The Clashers Gaming
The Clashers Gaming
  • 252
  • 27 179 019
  • Член от 26.10.2018 г.
Това е изцяло Gaming канала на The Clashers. Тук ще откриете всички игри, които играхме в главния канал The Clashers, a и много повече. Подновяваме сериите на Clash of Clans, Clash Royale, Last Day on Earth, Fortnite, GTA V и други нови заглавия, които се очакват да излезнат. В този канал ще има единствено GamePlay! За ТОП класации, 50 Невероятни факти и другите серии насочете се към Главния канал - The Clashers!

Видео
Реагирам на ВАШИТЕ ЕПИЧНИ моменти в Brawl Stars
Реагирам на ВАШИТЕ ЕПИЧНИ моменти в Brawl Stars
преди 4 дни
Днес дойде време за дългоочаквания епизод на Brawl Stars, в който ще покажа клиповете, които ми изпратихте и ще се посмеем заедно на някои доста интересни моменти. 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Знаете, че преди време ви помолих да ми пускате някои епични моменти, които сте имали в играта и много от вас откликнаха, за което благодаря. Позабавлявах се доста докато правих това видео. Има наистина някои сериозно смешни моменти. Получих около 100 видеа, но съм подбрал само най-интересните такива за този епизод на Brawl Stars. #BrawlStars #FunnyMoments #TheClashers Може и вие да изпращате за следващия клип, който подготвям. Моля единствено да са с добро качество и звук, за да можем да се насладим максимално. Пускайте ми вашите Epic Brawl Stars моменти на мейла, като използвате линкове, за да ме улесните и да не ми блокирате пощата. Благодаря ви! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се тази нова серия да ви е харесала и ще се радвам да праснете по един палец нагоре ако е така. Абонирайте се за канала ако искате още!
Абе, не е толкова лесно колкото изглежда!
Абе, не е толкова лесно колкото изглежда!
преди 5 дни
Реших да снимам един епизод на Clash of Clans, в който да ви покажа няколко атаки за 3 звезди във войната. Може да ми кажете дали сте успели да ги направите? 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Не качвам често игри, защото в момента ми е пълна лудница около представянията на книгата "Топ мистериите на света", но скоро обещавам да се завърна по-активно. Днес реших да ви споделя няколко атаки за три звезди от моя клан, които може да опитате и да кажете дали работят. #ClashOfClans #TheClashers #Gaming Иначе ще видите до къде съм стигнал и с дългия ми процес по ъпгрейдване на базата. TH13 се оказа малко по-сложен отколкото предполагах и ще ми отнеме повече време, но напредвам. Строителите ми не почиват денонощно. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Най-яките Brawl Stars фигурки - Фен Арт - Пловдив
Най-яките Brawl Stars фигурки - Фен Арт - Пловдив
преди 14 дни
Благодаря на всички, които дойдоха на фен срещата и подписването на "Мистериите на света" в град Пловдив. Изкарах си страхотно, надявам се и при вас да е така! 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес ще разгледаме фен арт от срещата ни там и трябва да ви кажа, че съм абсолютно впечатлен. Толкова хубави неща не съм получавал от много време насам. Искам да ви благодаря за целия труд, който сте положили в направата на рисунките и фигурките. Сложихте голяма усмивна на лицето ми! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесало видеото, може да праснете по един лайк в подкрепа.
Тази новата "Каруца" в Clash of Clans нещо не става
Тази новата "Каруца" в Clash of Clans нещо не става
преди 15 дни
Днес сме с нов епизод в Clash of Clans, в който исках да пробвам способностите на новия Siege Barracks. Нещо не съм впечатлен да ви кажа. 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial От две седмици насам играя редовно Clash of Clans и според мен се развивам сравнително добре. В предния епизод, който без да искам изтрих си максвах куина, сега започвам с кинга и лека полека следвам пътечката към макса. #ClashofClans #TheClashers #Gaming Иначе в този епизод действам малко с Siege Barracks, който ми е още първо ниво и не е сред най-добрите неща, които са в играта. Може би като се максне в комбинация с малко Wall Breaker-и ще се случат нещата, но за сега е слаба работата. Продължавам напред с ъпгредите и да видим докъсе ще я докараме. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Много ще ме зарадвате ако ударите по един палец нагоре на видеото и се абонирате за канала с камбанката, за да не изпуснете нещо ново!
Кой STAR POWER избирам в Brawl Stars?
Кой STAR POWER избирам в Brawl Stars?
преди 16 дни
Колко героя имате с по два Star Power-a? Аз лично нямам много, но определено си имам своите предпочитания. За това се вдъхнових да снимам този епизод и да ви разкажа защо избирам единия пред другия. 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Продължавам да играя Brawl Stars когато имам време и се развивам доколкото мога. Днес докато играех забелязах, че не съм сменял star power-ите от както се помня и избирам само един от тях. Дали по една или друга причина мисля, че има по-силни и по-слаби такива. #BrawlStars #StarPower #TheClashers Да си призная, нямам много бролери, които да ви покажа, но все пак искам да поговорим за това как понякога първите са по-силни от другите. Отделно стартирам и една много интересна поредица, която се надявам да ви хареса. Така, че действайте. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се днешното видео на Brawl Stars да ви е харесало и ако е така, може да праснете един лайк. Също не забравяйте да се абонирате за канала с камбанката.
Това е НАЙ-СТРАННАТА карта в Clash Royale
Това е НАЙ-СТРАННАТА карта в Clash Royale
преди 22 дни
След няколко месеца на отсъствие се реших да направя един епизод на Clash Royale, в който ще разгледаме новата карта в играта. Дали обаче е добра? 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Не знам колко време мина от последния ни епизод на Clash Royale, но беше време да възобновим малко серията ни на тази игра. Аз все по-рядко я играя на нея, но наистина няма нищо ново и интересно, което да ме грабне. Не знам при вас как е положението. #ClashRoyale #BattleHealer #TheClashers Сега се опитвам да измисля някой интересен дек с новата Battle Healer и да го интегрирам с моя, но нещо не ми се получава толкова добре колкот оми се иска. За това може да помогнете малко и да предложите нещо интересно. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ще е супер ако праснете по един палец нагоре и се абонирате за канала, ако искате да получавате известие, когато кача ново видео.
Сериозна ТЪРГОВИЯ в Clash of Clans!
Сериозна ТЪРГОВИЯ в Clash of Clans!
преди 22 дни
След ъпдейта на Clash of Clans дойде време и за първият масов ъпгрейд на сгради и единици. Въпросът е кое по-напред и как най-добре да усвоим ресурса. Трудността е повишена! 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Както обещах наскоро, ще има повече епизоди на Clash of Clans, защото тя в момента е много интересна, особено след всички нововъведения. Сега обаче достигнах до сериозен проблем - ресурс много, работници малко! Как да постигнем максимални резулгати с един или двама работници? Това е разковничето! #ClashofClans #Update В този епизод мисля, че успях да направя точно това. Почти макснах Куина, направих и няколко важни промени, но за тях ще научите от видеото! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Пробвам се с НАЙ-СЛАБИТЕ ми герои в Brawl Stars
Пробвам се с НАЙ-СЛАБИТЕ ми герои в Brawl Stars
преди 22 дни
Всеки има герои, с които не играе често по една или друга причина. Те обикновено са на дъното на класацията по купи и рядко ги забелязваме. Днес ще играе точно с тях. 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Мислих много за тематиката на новият епизод на Brawl Stars и реших да направя нещо различно. Нещо, което не съм правил отдавна. Направих 4-5 игри с най-слабите ми по купи бролери в играта #BrawlStars #TheClashers Пишете ми долу в коментарите кои са най-слабите бролери във вашият профил и защо? Така ще открием дали си приличаме в някои отношение като тип на игра. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Тези двамата ЗЛЕ ли са или само на мен така ми се струва?
Тези двамата ЗЛЕ ли са или само на мен така ми се струва?
преди 28 дни
Днес размишляваме малко над двата нови бролера в играта Brawl Stars и споделям моето мнение за тях. Не знам вие какво мислите ама нещо ми се струват не чак толкова добри! 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Докато си играех Brawl Stars и тествах MAX и BEA усетих, че нещо не е както трябва. Знаете, че са ми макс и очаквах доста повече от тях. Обаче нещата не бяха така. За това реших да запиша един епизод, в който да споделя моето мнение за двата нови героя в Brawl Stars и най-вече да попитам вас: Вие какво мислите за тях? #BrawlStars #Max #Bea Аз направих няколко игри и през това време си говорихме за нещата. Споделих защо нещо не ми допадат и мисля, че са нещо не какво трябва. По принцип всеки път като пуснат нов бролер, той е много ОП и трябва да го нърфват, но тук май нещата не са точно така. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се, че това видео ви е харесало и ако е така, можете да праснете по един мощен палец нагоре в подкрепа. Благодаря ви!
Тези ЙЕТИТА са много сериозна работа! - Докъде я докарах в Clash of Clans
Тези ЙЕТИТА са много сериозна работа! - Докъде я докарах в Clash of Clans
преди месец
Днес сме с нов епизод на играта Clash of Clans където има един от най-големите ъпдейти в историята. Успях с помощта на малко джемове да ъпгрейдна казармата и познайте - вече имам Йетита. 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Обещах, че ще има малко повече епизоди на Clash of Clans, защото това все още си ми е любима игра. Аз се завърнах и играя с пълна сила, защото има толкова много нови неща за ъпгрейд след ъпдейта, че не знам дали в близките месеци ще успея да наваксам и да се максна. #ClashofClans #Update #Yeti Всичко вече става още по-бавно и въпреки всевъзможните бонуси, които имаме за бързина, аз съм още в началото на пътя към макса. Доста по-трудно е от преди, но лека полека нещата ще се случат. Сега приоритет си ми остава армията, която е най-важна за ъпгрейда. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се това видео да ви е харесало и ако е така, ще е супер ако праснете по един палец нагоре. Благодаря ви!
Дали не направих ГОЛЯМА ГРЕШКА с този UNBOXING в Brawl Stars?
Дали не направих ГОЛЯМА ГРЕШКА с този UNBOXING в Brawl Stars?
преди месец
Днес започнах да отварям мощно над 270 кутии в играта Brawl Stars, обаче по едно време се усетих, че може би допускам голяма грешка! Каква ли е тя? 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Може би за този ънбоксинг се готвя от 2 месеца, като неспирно събирам кутии, пазайки ги за нов герой в Brawl Stars. Е този месец имаме не 1 а цели два - Bea и Max, които са много интересни и нямам търпение да пробвам по-обстойно. #BrawlStars #Unboxing #Update Естествено ще стигнете и до момента, в който започнах да се съмнявам дали не съм направил голяма грешка като съм започнал да отварям всички тези кутии. Не съм много навътре в нещата на тънките сметки в Brawl Stars, но мисля, че постъпих правилно като закупих Max. Не знам, вие ще кажете. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Дано това видео ви е харесало, защото се готвя за него от много време и пазих своите кутийки. Ако е така, може да ме подкрепите с един палец нагоре и да се абонирате за канала. Благодаря ви!
Защо ми свалиха видеото за Update-a на Brawl Stars?
Защо ми свалиха видеото за Update-a на Brawl Stars?
преди месец
Наскоро пуснах едно видео за ъпдейта на Brawl Stars, което което свалих само 45 минути след това. Разберете защо ме накараха да го направя.. 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес съм решил да ви разкажа какво се случи след последния update на Brawl Stars и защо видеото, което пуснах по темата беше свалено от мен по молба на Суперсел. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Иначе играем малко на различни модове с Penny и си говорим за нещата. Ако сте гледали стрийма от сряда, сигурно вече знаете, че ми се падна BEA и съм много доволен. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Първи стрийм в НОВОТО Студио!
Първи стрийм в НОВОТО Студио!
преди месец
Днес съм решил да пробвам как ще става нещата в новото студио и да тествам стрийма. Не е имало такъв от няколко месеца и съм много ентусиазиран. 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Ще поиграем малко Fortnite и ще видим какво друго можем да правим. Помнете, сега само експерементирам и тествам работите. По-нататък ще се връщаме към нормата. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
ПУКАМ балони, ВАЛЯТ пожелания! - Фен Арт от София!
ПУКАМ балони, ВАЛЯТ пожелания! - Фен Арт от София!
преди месец
Днес реших да кача малко по-различно видео в този канал! В него разгледждаме фенарта, който ми подарихте по време на официалното представяне на книгата ми в София. 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Турне "ТОП Мистериите на света" от 13:00ч.: 26.12.2019 Пловдив - Mall Plovdiv - Сиела 11.01.2020 Бургас - Mall Galeria Burgas - Сиела 12.01.2020 Варна - Фестивален комплес - Сиела 18.01.2020 Русе - Mall Русе - Сиела 19.01.2020 Плевен - Панорама Mall Pleven - Сиела 25.01.2020 Стара Загора - Park Mall Stara Zagora - Сиела 26.01.2020 Велико Търново - Хермес 01.02.2020 Видин - Хермес 02.02.2020 Благоевград - Хермес Имаше някои много интересни подаръци и искам да ви благодаря за целият труд и старание, което сте вложили. Оценявам го наистина! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
НАЙ-УНИКАЛНИЯ И СЛОЖЕН ЪПДЕЙТ ДО МОМЕНТА в Clash of Clans
НАЙ-УНИКАЛНИЯ И СЛОЖЕН ЪПДЕЙТ ДО МОМЕНТА в Clash of Clans
преди месец
Най-накрая успях да намеря време да ъпдгрейдна до TH 13 в Clash of Clans и съм много щастлив, че ще споделя този момент с вас. Това е най-якия ъпдейт до момента. 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Толкова много нови неща имаме с TH13, че не знам откъде да започна. Опитвам се да правя някаква сложна математика с оферти и неща, които съм събирам, за да се развия по-бързо и равномерсно, но ще видим дали ще ми се получи. #ClashofClans #TH13 #Update Иначе пуснах най-важните неща - новият герой, дефенс и другите, но има още много работа по акаунта. Смятам да се завърна в играта и отново да се максна, както си трябва. Какво ще кажете? Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Може ли MORTIS да доминира Showdown в Brawl Stars?
Може ли MORTIS да доминира Showdown в Brawl Stars?
преди месец
Днес реших да се пробвам с един от най-малко играните бролери за showdown в Brawl Stars, а именно Мортис. Не знам при вас как е, но на мен лично ми е много трудно. 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Showdown е един от любимите ми модове в играта Brawl Stars и да ви кажа честно само един-два пъти съм го играл с Мортис. Все са ме убивали в началото още и съм се отказвал. За това днес реших да играя с него докато не направя победа. А то какво стана!!! #BrawlStars #Showdown #Mortis Направих няколко много интересни игри с Mortis и за моя изненада се получиха направо невероятно добре. Ще видите в епизода обаче дали успях да достигна до победата! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Няма такава игра!
Няма такава игра!
преди месец
Дълго време пазих един риплей, който исках да ви споделя и най-накрая дойде този момент. Подобрих си един рекорд в Brawl Stars, но какъв? 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Поради местенето ми имах малко затруднения да снимам на различни игри и за това няма много епизоди напоследът, за което се извинявам, но лека полека влизаме в норма. Скоро може да очаквате и нови неща, но имам още да се нагласям към новото студио! #BrawlStars #TheClashers #Gaming Иначе пред близо 2 дни направих една игра на showdown в Brawl Stars, която стана направо трепач. За това и дълго време я пазих и не играх, за да не се изтрие. Днес дойде момента да я споделя с вас. Надявам се да ви хареса. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако е така може да праснете по един сериозен палец нагоре в подкрепа, благодаря ви!
Помните ли Dark Echo?
Помните ли Dark Echo?
преди месец
Отново завръщаме някои от игрите, които не играя толкова често в канала и една от тях е Dark Echo. Помните ли я? 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Тази игра е доста забавна и интересна, да не говорим, че през цялото време те държи под напрежение, което е много яко. Dark Echo я открихме благодарение на адна от класациите ми в главния канал и от тогава реших да я играя в този канал #DarkEcho #TheClashers #Gaming Иначе нивата стават все по интересни, но нещо ми се струват прекалено лесно. Стигнах обаче до едно такова, което не успях да мина и ми беше много трудо. За това прекъснахме до следващия епизод. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Суперсел, СПРЕТЕ да ми взимате парите в Brawl Stars!
Суперсел, СПРЕТЕ да ми взимате парите в Brawl Stars!
преди месец
Нова оферта, нови пари на вятъра в играта Brawl Stars! Всеки път си казвам, че ще спра да им давам, но всеки път ме подлъгват. Какво да се прави. 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Цял ден не бях играл Brawl Stars и през нощта се сетих да направя едно видео, как отварям новата оферта и си купувам скина на Леон. Той наистина е много готин и се радвам, че си го взех. Все пак обаче струва 80 джема, което не е малко. #BrawlStars #Leon #Skin Направих и няколко интересни игри с него и се забавлявах доста, макар и късният час. Надявам се и вас да съм разсмял поне малко. Ако четете това описание, пишете ми в коментарите дали е така, като споменете ОПИСАНИЕ, за да разбера. :) Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Дано това видео да ви е харесало и ако е така, може да ме подкрепите с един палец нагоре!
Кой ги мисли тези неща в Last Day on Earth?!
Кой ги мисли тези неща в Last Day on Earth?!
преди месец
Една игра, която не сме играли от много месеци насам - Last Day on Earth. Всеки път когато се логна откривам нови и нови неща. Но дали е още интересна? 🛒 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ Мистериите на света" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ Мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2w9ePIq 🎮 Гейминг канал: bit.ly/2Jn9mCe 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🙌 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Честно, някой път наистина се чудя кой е дизайнерът на всички тези зомбита и как ги измисля толкова гнусни. Няма майтап. Може да не влизам често в Last day on Earth, но всеки път се изумявам от нови и нови дезайни. :) #LDOE #TheClashers #Gaming Иначе играта май си е все същата! ГРЕШКА! Толкова много нови неща са добавили, че не знам дали няколко ще мога да наваксам. Става така, че всеки месец има голяма промяна, а аз съм изпуснал поне 5-6... Какво да се прави. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Дано това видео да ви е харесало, въпреки, че съм голям нууб. Ако е така може да праснете по един палец нагоре.
Пазете се от вещицата в Clash Royale!
Пазете се от вещицата в Clash Royale!
преди месец
Днес най-накрая успях да максна една от най-силните карти в играта Clash Royale и нямам търпение да ви покажа един-два дека, които измислих. ✦ Играта на Trust Gaming: bit.ly/35zuDT9 📘 Поръчай НОВАТА ми книга тук: bit.ly/2O6xJXR ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Една игра, която наистина не съм играл отдавна и се радвам, че имах време да запиша един епизод на нея. Може да ви се струва странно, но аз все още играя Clash Royale и се забавлявам много. Да, не е както преди, но все още си я пускам Даже напоследък си събирам определени карти, които искам да максна и гледам да трейдвам редовно в клана. Ако искате може да се присъедините към нас. Днес ще изпробвам няколко дека, които си измислих сам и да ви кажа честно може би има потенциал в тях. Естествено са крайно небалансирани според стандартите с Clash Royale, но мисля че ще станат. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
НАЙ-СМЕШНИТЕ СКИНОВЕ В BRAWL STARS!
НАЙ-СМЕШНИТЕ СКИНОВЕ В BRAWL STARS!
преди месец
Ако сте виждали новите снимки на играта, които от Supercell разпространиха, то сигурно сте забелязали няколко супер весели скина, които са ви се сторили нереални. Е, днес ще ги разгледаме. 📘 Поръчай НОВАТА ми книга тук: bit.ly/2O6xJXR ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес реших да посвета един епизод на малко по-забавните скинове в Brawl Stars, които сме виждали напоследък. Става въпрос за El Primo, Leon и Carl. Те са вдъхновени от анимационни герои от Южна Кореа и са наистина уникални. #BrawlStars #Skins Иначе имам и една друга изненада за вас - стигам до 12 000 купи в Brawl Stars и отварям Mega Box-a, който е от Trophy Road-а. Дали ми се падна нещо интересно или е поредното разочарование? Ще гледате в епизода! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Искрено се надявам това видео на Brawl Stars и новите скинове в играта да ви е харесало и ако е така, може да ме покрепите чрез един палец нагоре. Не забравяйте да се абонирате за канала с камбанката!
Топ 10 неща, които НАЙ-МНОГО МРАЗЯ в Brawl Stars
Топ 10 неща, които НАЙ-МНОГО МРАЗЯ в Brawl Stars
преди 2 месеца
Днес реших да споделя нещата, които най-много мразя в играта Brawl Stars. Дали ще съвпаднат с вашите представи? 📘 Поръчай НОВАТА ми книга тук: bit.ly/2O6xJXR ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial От много време насам искам да споеделя някои работи свързани с играта и най-вече това за нещата, които най-много ме дразнят в нея. Сигурен съм, че сред вас има играчи, които споделят моето мнение и се ядосват на определени аспекти на Brawl Stars също като мен. #BrawlStars #top10 Направих една своеобразна класация на всички неща, които най-много мразя в Brawl Stars и ви разказвам защо това е така. Много ще се радвам да чуя и вашето мнение по въпроса, така че коментирайте на воля. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Много ще се радвам ако ме подкрепите с един палец нагоре и се абонирате за канала ако искате още игри като Brawl Stars.
НИКОГА НЕ ИГРАЙТЕ ТАЗИ ИГРА!
НИКОГА НЕ ИГРАЙТЕ ТАЗИ ИГРА!
преди 2 месеца
Днес ще поиграем една игра, която е считана за една от най-страшните в интернет. Продължете към видеото само ако ви стиска! 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR Тази игра стои на десктопа ми вече няколко месеца и чака да запиша епизод на нея. Да си призная, всички ревюта, които четох бяха толкова покъртителни, че не ми се изкаше да започвам. Най-накрая намерих време обаче и записах епизод. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial За първи път се впускам в такъв тип игра на компютър и то с толкова добра графика. Наистина всичко изглежда много реалистично и да ви кажа честно играх с интерес. Естествено джъмп скеър моментите бяха в изобилие и на няколко пъти подскачах. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Може би ми отне около 2 часа за да я мина цялата, но определено имаше някои загадки, които трябваха да се решават. Особено тази с орела, която ми отне 2-30 минути. Много ще се радвам ако оставите по един лайк в подкрепа и се абонирате за канала за още.
TOWN HALL 13 ИДВА В CLASH OF CLANS! - ПОТВЪРДЕНО!
TOWN HALL 13 ИДВА В CLASH OF CLANS! - ПОТВЪРДЕНО!
преди 2 месеца
Днес ще разгледаме едно доказателство, че Town Hall 13 идва в играта. То представлява едно видео, което беше пуснато от самите тях. 📘 Поръчай НОВАТА ми книга тук: bit.ly/2O6xJXR ✦ Купи "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Отдавна не е имало епизод на Clash of Clans и за това днес се завръщаме с голяма новина, която очакваме да стане реалност декември. Става въпрос на Town Hall 13! Нямам търпение да видя какво са ни подготвили от Supercell този път #ClashofClans #TownHall13 #confirmed Ще изгледаме едно специално видео, което беше разпространено от Supercell и съдържаше много улики водещи към едно нещо. Потвърждаването на Town Hall 13 в Clash of Clans. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Този ГЕРОЙ е най-силен, но НИКОЙ не го играе! - Brawl Stars
Този ГЕРОЙ е най-силен, но НИКОЙ не го играе! - Brawl Stars
преди 2 месеца
Днес искам да ви покажа някои интересни статистики директно от създателите на играта. По-специално един бролер, който е супер силен, но е най-малко игран! 📘 Поръчай НОВАТА ми книга тук: bit.ly/2O6xJXR В днешният епизод на Brawl Stars ще поговорим за един бролер, който е игран от 0.9% в случаите, но има успеваемост от 52%, което направо лудница. Може да не ви се вижда много, но повярвайте ми, в сравнение с другите си е постижение. ✦ Купи първата ми книга тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Няма да разкривам кой е той, но съм сигурен, че много от вас ще предположат правилно в коментарите под това видео за Brawl Stars. Иначе аз напредвам с купите и се развивам добре, поне според моите стандарти. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Но кой герой е най-силен, но никой не играе с него? Ще разберете от видеото за това тайно оръжие, на което попаднах. Искрено се надявам това видео да ви е харесало и ако е така може да ме подкрепите с един палец нагоре. Благодаря ви! ❤️
Похарчих 20лв. за скинове в Brawl Stars... Заслужава ли си?
Похарчих 20лв. за скинове в Brawl Stars... Заслужава ли си?
преди 2 месеца
Днес реших да се възползвам от една оферта в играта Brawl Stars и да си закупя всички скинове на героите по случай Halloween. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Въпросът дали си струва да се харчат пари за скинове в Brawl Stars излиза на дневен ред отново. Само за да може героите да изглеждат по различен начин даваме някой път доста пари, което е странно. Това няма да ви помогне да прогресирате напред, промяната е чисто визуална. За това днес се надявам да ми помогнете и да решим дали цялото това нещо си струва. Похарчих общо 420 джема за нови скинове, които са яки, но чак пък толкова... Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Дано видеото да ви е харесало и ако е така може да праснете по един лайк за подкрепа!
Топ 3 НАЙ-ДОСАДНИ евента за игра в Brawl Stars
Топ 3 НАЙ-ДОСАДНИ евента за игра в Brawl Stars
преди 2 месеца
Днес изброяваме кои са най-досадните game modes за игра в Brawl Stars според мен. Дали и при вас е така? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Има моменти, в които разполагаме с малко време да поиграем на любимата ни игра Brawl Stars и просто искаме да си направим кефа. Отваряме играта и виждаме, че са ни останали само такива модове, които не ни кефят. Не знам за вас, но при мен е доста изнервящо. #BrawlStars #Events Днес ще изброим точно тези ивенти, които най-много ме дразнят и ги играя по принуда. Искам просто да си взема токените и да се махам. Някой пут обаче не става толкова лесно. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Много се надявам този епизод на Brawl Stars да ви хареса и ако е така да му праснете по един палец нагоре.
Тази игра на Supercell умря за един месец!
Тази игра на Supercell умря за един месец!
преди 2 месеца
Днес ще гледате може би посления епизод на играта Rush Wars, защото тя вече тотално спря да бъде интересна. Не знам какво точно са мислили за нея, но явно не им се е получило особено добре. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Спомняме си целия хайп около новата игра Rush Wars, която е още в бета тестове, но може да се свали от всичко, ако направите някои настройки по магазина, от който си сваляте апликации. Да ви кажа честно в началото си мислих, че ще успее да стане хит, но колкото повече играех, толкова повече осъзнавах, че това няма как да стане. Толкова еднообразна игра отдавна не са пускали. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Е, надявам се все пак този епизод да ви е харесал и ако е така, може да тряснете по един палец нагоре и да се абонирате за канала.
EMZ е тотално счупена, честно!
EMZ е тотално счупена, честно!
преди 2 месеца
Днес искам да поговорим за новия герой в Brawl Stars - EMZ и защо аз мисля, че е тотално счупена и доста по-силна отколкото трябва. Много искам да чуя и вие какво мислите! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Не знам откъде да започна... Освен да ви кажа, че много лесно може да трупате купи благодарение на EMZ. За 6-5 минути успях да натрупам 30 купи в Showdown. Едва ли сима бролер, който може толкова лесно и бързо да печели игри и то на първо място. #BrawlStars #EMZ #Broken Направих няколко демонстрационни игри, абсолютно на живо, за да видите какво огромно предимство има. Според мен това в момента е най-счупеният бролер, който от Supercell някога са пускали наживо в игра. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Много ще се радвам ако това видео ви харесва и му ударите по един палец нагоре! Да не забравите да се абонирате за канала за още подобен геймплей!
Направих го ОТНОВО! - Скрита камера на Tharios-a във Fortnite
Направих го ОТНОВО! - Скрита камера на Tharios-a във Fortnite
преди 2 месеца
Днес ще се позабавляваме малко с новата скрита камера, която направих на Tharios-a в играта Fortnite! Вижте какви интересно моменти се получиха! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Звъннах на Tharios-a и му казах, че тествам една нова клавиатура и искам да направя няколко автентични кадри как играя на Fortnite. Той се съгласи да ми партнира в малко Duo игри и започнахме. Не знаеше обаче, че записвам всичко и планувам да направя видео! #Fortnite #СкритаКамера #TheClashers Получиха се някои доста интересни игри и се надявам да се забавлявате както ние направихме. Пишете ми долу в коментарите ако искате да гледате още скрити камери във Fortnite или някоя друга игра! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Не забравяйте да ударите по един лайк, ако това видео ви е харесало. Така помагате супер много! Благодаря!
ГИГА UNBOXING - Максвам 5 героя в Brawl Stars
ГИГА UNBOXING - Максвам 5 героя в Brawl Stars
преди 2 месеца
Дойде моментът да отворим 275 кутии, които спечелихме от 3-часовата ми игра на Robo Rumble. Дали ще се падне нещо интересно? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Това е приятели, най-накрая се случи моментът, който чакахме - mega, giga unboxing на кутии в Brawl Stars. Имаше някои интересни моменти, паднаха се готини неща, но най-важното е, че макснах акаунта си. Сега чакаме само Star Powers. #BrawlStars #Unboxing Иначе след отварянето на кутиите разцъках малко с EMZ, новата героиня в играта. Да ви кажа честно, мисля, че е доста силна. Не знам, вие ще кажете. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесало днешното видео на Brawl Stars, може да ме подкрепите с един палец нагоре.
Бабката вече прекали! - Не ме пуска да си ходя
Бабката вече прекали! - Не ме пуска да си ходя
преди 2 месеца
Време е за първият ми официален опит да избягам от къщата на Granny Chapter 2. Вече ще се пробвам по-сериозно да чапаля лодката и да си ходя. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Отдавна не е имало епизод на Granny и днес се вдъхнових да направя един. Изгледах много клипове как бягат от къщата с лодката и си помислих, че и аз мога. Защо да не? #Granny #ChapterTwo #TheClashers Естествено не беше лесно. Знаех какво трябва да направя, но още първия ден бабката ми налетя и ме прасна. В другите дни също не вървяха особено добре. Но какво да се прави, познавате си ме. 😊 Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесало днешното видео на страховитата Granny и дядото, може да праснете по един лайк в подкрепа!
Хайде на бас, че ще изкарам 200 кутии до края на епизода - Brawl Stars
Хайде на бас, че ще изкарам 200 кутии до края на епизода - Brawl Stars
преди 3 месеца
Днес искам да се обзаложим и да попитам, дали е възможно да изкарам 200 кутии в рамките на само един епизод в Brawl Stars! Според вас ще стане ли? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Естествено това няма как да стане с нормални игри и ограничениято от само 200 токъна за определено време. Вкарваме тежката ртилерия и това са тикетите в играта, които са ми вече около 500 на брой. #BrawlStars #Boxes Няма как да минем и без coin doubler, който ще ни е нужен, за да изкараме максимума от създалата се ситуация. Та вупроса е дали ще успея да го направя или не? Вие на какво залагате? Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Нядявам се днешното видео на Brawl Stars да ви е харесало и ако е така ще се радвам да се абонирате за канала и да ударите по един мощен лайк!
Тримата РИБАРИ от Запаса
Тримата РИБАРИ от Запаса
преди 3 месеца
Най-накрая сме с епизод на Fortnite Chapter 2! След грандиозния event по случай края на сезон 10 при нас дойде една обновена игра, която нямаме търпение да пробваме. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Хора, Fortnite се завърна с не нов сезон, а цяла нова глава в развитието си. Имаме толкова много доббавени неща в Chapter Two, че не знам откъде да започна! За това решихме да поиграем малко а тримата от запаса! #Fortnite #Chapter2 #ТриматаОтЗапаса Направихме няколко игри, които не бяха особено сполучливи да си признаем, но определено се забавлявахме. Има много новости, на които трябва да се обърне специално внимание. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал днешният епизод на Fortnite, може да праснете по един палец нагоре. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Какво се случва във Fortnite? Сезон 11? Нов Battle Pass?
Какво се случва във Fortnite? Сезон 11? Нов Battle Pass?
преди 3 месеца
Какво идва във Fortnite точно в 21:00 днес? Елате да разберем заедно! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial\ Днес реших да направя един стрийм на Fortnite по случай новите неща обявени за 21:00. Какво ли ще видим? Нов сезон? 11 под ред? Нов Батъл пас? Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
EL PRIMO няма нужда от СТЕРОИДИ в Brawl Stars
EL PRIMO няма нужда от СТЕРОИДИ в Brawl Stars
преди 3 месеца
Днес сме с нов епизод от поредицата "На стероиди", в която пробваме Star Power на играчите. Може да не се учудвате, но El Primo няма особена нужда от стеориди! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Вече имаме няколко епизода от тази поредица и да ви кажа честно се забавлявам всеки път. El Primo един от най-силните герои в играта, а когато добавим и Star Power-a му става направо нетърпим. #TheClashers #BrawlStars #ElPrimo Иначе както винаги го тествам в разлизмо модове, като според картата зависи дали има предимство или не. Като цяло това е един от бролерите, които играя най-често. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал днешният епизод на Brawl Stars, може да ме подкрепите с един палец нагоре. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Поумнял ли съм... затъпял ли съм...?
Поумнял ли съм... затъпял ли съм...?
преди 3 месеца
Днес ще поцъкаме малко Triviador, защото отдавна не е имало нов епизод на тази игра и малко ми липсва. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Реших да направя една дълга игра и да видим какво е положението. Като се има предвид, че не съм играл с месеци. Да ви кажа честно припомних си какво забавление е тази игра. #Triviador #Bulgaria #TheClashers Имаше някои много интересни въпроси и понаучих нещо ново. Естествено в типично мой стил, все бързам. Постоянно повтарям, че трябва да се чете и внимава, но ето, че аз самиа не го спазвам. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Мале, направо ги разбих с БиБи!
Мале, направо ги разбих с БиБи!
преди 3 месеца
Защо до сега не сте ми казали колко силна всъщност е Bibi в Brawl Stars?? Аз си мисля, че е зле, но сега си промених мнението тотално. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Снощи реших да направя няколко игри на Brawl Stars и за рабообразие взех малко Bibi. Мале хора направо ги попилях с нея! Победа след победа, не можаха да ме спрат изобщо! #BrawlStars #Bibi #TheClashers Реших да запиша епизод и да ви демонстрирам какво ги правя. Ако имате възможност и играете със нея, задължително я пробвайте в модовете, които ви демонстрирах. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал този епизод на Brawl Stars, може да ме подкрепите с един палец нагоре! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Не е истина! - Хайде на PARTY в Clash Royale!
Не е истина! - Хайде на PARTY в Clash Royale!
преди 3 месеца
Днес ще разгледаме ъпдейта на Clash Royale и новият Party бутон, който е добавен в играта. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Не знам от колко време не е имало Clash Royale, за това днес исках да ви изненадам малко. Заедно искам да разгледаме новият ъпдейт на играта, да кажете мнение, дали още я играете и така. #ClashRoyale #Update Направих няколко битки и нямам търпение да пробвам новата карта, която идва съвсем скоро. Уж нямаше да добавят подобно нещо, но явно са си променили мнението. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесало днешното видео на Clash Royale, можете да праснете по един палец нагоре! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Айде на офертите, топли, пресни! Опа, SANDY, ти ли си?
Айде на офертите, топли, пресни! Опа, SANDY, ти ли си?
преди 3 месеца
Днес сме с пореден UNBOXING на кутии в играта Brawl Stars и да ви кажа честно още в началото предчувствах нещо странно... Някакси усещах, че ще ми се падне нов герой! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Преди малко забелязах една интересна оферта за 3 Mega Box в Brawl Stars и си казах, че ако ги купувам, то поне да направя епизод! После реших да направя и един unboxing, така и така съм почнал, а то взе, че стана епичен епизод. #BrawlStars #Unboxing #Sandy Ето, че най-накрая имам новият легендарен бролер наречен Sandy! Толкова много исках да ми се падне без да давам джемове и най-накрая това се случи. Та днес ще го тестваме, ще направим няколко игри и с него, а вие ще помагате като ме напътствате! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал този епизод на Brawl Stars, може да ме подкрепите с един палец нагоре! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Какво се случва с Clash of Clans
Какво се случва с Clash of Clans
преди 3 месеца
Да, най-накрая има епизод на Clash of Clans. В последно време малко съм позанимарил нещата, но се връщаме в играта! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Скоро ще има нов ъпдейт на Clash of Clans и приготовленията за Хелоин започват със специален скин на кинга! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
TOP 3 героя за яко печелене на купи в Takedown!
TOP 3 героя за яко печелене на купи в Takedown!
преди 3 месеца
Днес ще ви покажа кои са моите ТОП 3 бролера за печелене на купи в Takedown в Brawl Stars! Споделете и вашите! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Знам, че от една седмица не е имало епизод в гейминг канала, но поради многото пътувания и местения, нямах време да снимам. Ето, че започваме отново, обаче. #BrawlStars #Takedown #Top3 Днес ще ви покажа моята тактика за печелене на купи в този моуд и ще ви дам няколко съвета, как можете да го правите и вие. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се новият епизод да ви е харесал и ако е така, можете да удатите по един палец нагоре! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Crow става истински ЗВЯР в Brawl Stars!
Crow става истински ЗВЯР в Brawl Stars!
преди 4 месеца
Днес ви представя един от най-очакваните епизоди от типа "на стероиди", където ще пробвам не кой да е, ами самият CROW! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Хора, защо не ми бяхте казали, че Crow e супер силен, особено със някой стар пауър? Направо е станал страшен и много се изкефих докато правих този епизод. #BrawlStars #Crow #StarPower Направихме няколко гейм моуда, в който да тествам неговата сила и бях очарован наистина. Естествено по пътя имахме няколко стънки, но за сега всичко е в рамките на нормалното. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод на Brawl Stars да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един лайк! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Еми, Сори, ама няма да им дам 80 лв. за герой в Brawl Stars!
Еми, Сори, ама няма да им дам 80 лв. за герой в Brawl Stars!
преди 4 месеца
Днес се отправяме в търсене на новият легендарен герой в играта Brawl Stars - Sandy! Отваряме 80 малки и доста от големите кутии! Дали се падна? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Здравейте приятели, вие сте с нов епизод на играта Brawl Stars, където ще отваряме много кутии и ще се надяваме да се падне новият легендарен бролер - Sandy. Дали е вече при мен или не, ще разберете от видеото! #BrawlStars #Legendary #Sandy Иначе имахме пак попадения със Star Power и ще изиграем една-две игри, за да го тестваме. Новият скин на Леон е наистина много як. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се епизода да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един палец нагоре в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Тази игра Rush Wars май не е толкова зле... или...?
Тази игра Rush Wars май не е толкова зле... или...?
преди 4 месеца
Днес ще разцъкаме малко новата игра на Supercell Rush Wars и ще ви покажа няколко тактики, които аз използвам. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Още не мога да преценя дали Rush Wars ми харесва или не. Има моменти, в които ми допада много, но в други бързо ми омръзва. Не знам при вас как е. #RushWars #Supercell Пробвам няколко различни атаки от типа "мас", да видим дали няма да открия новата армия, с която да атаквам. Някои от тях се получиха Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - PRO Tournament - LIVE - FINALS
Brawl Stars - PRO Tournament - LIVE - FINALS
преди 4 месеца
Това са финалите на Brawl Stars Турнира, част от Aniventure Comin Con. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - PRO Tournament - LIVE - Day 1
Brawl Stars - PRO Tournament - LIVE - Day 1
преди 4 месеца
Днес ще се проведат четвърт и полуфинал на Про Турнира по Brawl Stars, част от Aniventure Comic Con 2019! Начало - между 12:00 и 12:30 ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Радвам се, че ще можем да ви направим съпричастни с първият Про турнир НА ЖИВО организиран от нас. 8 от най-добрите отбори ще се качат на сцената, за да премерят сили! #BrawlStars #Pro #Tournament На вторият ден ще решаваме кой отбор ще е големият победител! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Бабката вече си има и ДЯДО - Granny Chapter 2
Бабката вече си има и ДЯДО - Granny Chapter 2
преди 4 месеца
✦ Раницата: bit.ly/2kDCfCh ✦ Тетрадките: bit.ly/2lyRbBS ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес започва нова сага с лудата бабка, която ни преследва. Имаме нова част на играта, която е кръстена Granny: Chapter Two! В нея освен бабката ще ви преследва и нейната половинка в живота - Grandpa! #Granny #ChapterTwo Направих един опознавателен епизод, в който разучавахме новата къща на бабката и да ви кажа честно вижда ми се значително по-голяма. Отделно си има и домашен любимец. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Познавате ли LEON светкавицата?
Познавате ли LEON светкавицата?
преди 4 месеца
📚 Тетрадките на The Clashers: bit.ly/2lyRbBS Завръщаме епизодите ни "на стероиди", в които ви показвам Star Power-ите на играчите. Днес ще разгледаме не кой да е, ами самият Леон! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес имам и една яка изненада за всички ученици. Пуснахме серия тетрадки на The Clashers, които се получиха уникално. Надявам се да ви хареса, защото екипът се постара много! #BrawlStars #Leon #StarPower Направих битки на всички модове и тествахме как се справят "стероидите" на Леон. Да ви кажа честно любимиат ми герои стана още мо силен и бърз. Много съм доволен, че успях да направя и няколко победи! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Ще стане ли ХИТ новата игра RUSH WARS?
Ще стане ли ХИТ новата игра RUSH WARS?
преди 4 месеца
Новата игра на Supercell е вече с нас две седмици и вече можем да споделим първи впечатления. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Да ви кажа честно аз съм със смесени чувства! От една стране ми харесва, че е стратегическа, микс между Clash of Clans, Clash Royale и Boom Beach! От друга страна Rush Wars е много репетативна, едно и също постоянно. Няма динамика, няма нещо различно от гореспоменатите игри. #RushWars #NewGame #Supercell В този епизод ви показвам няколко атаки с различни видове армия, които изпробвам. Също и няколко дефенса, защото и те могат да ви донесат звезди. Ще видите и нашият клан, който е с амббициите да стане номер 1. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Най-големият ми UNBOXING до момента с нови 43 лв. на вятъра!
Най-големият ми UNBOXING до момента с нови 43 лв. на вятъра!
преди 4 месеца
Днес си взимам офертата за 43 лева от шопа, която дава 8 Мега бокса, като и някои други готини неща. Отделно имаме 103 малки кутии за отваряне! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Приятели, това е едно от най-големите ми отваряния на кутии в играта Brawl Stars до момента. Събирах доста време над 100 кутии от малките ,12 големи и благодарение на офертата имаме и 8 Мега бокс-а, в които се надявах да има още много неща. #BrawlStars #StarPower #Unboxing Пет от героите ми получиха нови Star Power-и, за което съм много доволен. Сега имам много материал за нови епизоди от типа "на стероиди". Вие ще кажете кой от тях искате да видите най-много. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Дразни ли ви новият герой 8-bit в Brawl Stars?
Дразни ли ви новият герой 8-bit в Brawl Stars?
преди 4 месеца
Днес след един неуспешен опит снимам второ видео за новият герой в играта Brawl Stars. 8-bit е един много интересен бролер, който обаче може да ви скъса нервите... БИЛЕТИ ЗА ТУРНИРА: bit.ly/2XXS2OF ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Това официално е най-бавният герой в играта. Когато го пуснах за първи път направо се изнервих. Той едва се движеше и не можех да настигна другите. Като се свикне обаче става направо убиец. #BrawlStars #NewBrawler #8bit Направихме няколко игри с Tharios-a за да го усетя и тествам. Разбира се пробвахме всички налични модове и да ви кажа честно, според моите стандарти се правихме добре. Вие ще кажете. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Rush Wars - НОВАТА игра на Supercell - Как да я свалим?
Rush Wars - НОВАТА игра на Supercell - Как да я свалим?
преди 4 месеца
Разберете каква е новата игра на Supercell и как да я свалим за Android и iOS! ✦ Свали за iOS: apple.co/2zrzQy9 ✦ Свали за Android: bit.ly/2PeDmXt Rush Wars е комбинация между Clash of Clans, Boom Beach и Clash Royale. Взели са от всички по малко, за да направя една тотално различна и много интересна игра, ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial В това видео ви показвам набързо как да си я свалите за iOS и Android и след това разцъкваме малко геймплей Определено е различна, но и много интересна. Нямам търпение да кажете вие какво мислите. #Supercell #NewGame #RushWars Вече имаме и отбор, който се казва The Clashers и ще го развиваме, за да видим колко сме силни! Давайте сега да играем и да видим какво е положението. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Опитвам се да играя с най-омразният ми герой!
Опитвам се да играя с най-омразният ми герой!
преди 4 месеца
Билети за турнира по Brawl Stars: bit.ly/2XXS2OF Един от най-слабите ми герои е този, който най-малко играя по простата причина, че изобщо не го харесвам. Сещате ли се кой е той? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес ще разцъкам с Tick, един от героите в Brawl stars, който просто не мога да понасям. Труден е, муден е, супера му не струва, абе с една дума - зле. Пробвал съм го няколко пъти и до там. Просто е крайно не мой тип бролер. #TheClashers #Gaming #BrawlStars Иначе правя по една игра на всеки от модовете и да ви кажа честно ми се получиваше, което е странно. Не съм играл с него изобщо, но все пак нещата се случваха. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод на Brawl Stars да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един лайк в подкрепа. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Кой е по-голям NOOB на Fortnite - Слави или Tharios?
Кой е по-голям NOOB на Fortnite - Слави или Tharios?
преди 5 месеца
Днес ще решаваме кой е по-голям нууб в играта Fortnite - Аз или Тариоса. Оценяването ще стане от не кой да е, ами самия Лудакис! Той има тежката задача! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Тъй като отдавна не сме правили епизод на Fortnite, решихме да седнем и да разцъкаме малко, след голямо отсъствие. Днес темата обаче е по-специална! Ще решаваме кой е по-големият noob - Слави или Tharios? #TheClashers #Fortnite #Noob Направихме няколко игри с цел да определим крайният резултата. Преди всичко искам да кажа, че този епизод е с цел забавление и смях. Естествено, че аз съм по-големият нууб, то е ясно! Да ви кажа посмехме се доста. Надявам се и вие да сте така! ❤️ Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал този епизод на Fortnite, може да праснете този лайк бутон! 👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Ето така се трупат купи в Brawl Stars
Ето така се трупат купи в Brawl Stars
преди 5 месеца
Днес за първи път в историята на канала ще показвам реплеи от много сериозни битки, които наптавихме с Тариоса. ✦ Купи билет за Brawl Stars ТУРНИР тук: bit.ly/2XXS2OF ✦ Регистрирай се на: info@comiccon.bg ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Това са едни от най-интересните битки, които съм имал в Duo Showdown до момента! Радвам се много, че вече имам оключени replays и мога да ги покажа някои интересни моменти, защото се получиха много добре. #TheClashers #BrawlStars #DuoShowdown Естествено ще пробваме комбинацията и в днешната карта, пък да видим дали е устойчива и може ли да се ползва при други условия. Тариоса е на линия и ги започваме. Ще видите какво се случи! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод на Brawl Stars да ви хареса и ако е така, може да ударите по един лайк в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Кои са най-слабите ми герои в Brawl Stars?
Кои са най-слабите ми герои в Brawl Stars?
преди 5 месеца
Днес ще поиграя малко с най-слабите ми бролери в играта Brawl Stars и ще се опитам да взема някоя друга купа. С тези герои аз почти не играя! А вие? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Реших да направя малко по-различен епизод, в който да ви покажа малко как играя с най-слабите ми герои в Brawl Stars. Те са няколко и наситина не мога да се сетя кога за последно съм се пробвал с тях. #TheClashers #BrawlStars Ще играя само джем граб, за да е максимално равностойно. Получиха се някои по-комични моменти и се надявам епизода да ви хареса! Ако е така, знаете какво трябва да направите. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Как да правим 3 звезди (понякога 🤣) на лигата в Clash of Clans
Как да правим 3 звезди (понякога 🤣) на лигата в Clash of Clans
преди 5 месеца
Днес сме в нов епизод на Clash of Clans, в който ще ви покажа няколко атаки за 3 звезди, понякога се получаваха, понякога не съвсем. 🤣 ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Здравейте приятели, обещах ви малко по-често епизоди на Clash of Clans, за това ето го! Днес разглеждаме новата лига, която мина прреди няколко дни. Исках да ви покажа няколко атаки за три звезди, които и вие можете лесно да правите. #TheClashers #ClashofClans Надявам се да са ви били полезни и да ги адаптирате в собствената си игра. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Един отдавна забравен герой в Brawl Stars
Един отдавна забравен герой в Brawl Stars
преди 5 месеца
Напоследък се замислям с които герои не съм играл отдавна и веднага се сетих за Pam. Като започвах активната си игра постоянно цъках с нея. Но сега почти не я избирам... Защо? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Здравейте приятели, днес ще поиграя малко с Pam в Brawl Stars, защото напоследък се хващам, че изобщо не грая с нея. Това е един изключително силен съпорт играч, който помага повече в отборната игра! #TheClashers #BrawlStars Направих няколко битки, за да усетя как се случваха нещата с Pam, но си припомних доста бързо! Определено showdowd не ѝ е силата, но при другите моудове нещата са по-добре! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се днешният епизод на Braw stars да ви хареса и ако е така, може да праснете по един лайк. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Отварям целият PASS ROYALE наведнъж!
Отварям целият PASS ROYALE наведнъж!
преди 5 месеца
Днес ще ви покажа какво ми се падна от първият сезон на Pass Royale в играта Clash Royale. Имаме много честове и изненади! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Здравейте, приятели, днес е емблематичен ден за Clash Royale тъй като за първи път ще отворим целият Pass Royale в играта. Имаме 2 Legendary Chests и още куп други нови неща. Най-вече ме радват скиновете на кулите. #ClashRoyale #PassRoyale #Opening Иначе си правим нормални битки с дека, който познаваме. Дали победих или не, предстои да разберете! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал днешният епизод на Clash Royale, може да праснете по един лайк в подкрепа. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Отново пари на вятъра в Brawl Stars!
Отново пари на вятъра в Brawl Stars!
преди 5 месеца
✦ Тениската на Bibi: bit.ly/2OtI4Am ✦ Билети за Brawl Stars Турнир: bit.ly/2XXS2OF Днес ми изкочиха няколко интересни оферти в Brawl Stars и за това реших да се възползвам. Какво обаче ми се падна? Имах ли късмет. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Вие сте с нов епизод на играта Brawl Stars, където се надяваме да ни се падне някой друг Star Power, но дали това ще стане. Едната оферта беше 22 лева, а другата джемове, които си струваха. #BrawlStars #Оферти След това ще поихраем малко с един от любимите ми герои. Сещате се кой е той, нали? Добри игри се получиха и се надявам епизода да ви хареса. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Fortnite - LIVE - Новият 10-ти сезон е ТУК!
Fortnite - LIVE - Новият 10-ти сезон е ТУК!
преди 5 месеца
Новият 10-ти сезон на Fortnite е ТУК. Време е да направим един Live Stream по случая и да видим какво предлага новият Battle Pass в играта! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Най-красивият герой в Clash of Clans
Най-красивият герой в Clash of Clans
преди 5 месеца
Новият скин на Queen-a в Clash of Clans е наистина един от най-красивите герои, които са правили от Суперсел. Валкирията е наистина уникална. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес ще разцъкаме малко Clash of Clans където освен, че ще вземем новият скин на кралицата, ще макснем и всички герои в играта. След новият ъпдейт те станаха до 65-то ниво, което си е доста работа. #TheClashers #ClashofClans #Queen Иначе в епизода ще ви покажа докъде съм стигнал със развитието си, ще направим и една атака с новия куин. Второто село в момента ми е малко занемарено, но там нещата станаха много по-трудни с Лава лаунчера. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Как играете с тези герои?
Brawl Stars - Как играете с тези герои?
преди 5 месеца
Не знам за вас, но от Super Rare бролерите има такива, които са доста трудни за игра. Аз си имам фаворити за най-слаби и най-силни, но да видим дали ще съвпаднат с вашите! 👕 Виж тениската на БИБИ тук: bit.ly/2OtI4Am 🎫 Билети за турнира по "Brawl Stars": bit.ly/2XXS2OF ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес продължаваме серията ми, в която обявяваме най-добрите и най-лошите герои според категорията, в която се намират. На дневен ред са Super Rare, които са едни от най-малко играните от мен и съответно най трудни! #TheClashers #BrawlStars #SuperRare По традиция правим по една игра на Showdown с всеки от тях, като си говорим за техните силни и слаби страни. Всеки си има така, но най-важно е как играе човекът с тях. Аз естествено не съм от най-силният, но мисля, че се справям добре. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Най-големите ТАРИКАТИ във FORTNITE
Най-големите ТАРИКАТИ във FORTNITE
преди 5 месеца
Днес заедно с Тариоса решихме да поиграем малко Fortnite и да изберем една тотално различна стратегия - мишкунене. През цялото време ще се крием докато не останат малко хора... дали работи? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Въпреки, че Fortnite леко позалязва, има още много хора, които я играят редовно. Аз включително искам да разцъквам постоянно, но проблема е, че просто не ми остава много време за нея. Тя изисква поне 2 часа игра, за да се посвикне. #TheClashers #Fortnite #Тарикати Вие сте свикнали с моя геймплей, който е много прост. Видя хора, скачам им, трепят ме и готово. Сега обаче сме с друга насока на нещата - ще се крием докато не останам по-малко хора по картата и ще ги дебнем. Дали ще сработи? Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод да ви хареса и ако е така, може да праснете по един лайк в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Оправихме ли си отношенията с MORTIS в Brawl Stars?
Оправихме ли си отношенията с MORTIS в Brawl Stars?
преди 6 месеца
Днес ще разберете дали си върнахме приятелството с един от най-трудните герои в играта Brawl Stars - Mortis. Да ви кажа честно star power-ът му е направо умопомрачително силен! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 👕 Лимитирана тениска на SPIKE: bit.ly/2JLIqhm ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Да си призная, преди да взема Star Power-а на Мортис, изобщо не го харесвах. Механиката му беше много трудна и специфична. В днешният епизод "На стеориди" нещата се променят. Осъзнавам истинската сила на този герои и играя много по-често с него. #TheClashers #BrawlStars #Mortis Направихме няколко битки в различните моудове, които бяха налични в момента на запис. Картата на showdown беше малко неподходяща, но все пак мисля, че се справих добре. Вие ще кажете! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се това видео на Брол Старс да ви е харесало и ако е така, може да праснете по един лайк в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Triviador - Първи съм, но от ГУБЕЩИТЕ
Triviador - Първи съм, но от ГУБЕЩИТЕ
преди 6 месеца
Днес реших малко раз разчупя обстановката и записах един епизод на тривиадор, след като играх доста други игри. Дали от умората, дали от знанията, нещо не ставаше работата... ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Да си кажа честно бях позабравил малко Triviador напоследък, но просто толкова много работа имам, че не е истина. Както и да е, няма да се оплаквам. Важното е, че сега намерих време и седнах да действам. #TheClashers #Gaming #Triviador Впуснах се в една загряваща битка, която реших, че трябва да е къса и опзнавателна. Да се завърна малко в играта. Да ви кажа честно нещо не можах да се съсредоточа. Пусках някои доста тъпи отговори. Но какво да се прави, има и такива дни. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесало това видео на Triviador, може да праснете този лайк бутон! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Епичната битка на Епичните герои в Brawl Stars
Епичната битка на Епичните герои в Brawl Stars
преди 6 месеца
Днес обявяваме най-големите турнири за Brawl Stars за България, които ще се проведат като част от Aniventure ComicCon 2019! Готови ли сте за мащабни битки? ✦ Купи SPIKE Тениската тук: bit.ly/2JLIqhm ✦ Купи билет тип Brawl Stars тук: bit.ly/2XXS2OF ✦ Повече инфо за турнира: bit.ly/2StWuyS ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Присъединете се или към ПРО Турнира или към мащабните Showdown турнири. Кога: 14-15.09.2019 Къде: Интер Експо Център, София Ето как ще се проведе ПРО турнира: Всяка отборна среща игрее: 1. Gem grab 2. Heist 3. Brawlball 4. Bounty 5. Siege tie-breaker: Gem grab (ако някъде се е стигнало до равенство) Всеки отбор има по един бан на бролер преди началото на сблъсъка. Играе се на рандъм карти преди всеки мач. Избира се картата имат 1 мин да се разберат с кои бролери да участват. Който отбор стигне до 3 победи продължава напред. Другият отпада. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се днешният епизод да ви е харесал и ако така, може да ударите по един мощен лайк на видеото! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Колелото се завърта в Clash Royale
Колелото се завърта в Clash Royale
преди 6 месеца
Напоследък се хващам, че играя Clash Royale по-често отколкото другите игри на Supercell... Не знам дали при вас е така, но определено стана по весело след като добавиха Pass Royale. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес реших да снимам един епизод на Clash Royale, в който да изпробвам новата си помпичка на 13-ти левел. От началото на играта я имам в дека си и най-накрая успях да я максна. #TheClashers #Gaming #ClashRoyale Тествам няколко битки, в които исках колкото може по-често да играя помпичката, но нещата не винаги се получават както човек иска. Все пак се получиха някои интересни моменти. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се днешното видео да ви е харесало и ако е така, може да ме подкрепите с един палец нагоре! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Какво ми се падна за 43 лева в Brawl Stars?
Какво ми се падна за 43 лева в Brawl Stars?
преди 6 месеца
Време е за ънбоксинг на кутии в Brawl Stars и най-накрая от играта реши да ми пусне малко по-сочна оферта. Да, малко е скъпичка, но няма как, трябват ми джемове. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Офертата включва 4 Mega Box-a, коите не са хич малко и за това надеждите ми са големи. Вече няма бролери, които да ми се падат и за това сега чакам Star Power-и. #TheClashers #Gaming #BrawlStars Иначе ще разцъкаме няколко моуда, за да видим каква е ситуацията около играта. Няма да ви разкривам повече неща, за да можете да се насладите на епизода. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Тествам лаптопа с два екрана на стрийм с Fortnite
Тествам лаптопа с два екрана на стрийм с Fortnite
преди 6 месеца
Днес ще разчупим малко нещата, защото искам да тествам един лаптоп от HP OMEN с два екрана директно на стрийм! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Кой е най-добрият и най-лошият МИТИЧЕН герой в Brawl Stars?
Кой е най-добрият и най-лошият МИТИЧЕН герой в Brawl Stars?
преди 6 месеца
Уникалната тениска на CROW е вече тук! Вижте линка! Днес искам да поговорим малко за митичните герои в играта и кой според мен е най-добрия. Ще направим по един шоудаун, за да видим как са. ✦ Вземете си лимитирана тениска на CROW тук: bit.ly/2Y67WFZ ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Митичните бролери са едни от най-силните в играта Brawl Stars и да ви кажа честно аз играя повече с нях отколкото все друг вид. Тара, Мортис и Джина са направо трепач, особено на някои моудове. #TheClashers #BrawlStars #Mythic Тестваме ги в шоудаун мач един след друг и ви разказвам защо мисля, че някои е силен или друг е слаб. Определено митичните герои са ми любими, ще видите защо в епизода! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал този епизод на Brawl Stars, може да праснете по един мощен лайк в подкрепа! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Какво се случва във Fortnite?
Какво се случва във Fortnite?
преди 6 месеца
Добрите стари времена се завърнаха - Аз, Тариоса, Лудакиса и Голдъра отново се събираме, за да цепим във Fortnite и да видим какво ново има... или да ни цепят по-скоро... ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Отдавна не е имало епизод на Fortnite и беше крайно време да пуснем нещо интересно. Толкова много нови неща, а ние не знаем какво се случва с една от най-играните игри на всички времена. За това се запитахме какво става с Фортнайт поцъкахме заедно. #TheClashers #Gaming #Fortnite Получиха се накои много комични моменти както винаги. Естествено аз ги керя всички, защото са много слаби... Да се, обратното, ама вие си ме знаете! Аз съм вашия нууб. Приятно гледане! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал този епизод на Fortnite, може да праснете лайк бутона в подкрепа! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Ситуацията е напрегната в Clash Royale
Ситуацията е напрегната в Clash Royale
преди 6 месеца
Днес се пробвам да спечеля новата легендарна карта в играта - Fisherman. Какво обаче се случи и има ли обрат? Ще разберете от видеото! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Това е един от малкото ивенти, в които взех участие напоследък. Не съм играл от месеци на някои от предложенията. Сега обаче съм мотивиран, защото мога да спечеля новата легендарма карта - Fisherman! #TheClashers #ClashRoyale #Fisherman Битките се получиха много интересни макар и някой път да ми се падаше малко по-лош драфт. Ще видите от видеото на кой етап отпаднах и как успях да продължа въпреки това. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал този епизод на Clash Royale и Fisherman, може да ме подкрепите с един палец нагоре. ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Първа копка на най-скъпите огради в Clash of Clans
Първа копка на най-скъпите огради в Clash of Clans
преди 6 месеца
Започвам да правя най-скъпите от всички огради - ниво 13. Всяко едно малко парченце струва по 5 милиона ресурс. Направо не знам как ще се оправяме. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial След като макснах всичко в Clash of Clans е време да обърнем малко повече внимание на стените, които пренебрегвах дълго време. Сега обаче ме чака яко фармене на ресурс, защото само едно парче е 5 000 000, а общо те са 300. Я сметнете в коментарите колко ресурс трябва да платя, за да ги максна. #TheClashers #ClashofClans #WarLeague Отделно ще разгледаме няколко атаки във специалната лига за войните. Аз си играя с новата ми армия, която се оказва супер добра. С малко късмет лесни 3 звезди. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод на Clash of Clans да ви хареса и ако е така, може да праснете по един лайк в подкрепа! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Кой е най-добрият и най-лошият ЛЕГЕНДАРЕН герой в Brawl Stars?
Кой е най-добрият и най-лошият ЛЕГЕНДАРЕН герой в Brawl Stars?
преди 6 месеца
Днес ще решаваме кой е най-добрият и най-слабият легендарен бролер според мен. Имайте предвид, че при вас може да е различно. 👕 Тениската на ЛЕОН: bit.ly/2YDBqYO 🎟 Билет за Турнира по Brawl Stars: bit.ly/2XyyAmD Големият въпрос: Леон, Спайк или Кроу ще оглави класацията за най-добър герой в играта. Давайте предположения долу в коментарите. Определено и тримата си имат положителни и отрицателни качества. ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Въпросът е при кой положителните са повече отколкото отрицателните. Това би му дало едно предимство пред другите герои в Brawl Stars. #TheClashers #BrawlStars #BestWorst Ще тествам и тримата в шоудаун като ще ви разказвам през цялото време защо съм ги наредил точно по този начин. Получиха се някои много интересни моменти и битки. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод на Brawl Stars да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един мощен лайк в подкрепа! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Бащата на CS:GO
Бащата на CS:GO
преди 6 месеца
Днес ще ви покажем играта, която може би стартира цялата мания с мултиплеър шутър игрите: Half Life. Това е една от най-добрите игри, които са излиза някога. Вече е на 21 години, до все още кърти! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Спомням си когато бях малък, не съм спал по цели нощи за да играе на Half Life. Историята на играта е уникална и всеки един момент си струва. Мисиите, оръжията и цялата атмосфера на играта са нещо, което си заслужава да играете! #RetroGaming #HalfLife #CSGO Отделно Халф Лайф е играта, която даде началото не само на CS:GO, но и на multiplayer shooter игрите като цяло. Имаше много интересни карти, които ще ви покажем, както и геймплей! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал този епизод на Retro Gaming, може да праснете по един лайк в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Dynamike подскача като луд! - Brawl Stars
Dynamike подскача като луд! - Brawl Stars
преди 6 месеца
Днес сме с поредният епизод от серията ни "На стероиди" в Brawl Stars! Ще подскачаме с Dynamike, чиито star power не е особено впечатляващ, но все пак става! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Поиграх доста време с Dynamike и да ви кажа честно, единственото, което ми хареса е силата на динамитите му когато уцелят и двата. Това е! Подскоците не ги използвах особено много, някак си са бавни. Поне според мен. #TheClashers #BrawlStars #Dynamike Със сигурност има хора, които могат да подскачат с него по добре от мен и използват неговата сила. Но за сега аз нещо не мога да ѝ свикна. Ако имате съвети давайте ги насам! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал този епизод на Brawl Stars, може да праснете по един лайк в подкрепа! ❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Харча си милионите в Clash of Clans!
Харча си милионите в Clash of Clans!
преди 6 месеца
Днес свършва сезона на лигата в Clash-a и е време да похарчим малко ресурс. Под малко имам предвид много, защото е над 50 милиона. Ще прави, стени естествено, само това остана. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Другото е ясно, направихме мортарите на макс левев. Героите в момента се правят и скоро и те ще са макс, така ще си напредваме достойно в таи игра. #TheClashers #Gaming #ClashofClans Сега обаче ще трябва да поспра малко с героите защото идва ежемесечната голяма война и трябва да си правя атаките на макс. Мисля даже да пия колбите за да съм с макс герои. Но ще видим. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако този епизод на Clash of Clans ви е харесал и искате още, може да праснете по един мощен лайк в подкрепа и да се абонирате за канала за още! ❤️👍
Връщаме ли се всички към Clash Royale след ъпдейта?
Връщаме ли се всички към Clash Royale след ъпдейта?
преди 6 месеца
Днес ще разгледаме най-накрая новият ъпдейт на любимата ни игра Clash Royale. Промените са толкова много, че наистина не знам от къде да започна... Взимам и и Battle Pass! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Минаха няколко дни от ъпдейта на Клаш Роял, но аз най-накрая имам време да седна и да направя един епизод на спокойствие. Да ви кажа честно изненадан съм от това, което са направили девелоперите на играта. #TheClashers #ClashRoyale #Update Имаме вече сезони, батъл пас, който се казва Pass Royale и още кум други нови неща и балансиращи промени. Предполагам ви е ясна структурата на Battle Pass системата - плащате си, за да получавате много неща. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод на Clash Royale да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един лайк в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Сериозно отваряне на 100 кутии преди ъпдейта - Brawl Stars
Сериозно отваряне на 100 кутии преди ъпдейта - Brawl Stars
преди 6 месеца
Днес ще отваряме много кутийки, от които се надявам да ми се паднят някои интересни неща. Дали обаче ще е така? Гледайте видеото до край, за да разберете! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Посъбрал съм малко кутийки, които трябва да отворим, но снимах преди да дойде ъпдейта. Все пак дойдоха няколко много интересни неща. Естествено имаме и star power! #TheClashers #BoxOpening #BrawlStars Няма да ви показвам абсолютно всички отваряния, ще прескачаме по-скучните моменти, но като цяло ще си говорим за нещата и как ще се развиваме! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - UPDATE - Нов герой, нови STAR Power-и
Brawl Stars - UPDATE - Нов герой, нови STAR Power-и
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес ще разгледаме новият ъпдейт на играта Brawl Stars, който дойде късно снощи! Имаме нов герой, който се казва TICK, но оттук нататък ще му казвам кърлеж, защото не само прилича на такъв, но и това е превода на думата от английски. #TheClashers #BrawlStars #Update Най-якото нещо от този ъпдейт обаче е вторите Star Power-и на героите! За сега имаме само 3, но скоро ще станат ясни и другите. Става все по-интересно и определено този update е един от най-готините до момента. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод на Brawl stars за новия ъпдейт да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един лайк е подкрепа. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Last Day on Earth - Спирам или продължавам?
Last Day on Earth - Спирам или продължавам?
преди 7 месеца
3 месеца по-късно, най-накрая стартирах Last day on earth и сега се чудя дали да продължавам. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес, приятели, се пристраших да запиша един епизод на Last day on earth. Нещо, което избягвах дълго време, но най-накрая се случи. Както очаквах имаше толкова много нови неща, че направо не знаех откъде да започна. #TheClashers #Gaming #LDOE Естествено още в началото ме думнаха, но поне така разбрах от колко време не съм играл - над три месеца. Вие ще решавате какво да се случи с поредицата ни на тази игра. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако този епизод на Last day on earth ви е хареса, може да ме подкрепите с един палец нагоре! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Fortnite - Игра на КРИЕНИЦА! Никой не може да ме намери 😊
Fortnite - Игра на КРИЕНИЦА! Никой не може да ме намери 😊
преди 7 месеца
Днес ще поиграем малко новият моуд във Fortnite - Криеница! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Колко добре мога да се скрия, така че никой да не ме намери! Шегата на страна, новият моуд във Fortnite е наистина много забавен. Ние го кръстихме криеница и саедно с админи и хира от дискорд поиграхме малко онази вечер. #TheClashers #Gaming #Fortnite Има два отбора - едните се крият, другите ги търсят, като играта сама прави отборите. Ако се криете във Фортнайт може да изберете почти всеки предмет от картата и е много весело. Превръщате се в каквото ви падне. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал днешният епизод на Fortnite, може да праснете по един лайк в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Тримата ШАМАРИ от Запаса!
Brawl Stars - Тримата ШАМАРИ от Запаса!
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес с тримата от запаса се събрахме да раздаваме шамари в Brawl Stars... Но май останахме само със събирането, защото не ние раздавахме шамарите. По-скоро те на нас, ама както и да е... купон да става. #TheClashers #Gaming #Brawlstars Играхме с герои от Brawl Stars, които вие ни предложихте - Primo, Rosa, Bibi. Трите са с къс обхват и ще ни е много трудно, но какво да се прави. Вие го пожелахте, дано ви хареса. Ако имате други предложения за нас, може да ги пишете в коментарите. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесало това видео на Brawl Stars, може да праснете по един лайк в подкрепа. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Clash of Clans - Най-якият UPDATE до момента!
Clash of Clans - Най-якият UPDATE до момента!
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Преди 2 дни от Суперсел пуснаха дългоочакваният ъпдате на Clash of Clans, който беше отложен със седмица. Както и да е! Най-накрая е при нас и е уникален. Толкова много нови неща, че направо не знам от къде да започна. #TheClashers #ClashofClans #Update Имаме нови нива на героите, нови нива на мортара, тренировки, игри за легендарната лига, нови нива на магиите и всичко това в нормалното село. В Dark village-a имаме един изцяло нов Builder Hall ниво! Направо съм супер ентусиазиран за този update на CoC и вече макснах Queen-a! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод за update-a на Clash of Clans да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един лайк в подкрепа! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Colt на АНТИ-СТЕРОИДИ!
Brawl Stars - Colt на АНТИ-СТЕРОИДИ!
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с нов епизод от поредицата ни в Brawl Stars - на стероиди. Мисля, че намерих най-скапания Star Power на герой до момента. Не знам за вас, но според мен няма по-безсмислен. Надявам се да ви чуя в коментарите дали и ви мислите като мен! #BrawlStars #Colt #StarPower По-принцип би трябвало да стане по-бърз, но уви аз не можах да намеря разлика. Даже му дръпнах едно състезание с Frank в една от игрите на Brawl Stars, но просто бяха еднакви. За това си мисля, че открих най-скапания Star Power в играта Brawl Stars! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако този епизод на Brawl Stars ви е харесал, може да ме подкрепите с един палец нагоре! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
CS:GO - Колко пъти ще ме лепнат в една игра? (Рекорд!)
CS:GO - Колко пъти ще ме лепнат в една игра? (Рекорд!)
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с една различна игра, тъй като много от вас ми писаха да разцъкам нещо различно от мобилни игри. С групата решихме да направим един CS:Go, макар, че аз хал-хабер си нямам от тази игра. Разделихме се на двойки и борбата започна. #TheClashers #Gaming #CS:GО Пуснахме един Custom Map и аз влезнах в отбора на про-то Ludakis-a, a отбора на слабаците беше от Tharios-a и Just Golder-a. Да си кажа честно всичко на всичко съм играл около 2 часа Counter Strike: Global Offensive и направо ме разбиха, но какво да се прави. Това е положението. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод на CS:GO да ви е харесал и ако е така, може да ме подкрепите с един палец нагоре! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Fortnite - Вече работим за NASA!
Fortnite - Вече работим за NASA!
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Код на Escape Room-a: 0533-9451-8507 ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с един нов епизод на Fortnite, в който ще се пробваме да избягаме от космическия Escape Room на Ludakis-a. Определено това е най-добре направения до момента и беше истинска радост за окото. Дали обаче е труден? #TheClashers #Gaming #Fortnite Тримата от запаса, в случая аз, Tharios-a и JustGolder-a се пробваме да минем през лабиринтите на Ludakis-а максимално бързо. Гледаме да не си убиват много, много, но знаете, че при мен това е невъзможно! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал този епизод на Fortnite, може да ме подкрепите с един палец нагоре! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Искате лесни купи? - Гледайте това!
Brawl Stars - Искате лесни купи? - Гледайте това!
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес реших да се събудя с малко игра на Brawl Stars и си казах и да падна и да бия, пак ще се разбудя. Оказа се, че Tharios-а е на линия и решихме да поцъкаме малко едно комбо, което не бяхме играли отдавна - Spike и Piper! #TheClashers #Gaming #BrawlStars Направихме няколко успешни игри и решихме реднага да запишем епизод на Brawl Stars по темата! Получиха се много интересни битки и вдигнахме лесни купи. Пробвахте и вие тази комбинация и кажете как ви се струва. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал този епизод на Brawl Stars, може да праснете по един лайк в подкрепа! ❤️👍😆 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Triviador - Залогът е ГОЛЯМ с Tharios и JustGolder
Triviador - Залогът е ГОЛЯМ с Tharios и JustGolder
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес решихме да направим една приятелска игра на Triviador, но за да стане по-интересно, решихме да заложим нещо. Първото, което ни дойде на ум са новите нитро буустове в Discord и така залогът скочи на цели... 10 долара!!! :) Хаха, знам, не е много, бяхте кликбейтнати! #TheClashers #Gaming #Triviador Иначе се получи една много забавна игричка, смяхме се, научихме нови неща. Но кой победи и кой остана последен? Ще разберете от видеото за Triviador! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесало днешното видео на Тривиадор, може да ме подкрепите с един палец нагоре! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Най-странни DUO комбинации
Brawl Stars - Най-странни DUO комбинации
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес, заедно с Тариос решихме да изпробваме различни комбинации от бролери в Brawl Stars, които нямат нищо общо и не биха работи добре заедно в Duo Showdown. Започнахме с интересна двойка, която обаче се оказа доста сполучлива. #TheClashers #Gaming #BrawlStars Тествахме 5 различни двойки от бролери, които сметнахме, че не стават да играят добре заедно и да се допълват. Някои от тях бяха наистина трагични, други не чак толкова. Пишете и вие долу в коментарите които DUO двойки са най-странни за вас в играта Brawl Stars. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал днешният епизод на Brawl Stars с най-странните комбинации от герои, може да ме подкрепите с един лайк! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Clash of Clans - Гарантирани 3 звезди, ако има малко късмет!
Clash of Clans - Гарантирани 3 звезди, ако има малко късмет!
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с нов епизод на Clash of Clans и ще обърнем малко повече внимание на атаките във войните. Моят съотборник Доник, показа една от най-яките атаки, които гарантира почти всеки път 3 звезди на най-силните бази. Естествено си трябва и малко късмет. #TheClashers #Gaming #ClashofClans Пробвайте атаката и ако успеете да праснете някой на 3 звезди във войната пишете :) Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - ТОП 5 НАЙ-ТРУДНИ ГЕРОИ ЗА ИГРА
Brawl Stars - ТОП 5 НАЙ-ТРУДНИ ГЕРОИ ЗА ИГРА
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с една своеобразна класация за играта Brawl Stars, в която ще отброяваме ТОП 5 най-трудни герои за игра. Всеки си има предпочитания и стил на игра, за това ще ви споделя, с кои аз лично имам проблеми и все още не мога да свикна. #TheClashers #Gaming #BrawlStars Играем по един мач с всеки от бролерите като обяснявам, защо на мен лично са ми най-трудни. Кой ще грабне първото място в днешната класация на Brawl Stars? Имате ли предположения? Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал днешният епизод на Brawl Stars, може да ме подкрепите с един палец нагоре! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Clash Royale - То хубаво ги макснах, ама сега накъде?
Clash Royale - То хубаво ги макснах, ама сега накъде?
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с Clash Royale и да ви кажа честно вече малко по-често играя. Макснах една от картите, които от доста време исках, а именно Battle Ram, но нега нещо не мога да си намеря дек. За това вие помагайте с нещо по-силно. #TheClashers #Gaming #ClashRoyale Иначе се получиха някои интересни битки, които се надявам да ви харесат. Вие също може да провате дека и да кажете каква е ситуацията около него. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал този епизод на Clash Royale, може да ме подкрепите с един палец нагоре. ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - BULL на СТЕРОИДИ!
Brawl Stars - BULL на СТЕРОИДИ!
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес продължаваме серията ни "НА СТЕРОИДИ" с различните герои от Brawl Stars. На ред е Bull, чиито Star Power е доста интересен и опасен. Когато здравето му падне под 40%, започва да презарежда два пъти по бързо! #TheClashers #BrawlStars #Bull Много се радвам, че макснах Bull, сега се насочваме към другите герои и се надявам в скоро време да има още епизоди от тази серия в Brawl Stars. Иначе направих няколко мача да ви покажа какво може. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод на Brawl Stars да ви е харесал и ако е така, може да ударите по един лайк в подкрепа! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Clash of Clans - Изхарчих 75 милиона за стени!
Clash of Clans - Изхарчих 75 милиона за стени!
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с нов епизод на Clash of Clans, в който изхарчих рекордните 75 милиона от целия си ресурс за стени. Колко броя успях да направя за тази сума? Ще разберете от видеото! #TheClashers #Gaming #ClashofClans След края на лигата и Gold Pass-а в сметката ми се прехвърлиха по 25 милиона, бях изфармил още доста и Clan Castle-a в Clash of Clans беше пълен. Реших всичко да прехвърле в стени. Остава ми още малко от ниво 11, но след това ме чакат още толкова от по-скъпите! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Ако ви е харесал днешният епизод на Clash of Clans, може да ме подкрепите с един палец нагоре! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Какво се случва с FORTNITE?
Какво се случва с FORTNITE?
преди 7 месеца
✦ Виж пълна информация за събитието тук: bit.ly/2JQTyuB ✦ Абонирай се за TECH канала тук: bit.ly/2wxQoDu ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес, скъпи приятели, ще разискваме какво се случва със световния феномен Fortnite и защо все повече хора се отказват от тази игра. Аз лично не съм играл Fortnite от месец и бях доста раждясал, както ще видите от видеото. Не зна какво се случва, за това исках да се допитам до вас: Умира ли Fortnite? #TheClashers #Gaming #Fortnite С Тариос-а разцъкваме няколко игрички като и двамата не бяхме играли дълго време Фортнайт. Както сигурно и вие сте изпитвали, дори едноседмично отсъствие от играта може да влоши уменията много, представете си какво е цял месец. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод на Fortnite да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един лайк! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Кой е новият ми любим герой?
Brawl Stars - Кой е новият ми любим герой?
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с един епизод на Brawl Stars, в който преоткривам един отписан от мен бролер. Реших просто да застана пред камерата, да пусна играта и да запиша един епизод. Отдавна не го бях прявил и да ви кажа ми липваше/ #TheClashers #Gaming #BrawlStars Героя или бролера, за който говорим го спечелих съвсем скоро и го бях отписал. Нещо не можах да свикна с геймплея. Сега обаче, седмици след премиерата му успех да направя няколко много успешни игри. Имаше и комични моменти. Сигурно се сетихте за кой герой от Brawl Stars говоря! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод на Brawl Stars да ви хареса и ако е така, може да ме подкрепите с един палец нагоре! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Любимата ми компютърна игра, когато бях малък! 😊
Любимата ми компютърна игра, когато бях малък! 😊
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес ще разгледаме една от най-любимите ми игри, когато бях на 12-13 години, а именно Starcraft: Brood War. Една уникална стратегия, с която съ прекарал толкова много щастливи часове. Да сигурно ще ви се стори много стара и глупава, но тогава беше наистина номер 1. #TheClashers #RetroGaming #StarCraft Заедно с Therios ще се върнем десетилетия назад в годините за да поиграем малко StarCraft Brood War, защото наистина ни залипсва. Вие имате ли игра, която сте играели преди много години, но искате да цъкане още на нея? Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com Надявам се този епизод на Retro Gaming и StarCraft Brood War да ви е харесал и ако е така, може да ме подкрепите с един лайк! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Лора Даниелова
Лора Даниелова - преди час
24
Найден Костадинов
Найден Костадинов - преди час
Ще имаш 22 паралъпа
water ninja
water ninja - преди час
Моят е спаик
Димитър Димитров
Димитър Димитров - преди 2 часа
200кутий
Sabri Cholakov
Sabri Cholakov - преди 6 часа
по често реакции на браул старс и други подобни видеа с реакций,като цяло нови различни видеа
КРИСО
КРИСО - преди 6 часа
Е такива с ботове не качвай.. Аз така мога да те запълня за 5 години на пред 😂
MarioP
MarioP - преди 6 часа
Това видео на kakashi съм го гледал в тик ток преди 1,2 месеца😂
Dark Wolf
Dark Wolf - преди 7 часа
7:42 когато играеш Lux в league of Leagends
Yordan Budakob
Yordan Budakob - преди 8 часа
Слави за braw ball са перфектни Rosa Tick i Darryel
Water Sheep
Water Sheep - преди 8 часа
Brat 100 pro sa nqkwi deca det samo iskat da sa wyw wideo, w smsl po golqmata chast ot wideata sa trashka
DEROX _BG
DEROX _BG - преди 9 часа
12:43 кога се минаха 15 секунди???
xrisimir canev
xrisimir canev - преди 9 часа
То всичките освен 2 3 не са на френдли.
Va Di
Va Di - преди 9 часа
На мен най-много ми хареса видеото на Митака.
akvasteamer _16
akvasteamer _16 - преди 10 часа
Slaviiii ko stana s last day an earth I s fortnite
Емили Петрова
Емили Петрова - преди 10 часа
Кога ще снимаш фен артовете от Бургас и Варна
#BOBIBOB
#BOBIBOB - преди 10 часа
Слави на ABV-то ли трябва???
Лилия Димитрова
Лилия Димитрова - преди 10 часа
Kak da ti ispratq
Кристина Чернев
Кристина Чернев - преди 11 часа
Брок
Just Zlati
Just Zlati - преди 11 часа
Слави забрави Fortnite!! 😭😭
Андрей Михайлов
Андрей Михайлов - преди 11 часа
255
bobkata 08
bobkata 08 - преди 11 часа
Абе чебурашка
Lily Duleva
Lily Duleva - преди 11 часа
Слави не се притеснявай това е по правилното решение
Андрей Михайлов
Андрей Михайлов - преди 11 часа
200
Niksa bg
Niksa bg - преди 11 часа
6:29 ли видях че това със какаши е от тик ток и ако е така дайте лайк
Христина Христова
Христина Христова - преди 11 часа
Къде трябва да ти напиша имейла
Мартин Иванов
Мартин Иванов - преди 11 часа
Слави , предпочитаме вместо да го повтаряш видеото няколко пъти, да пускаш повече такива видеа и по-малко да ги коментираш.
Христина Христова
Христина Христова - преди 11 часа
Може ли да ти пратя клипа в Инстаграм
Fani Kabakova
Fani Kabakova - преди 11 часа
Spike
Maykal Yugovski
Maykal Yugovski - преди 11 часа
Слави,Аз съм Мортиса от пред последният клип,не успях да трикшотна
Hristo Krastev
Hristo Krastev - преди 11 часа
11 40 e ot BGzone gledal sum go shadow nick gaden lujec
Atanas Borshukov
Atanas Borshukov - преди 11 часа
Един един път от цели 20 минути
monk man
monk man - преди 11 часа
Не ти се отдават мн реакциите
Вени Томов
Вени Томов - преди 12 часа
Не копувай
Борис Томов
Борис Томов - преди 12 часа
Най - якото беше на Спас.БРУТАЛНАМЕЧКА!
Локин Кокин
Локин Кокин - преди 12 часа
Слави ти днес беше в Плевен. Едвали ме помниш но все пак аз съм Никол и бях с едно момиче Александра. Щях да те питам какво мислиш за идеята да направиш видео или книга (ако има повече факти за книга) на тема КОСМОС. Много ще се радвам ако ми видиш коментара и ми отговориш но всичко си зависи от теб.😘😘😘😘😘
Vladislav Georgiev
Vladislav Georgiev - преди 12 часа
Моля теееее защото не се снимах с теб и Неми даде афтограф
Lilia Zaharieva
Lilia Zaharieva - преди 12 часа
Да можеш
Vladislav Georgiev
Vladislav Georgiev - преди 12 часа
В Плевен или си ни сардита защото се бутахме
Vladislav Georgiev
Vladislav Georgiev - преди 12 часа
Кога ще има пак торне
krasi hristova
krasi hristova - преди 12 часа
А ще пуснеш ли еп на INJUSTICE 2 MOBILE
Syper Smashers 1
Syper Smashers 1 - преди 12 часа
Ама слави ас не разбрах колко струва
Андрей Влъчков
Андрей Влъчков - преди 12 часа
Да
Velkata Power
Velkata Power - преди 12 часа
8:43 Еееее много трудно но,хубаво видео!
Batkata BG
Batkata BG - преди 12 часа
Noob
Mishail Hristov
Mishail Hristov - преди 13 часа
23
Himada -Brawl stars
Himada -Brawl stars - преди 13 часа
Слави как се прави че не е гледал клипчетата
Ivan Sungarski
Ivan Sungarski - преди 13 часа
Мале много зле
Petar Krastev
Petar Krastev - преди 13 часа
Аз до insane 4
fjfbjЕлица fjgkВасилева
fjfbjЕлица fjgkВасилева - преди 13 часа
Бях в Мола вчера и си купих книга
pepi petrov
pepi petrov - преди 13 часа
Слави ти ходи ли на Плевен защото една моя приятелка на име Цвети трябва да ти е взела автограф
Росица Панова
Росица Панова - преди 13 часа
Да
GogoValk -GOMATO
GogoValk -GOMATO - преди 14 часа
Slavi az te pitah da mi dobavish discorda ako si zabravil mi e GogoValkEPICOS#1251 Az biah v pleven na fen среща
BG Boolm
BG Boolm - преди 14 часа
Gogata има канал той ми е приятел
KokiBoki xD
KokiBoki xD - преди 14 часа
Аз съм стигал до инсейн 4
Емена Павлова
Емена Павлова - преди 14 часа
Слави в Благоевград в Хермес в мола ли (фен срещата)
Toni Y
Toni Y - преди 14 часа
И на мен най много ми хареса видеото на Спас
про то БГ
про то БГ - преди 14 часа
Аз се видях с теб
Daniel Qnkou
Daniel Qnkou - преди 14 часа
Слави аз май ти пратих но не знам дали го изпратих едно видео в BGzone от Daniel Qnkov ако може да го обработиш и изрежеш защото не знам как защото съм на 11 години и съм нов но ето пак линк много хубави моменти има m.bgzone.info/view/NUhjTEh1WE1nWjA.html
Dariyan Gaidarov
Dariyan Gaidarov - преди 14 часа
az
Polina Cvetanova
Polina Cvetanova - преди 14 часа
22 джема
Rodaka
Rodaka - преди 14 часа
На клипчета на Спас. Просто мечката когато го уби топката отскочи. Аз съм правил всички тея неща. Много са лесни
Teodor404 Dimitrov
Teodor404 Dimitrov - преди 14 часа
Да направим такова и за фортнайт
01 /Wins Sweet
01 /Wins Sweet - преди 14 часа
Който гледа този клип през 2020 да лайкне
Vladimir Dimitrov
Vladimir Dimitrov - преди 15 часа
слави кога ще покажиш фен артите от фен срещата в Варна
Famas_Kris 7
Famas_Kris 7 - преди 15 часа
16:10 това беше с ботове
Radka Stoynova
Radka Stoynova - преди 15 часа
Емил уби двама
Андреа Арсова
Андреа Арсова - преди 15 часа
Ами аз имам тараджи Леон франк
Gamer Boiii
Gamer Boiii - преди 15 часа
Още моля те
ICY SHADOW
ICY SHADOW - преди 15 часа
инсейн 10 :D
Veselin Lozanov
Veselin Lozanov - преди 15 часа
Моля те направи фен среща в Сливница имам много хубав фен арт за теб и малката!!!
Glade GT
Glade GT - преди 15 часа
13:23 това съм аз, благодаря ти че ми включи клиповете във видеото си <3, днеска ти пратих 3 клипа със моменти от Brawl Stars, надявам се че ще ти хареса <3
Martin Markov
Martin Markov - преди 15 часа
Слави реагирай на най-старото си видео
Play to Win
Play to Win - преди 16 часа
Най-многоми хареса видеото на Спас! Направо се спускаха от смях и Слави вика мечката ли вкарва:-):-)
lachezar aykov
lachezar aykov - преди 16 часа
Много cringe
SlakeD XD
SlakeD XD - преди 16 часа
Айде няма ли да качваш видео за сетъпа?
nasko taskata
nasko taskata - преди 16 часа
OMG на това ли викате епични моменти и се кефите...с броуъри 5 ти левел и 400 купи
Elena Ivanova
Elena Ivanova - преди 16 часа
Много ми харесват тези видеа
Elena Ivanova
Elena Ivanova - преди 16 часа
Много си як
Alex Mancheff
Alex Mancheff - преди 16 часа
Имам МНОГО ама МНОГО епичен момент, но не знам как да ти го пратя.😭😭😭
Dzhem Христов
Dzhem Христов - преди 16 часа
слави защо не идваш в шумен
xrisimir canev
xrisimir canev - преди 16 часа
Аз стигнах до инсейн 5
Теодор Александров
Теодор Александров - преди 16 часа
16:01 дори с твоето име
123 fortnite
123 fortnite - преди 16 часа
Как да ти пратя имам смешен
Bojidar Hristov
Bojidar Hristov - преди 16 часа
Slavi igrai RealSteelWRB
BOGKILL
BOGKILL - преди 17 часа
Слави как да ти изпратя? Какъв ти е имейла?
Hyper Ghost
Hyper Ghost - преди 17 часа
Можеш ли да правиш такива реакции и на Fortnite
Alex Qnkov
Alex Qnkov - преди 17 часа
Аз съм до инсейн 5
Epic Team
Epic Team - преди 17 часа
Слави включи в следващия клип, видеото на Kristian - Brawl Stars 😉
Faze_ilia peev
Faze_ilia peev - преди 17 часа
Kakashi yee naruto
evkata 28
evkata 28 - преди 17 часа
Може ли да снимаш на zooba
Mario Stoimenov200
Mario Stoimenov200 - преди 17 часа
Кога ще идваш в Благоевград
Teodoroff BS
Teodoroff BS - преди 17 часа
Слави поне снимай реакции на клипове със брол бол. В днешно време хората не играят шолдалн пък да не говорим че там е вързия. Ще ти пратя 4 клипчета, да си избереш и да покажеш на клип.
BG POWERTM!
BG POWERTM! - преди 17 часа
Със две хора уааааааааал правописна грешка случва се на всеки 😂 8:33
Radostin Yankov
Radostin Yankov - преди 17 часа
Най - яко беше на Спас
Денислав Пеев
Денислав Пеев - преди 17 часа
Какъв ти е клуба brawl Stars
Stilian Petrov
Stilian Petrov - преди 17 часа
Според мен най-яките видеа бяха на Венислав и Ивайло.
jei rolins
jei rolins - преди 17 часа
нямам търпение за следващото
Сашко Василев
Сашко Василев - преди 17 часа
Браво Слави много си добър 👌🏻👌🏻😂
Dimityr Qnkov
Dimityr Qnkov - преди 17 часа
Аз съм стигал до инсейн 1
KiKi Stars
KiKi Stars - преди 18 часа
Слави, Бос Файт си е 5:48