e edva 10 min
Atem Atemov
Atem Atemov - преди 4 дни
А ти кой си... 😉 😁 😉
Atem Atemov
Atem Atemov - преди 4 дни
Ама кой си ти... 😉 😁 😉 А... Кой си ти
Atem Atemov
Atem Atemov - преди 4 дни
А ти приличаш на козел с брада 🤣🤣🤣
ナイトコア音楽
ナイトコア音楽 - преди 4 дни
imam vupros kolko procenta kiselo mlqko e hubavo da si zimam i napravete vidove zakuski s izvara shte sum vi mnogo blagodaren
Vladimir Petrov
Vladimir Petrov - преди 5 дни
А как да си развием кардиореспираторната система ? Да си броя грамовете и да правя по 10 повторения ли ? Кардиото е здраве, преди всичко !
двайсе и две
двайсе и две - преди 5 дни
Баце готин пич си, харесвам те. Имаш subscribe.
Kaloqn Dimitrov
Kaloqn Dimitrov - преди 5 дни
Как се чистят мазнини около корема?
Ho haey
Ho haey - преди 5 дни
Не мога да се съглася само с точка 3 Ако си начинаещ е най-добре да се възползваш от така наречения "Recomposition". Т.е. гледаш да броиш калории но да не се ограничаваш твърде много и да вкарваш повече фокус в силовите тренировки. Поради това че тялото ти преди не е било подлагано на такова напрежение то ще се адаптира като хем прави мускулна маса хем гори мазнини. Няма да се задълбочавам много, но бих препоръчал видеата за "Recomposition" на Vitruvian Physique и Jeff Nippard
MomS.HunteR.
MomS.HunteR. - преди 5 дни
Ледени вани по 2/3 пъти на ден изгаряли мазнините в тялото. Нямало нужда от тренировки или спазване на хранителен режим. Ледените вани действали така , че организма "ИЗЯЖДАЛ" мазнините и оставало само чистата мускулна маса.
Yalchi Dervishev
Yalchi Dervishev - преди 5 дни
Намалете въглехидратите със 90% и "воала". За 11 месеца от 96кг, свалих до 65... с около 6 км. бягане през ден...
Веселин Василев
Веселин Василев - преди 5 дни
Стан, наистина канала ви е много полезен за нас хората които тренираме, единствената ми забележка е, че поне мен и няколко приятелчета които ви следят, тези дълги видеа (повече от 10мин) ни отказват да ги гледаме. Мисля си, че в един 10-12мин клип може да вместите информацията за която ще говорите, не всички имаме време да отделим половин час от натовареното ежедневие, за да изгледаме видеото. Благодаря, и продължавайте все така!
Tipichno
Tipichno - преди 5 дни
Животът ми е лъжа 😀
redmitko
redmitko - преди 5 дни
До колко % е най-добре да изчистим подкожните мазнини преди да почнем да качваме мускулна маса?
tebro
tebro - преди 6 дни
koremnite presi ne pravqt presata ahhahaha bahti tapungera
tebro
tebro - преди 6 дни
racete ti sa pulni s voda ve bot
Kokich Dokich
Kokich Dokich - преди 6 дни
Бих искал да попитам защо коремните преси да са мит? Факт е, че без калориен дефицит и здравословна диета няма как да отслабнем, но от друга страна както правим Бицепсови сгъвания за да расте бицепса, то не трябва ли и по този начин да правим коремни преси за да заздравим коремните мускули?
veselin uzunov
veselin uzunov - преди 6 дни
Ako sum na 15 kaloriniqt deficit zabavq li rasteja na visochina
veselin uzunov
veselin uzunov - преди 6 дни
Ako sum na 15 kaloriniqt deficit zabavq li rasteja na visochina
Gosho0690
Gosho0690 - преди 6 дни
Искам да попитам едно нещо...таа,аз съм 186 и съм на 16години та въпроса ми е има ли някакъв начин да стана по-висок,но разбира се натурно!Благодаря предварително🙂
Димитър Николов
Димитър Николов - преди 6 дни
Няма дума хранктелникте
Mityo Valchev
Mityo Valchev - преди 6 дни
Мит 1: кардиото не е задължително; Мит2: коремните упражнения са глупост, правете кардио;
Penka Chineva
Penka Chineva - преди 6 дни
Днес не съм броила калории и не ми важат 😂😂😂
Georgi Petkov
Georgi Petkov - преди 6 дни
Интересен клип,Стан,но напоследък ми се струва ,че "тъпчете" едни и същи неща. Не е хейт това просто е мое мнение.
Даниела Ганева
Даниела Ганева - преди 6 дни
Оставям един коментар!😀
Todor Tsankov
Todor Tsankov - преди 6 дни
Поздрави от Ямбол!!!
The Doctor
The Doctor - преди 6 дни
Не съм съгласен много с третия мит. Да речем човек със заседнал начин на живот и супер забавен метаболизъм реши да започне да тренира и да се храни добре и както казваш трябва първо да изчисти. Но ако BMR (базовия метаболизъм) е прекалено нисък, той реално трябва да влезе в дефицит а това значи прекалено малко калории, което също не е ОК и не е здравословно, тъй като може и да не успее да покрие нуждата от макро и микронутриенти заради ниските калории. Според мен като за начало е по-добре да се забърза метаболизма и заедно с това и да не се влиза в дефицит прекалено бързо, а поне 1 2 седмици на умерени калории или малко завишени.