Защо ще ме глобяват 5000 лева и какво ще правим?

51 332
1 910
 
МОЛЯ ДА СПРЕТЕ ДА ИЗПРАЩАТЕ СРЕДСТВА! След вчерашните събития по медиите е време да чуете и моята гледна точка. Потресен съм от решението на държавата да ме глоби и то с толкова много! Няма да оставя нещата така!
🛒 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf
📕 Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: bit.ly/2Jn9mCe
👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k
🙌 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial
Днес заставам пред вас обезверен от Българската държавност. Както сигурно сте разбрали от социални мрежи, по медиите и новини, аз ще бъда глобен заради походът ни до връх Мусала по случай достигането на 500 000 абоната на канала The Clashers. Директорът на национален парк рила обяви, че ще ми бъде съставена глоба в размер от 5000 лева, което е максимумът. Останете до край за да разберете какви действия ще предприемем срещу това безумие.
#TheClashers #Мусала
Аз заставам днес пред вас отчаян от действията на държавата ни и желанието това положително събитие да бъде наказано по този начин. Събрахме над 1500 човека, които да изкачват най-високият връх на Балканите, като на много от тях това бяха първите стъпки в планината. Ако ние не покажем красотите на България на децата ни, кой ще го направи. Целта на похода беше да се откъснем за ден от телефони и компютри и да се слеем с прекрасната природа на България. Към нас се присъединиха малки и големи ходеха с часове редом с мен докато не се докоснаха до шапката на нашата страна. Просто не мога да опиша позитивизма и щастието на това цялото събитие. Както винаги се случва, обаче има хора, които намират нещо лошо в това, нещо което ги дразни.
Социални мрежи:
✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com
Отделно това не е организирана или туристическа група, за която се продават билети. Това са последователи на канала, които се събират в определен час и дата. Група приятели, които са се организирали в интернет пространството. Понеже съм отговорен човек, реших да наема хора, които да се грижат за безопасността на участниците. Това е моята организация. Ако за това се хващат и виждат в мен лице, което организира това изкачване ОК, готов съм да платя каквато и цена, само и само всички да са живи и здрави. Но да ме наказват по този начин е просто безумно. В предишни години на празника на рила е имало по 5000 човека, това може би ОК, според тях.
Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Развлечения
Продължителност: 7:31

Коментари

The Clashers
The Clashers - преди 4 месеца
Скъпи приятели, искрено ви благодаря за помощта, за ден събрахме над 1000 лева. Според мен служителите на парка ще проявят благоразумие и ще намалят глобата ми. Не се знае с колко, но по този случай искам да ви помоля да СПРЕТЕ за изпращате средства. Ще си поема отговорността и отново ви благодаря за помощта. Изчаквам постановлението да видим колко ще е! Дай боже на управниците да им дойде акъла. Ще ви държа в течение какво се случва!
Yoana Todorova
Yoana Todorova - преди 24 дни
Другата година като се изкачвате как мога да разбера кога и къде точно, че да дойда и аз?
Ивайла Велинова
Ивайла Велинова - преди 28 дни
Слави продължавай все така.🥰😍♥️❤️💓💞💕💌💟
Sven _
Sven _ - преди 3 месеца
ТИ СИ НЯМАЛ РАЗРЕШЕНИЕ БЕ ДЕБИЛ!
Emi Sahova
Emi Sahova - преди 3 месеца
Браво слави
Iliyan
Iliyan - преди 3 дни
Качил си е без разрешение, обиждал си служителите горе....., и ти е виновна държавата, институциите и не знам още кой! Според мен институциите са си много адекватни.
Тара Из
Тара Из - преди 4 дни
Слави аз бях в Стара планина докато вие бяхте в Мусала.
PS. Извинявай,че не успях да дойда.
Христина Николова
Христина Николова - преди 5 дни
Да винаги ще с теб
Biserka Radeva
Biserka Radeva - преди 8 дни
😡😡😡
Toni Dimitrova
Toni Dimitrova - преди 12 дни
Слави какво стана с глобата относно похода до връх Мусала
Defne Mustafa
Defne Mustafa - преди 14 дни
Когато видях твоя канал разбрах ,че има един разумен ютубър и в България.А когато срещнах този видеоклип разбрах, че съм била права.Ние сме зад теб . Продължавай само напред!!!
Nikola Anev
Nikola Anev - преди 18 дни
Не е честно
Илия Вaсилев
Илия Вaсилев - преди месец
Бил съм на Мусала с група
Ivi Mihova
Ivi Mihova - преди месец
Ти си бил много жалък да просиш пари!!!
Hristo Ninov
Hristo Ninov - преди месец
Не е лесно да си отвтатителен боклук. Откъде се изкопа това недоразумение - спараняк.
Млъкни и се скрий, бе...
Rosen Bulgaria
Rosen Bulgaria - преди месец
Човек много си зле. Достатачно пари си имаш за да си платиш глобата
Ivon Mladenova
Ivon Mladenova - преди 2 месеца
Първо организираш престъпност , след това караш 11 годишни лапета да плащат глобата
Pussy
Mixaella Pencheva
Mixaella Pencheva - преди 2 месеца
Ти шегуваш ли се? Никой не ти е длъжен да ти дава пари. Даже е удивително, че подканваш хората да го направят. Ти си този, който трябва да плати на държавата, не ние. Отиде и изкачи върха, и то със спонсор представяш ли си, а сега се оплакваш, че те глобяват. Пред малките деца, които те гледат, със сигурност е минал този номер за съжаление. Обаче с останалите не си познал, приятелю. Жалка история!
TRY_fivembg yt
TRY_fivembg yt - преди 2 месеца
daite mi 8 000 лв za edna kola a taka de blagotvoritelnost xexe
Haralampi Romanov
Haralampi Romanov - преди 2 месеца
Искам да в метна нещо! Сега дето ни управляват и ни учат на демокрация.Не забравяй те, че същите тези лица бяха и в комунизма сега те ни проповядват за демокрация.Сами си направете заключенията каква демокрация имаме и дали въобще имаме такава! Искрено съжалявам за случилото се, но който много говори е предпоставка за опесен човек срещу държавата, мисля,че така беше в комунизма.
kur30sm Ppp
kur30sm Ppp - преди 3 месеца
не сте организирана група ,а се организиратe в интернет.......тоа голем геврек
Kristian Kostadinov
Kristian Kostadinov - преди 3 месеца
Малко жалко.... Искаш от 12 годишни деца ПАРИ, за да платиш ТВОЯТА глоба.
Boris Georgiev
Boris Georgiev - преди 3 месеца
Брато ти си жалък ! Да направиш клип в който искаш другите да ти платят глобата... мишок защо просиш от децата засрами се !
Deil Iliev
Deil Iliev - преди 3 месеца
С какво си полезен на държавата ни,колкото и политиците май една илюзия
Weed DoctOr
Weed DoctOr - преди 3 месеца
Ама не моеш да ревнеш
Emil Penkov
Emil Penkov - преди 3 месеца
Самият факт, че толкова много хора подкрепят този олигофрен говори за нравствена и културна импотентност на българското общество. Никога, ама никога няма да има ред в тази държава, защото не можете да се видите отстрани що за стока сте и какво представлявате.
Emiliq Kasabova
Emiliq Kasabova - преди 2 месеца
Много точно казано ! Относно поредния палячо съжелявам че съм груба но преди време по дочух за случая и не обърнах внимание сега като изгледах всичко съм отвратени! Съжелявам и след тва се осети че не правилно да иска пари и ги дари защото много хора го нападнаха ! Зад всяко уж добро се крие най голямото зло! Сам не може да разбере този че не е прав налагат му глоба и почва да реве ......А пък роптае за същото !
kirostar12
kirostar12 - преди 3 месеца
Защо не тръгнат да глобяват тези в подножието на Рила, които са си я превърнали в частен паркинг и дрънчат пари от всеки който иска да паркира за да изкачи планината? Това "еми колкото дадеш" си е чисто дрънчене. Или другите мутри на морето, където завзеха кейовете и забраняват една снимка да направиш на пейзажа около яхтите им? Всичко в тази държава вече е забранено и разпродадено! Забранено за нормалния гражданин, но пък за определени прослойки всичко е разрешено... Народе избери си сам съдбата! Или се махайте от прогнилите ни управници и стягайте куфарите за Терминал 2 както аз направих преди 15 години за, което все повече и повече не съжалявам. Или хващайте лопатите. Ако се върна някой ден ще бъде само заради второто!
Blue Beetle
Blue Beetle - преди 3 месеца
Излагаш се много
ivailo iliev
ivailo iliev - преди 3 месеца
ti ne si vinoven
Asleepphoneix 33
Asleepphoneix 33 - преди 3 месеца
#поход
MrPetrov96
MrPetrov96 - преди 3 месеца
Виж сега братле...взел си пари от А1, вземаш пари от youtube, вземаш и от разни други рекламки и простотии. Окей съумял си да го направиш, ама да агитираш хората да ти плащат глобата е меко казано несериозно! Има една поговорка "смърт без причина няма". Като си топите краката в езерата и даже се снимате, олигофрени такива ще те глобят. Ако бях аз там да те видя и да почнеш да ми се натягаш даже щях да те набия олигофрен. Не те ли е срам да караш хората да ти събират пари за глобата бе мишко. Сигурно като сереш викаш някой да ти бърше задника. Такива като тебе си вярват защото като дете си бил зубър и подлизурко и си се мазнел на учителите, понеже не си имал приятели и съучениците ти са те ебавали и ти мазньо използваше учителите за подкрепа щото си олигофрен. А сега си още по голям олигофрен. Не си ял бой...там ти е проблема. Не стига, че си се насрал утайко, ами ще кара хората да му плащат глобата. Ама ти си бил страшен цървул бе. Никакъв мъж не си да знаеш! Това не е мъжкарска постъпка, а е постъпка на путьо! Жалко, че вече ви дадоха много права на джендърите като теб. Защото ти олигофренче мамино ако бъдеш нашамарен както трябва, ще ревеш и ще се молиш като курвичка, а след като излезеш от болницата ще започнеш пак да ревеш. Използвай силата на мисълта и си пожелай да станеш мъж а не олигифрен, който кара хората да му плащат за грешките...шибаняк.
Мирон Миронов
Мирон Миронов - преди 3 месеца
С теб сме Слави, много е тъжно тва нещо в тая държава......
just misho
just misho - преди 3 месеца
Слaви много съжaлявaм зa теб , но виж колко ни е смотънa и тъпa дaржaвaтa
Minako Minako
Minako Minako - преди 3 месеца
На коя Глоба даваш и недавахте😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀👸🇹🇷👀👩‍💻🇧🇬🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤💀👩‍💻
Напред