Алекс Богданска - Петканова за майчинството и как се промени животът ѝ - На кафе (07.05.2019)

380
25
 
Коментари
Сузан Метин
Сузан Метин - преди 8 дни
Та то още е на 3 месеца ! Какви реклами, какви инстаграми? Ужас! И после защо не комуникираме по между си ... ами за това , социалните мрежи са превзели живота ни . Харесва ги , но не ми харесва това че 3 месечно дете може да участва в социалните мрежи.
Tarlley Issuy
Tarlley Issuy - преди 11 дни
Еми грозничко бебе няма какво да се лъжем.
Beauty Is everywhere around
Beauty Is everywhere around - преди 8 дни
Еми те и родителите не са умили зората ,няма как бебето да е невероятно
Tarlley Issuy
Tarlley Issuy - преди 9 дни
+gigi migi Това е самата истина. Има страхотни бебета било то и новородени.
gigi migi
gigi migi - преди 9 дни
Tarlley Issuy Ужас....Как може да коментирате едно новородено по този начин!!!Колко грозна може да е душата ви за такъв коментар!?
ILKO
ILKO - преди 12 дни
Съжалявам че детето на тази смотла ще наследи лигавщината на своя баща и своята майка! А иначе Дани се пише Motherfucker,което не значи че може да ебе със кеф.
Natiloveherdogs hahah
Natiloveherdogs hahah - преди 13 дни
Момичето със синята блуза участваше в апартамент 404. Как се казва тя
Lina Ina
Lina Ina - преди 14 дни
Тези хора правят всичко за пари. Разделиха се публично мега просташки, събраха се уж в риалити, та тази публичност за бебчето е съвсем очаквана. Не излъчват позитивизъм, доста престорени са дори и гласовете им, и постоянните усмивки. Когато повтаряш на хората, че си добронамерен и т.н. не означава, че си такъв. Това го слушаме във всяко интервю. Бащата е известен с бавнярски репортажи, а майката - с фетиш към пръсти. Страхотна двойка ни навирате в лицата, няма що!
SW0RDBG
SW0RDBG - преди 8 дни
дубрутру техния живот е един сценарий :)
Istinata Istinata
Istinata Istinata - преди 14 дни
Аз не мисля,че едно дете трябва да става публично лице и то като бебе! За мен да имаш бебе е нещо лично и само за самите родители и най близките хора до тях! Едно време се снимах уме за спомен и пазих ме снимките си като очите си, а днес се сниме за популярност и харесване кой е попо най! Жалко,че вече снимките нямат тази стойност както едно време имаха! Не,че е забранено да си качваш снимки но според мен една снимка е достатъчна или макс 2-3 но това с инстаграма мисля,че е прекалено, на тях живота им минава в снимки 24ч всеки един момент на бебето е заснет и показан пред толкова много хора, а според мен това е твърде лично и трябва да запечаташ снимките си в сърцето си и домът си, а не пред цяла България! По дяволите това ти е детето, това ти е живота! Не е нормално 24ч да живееш в инстаграм и снимки! Още по гадно е ,че детето изкарва пари от тази работа, едно време всичко беше за спомен и си слагахме снимките в албумчета и ги показвах ме само на най близките хора, а днес снимките са за слава и пари и имат само материална стойност! Не него приемам и това си е! Имам фейсбук но качвам само определени снимки, ако някой ден има дете то ще си играе с играчки не с инстаграм и за бъде зомбирано от малко! И какво ще му покажат тези родите снимките в инстаграм и негативните коментари отдолу това ли да вижда едно дете? Вместо да разгърне албума с родителите си ще разгръща социални мрежи пълни с злоба и какво ще види соровата истина на лоши хора от малко! От малко ще стане свидетел на лошития в социалните мрежи! Да се замислят,че това не е нормално! Вместо да му показват играчки те ще му показват инстаграм! Жалко....
Ivan Petkov
Ivan Petkov - преди 14 дни
Поредната платена звезда , какъв е смисъла постоянно да ни занимават с нея ?
Веселина Кирилова
Веселина Кирилова - преди 14 дни
В това няма нищо лошо,аз също бих се съгласила детето ми да е рекламно лице, това е съвсем нормално в 21 век.
Lr Bib
Lr Bib - преди 14 дни
Не ни показвайте простотии.
dilianitaable
dilianitaable - преди 15 дни
Усеща се позитивизъм от Дани и Алекс. Голяма работа, че има инстрам акаунт бебето. Няма да са нито първите, нито последните. Пък там си подбираш какво да качиш. Има бебета участват във филми, реклами от доста отдавна. Просто трябва да е премерено, според мен.
Dobby & Teddy Bay
Dobby & Teddy Bay - преди 15 дни
Този дигитален албум както го наричат се гледа от кой ли не.... дори от педофили! Така че родителите трябва да са внимателни какво споделят в социалните мрежи.
Emilian Dechev
Emilian Dechev - преди 15 дни
За Джордж Клуни е добре да знаем, но защо трябва хората да се интересуват от случайни жени станали майки? Дори не знам коя е тази Алекс. Всеки ден много жени стават майки и няма нищо чудно в това.
Dessie Slavcheva
Dessie Slavcheva - преди 15 дни
Много правилно решение на Илиан и Петя относно бебето им! Браво на родителите!
Ирина Йорданова
Ирина Йорданова - преди 15 дни
Естествено, че можеш да създадеш иг акаунт вместо албумче, но защо трябва да го промотираш и да има толкова последователи, дръж си го за себе си.. то няма да се изтрие! Няма морал, няма дявол.. само дето ходенето до тоалетна не си снимате в стори!
Cveta Milcheva
Cveta Milcheva - преди 15 дни
Защо не снимат случайни бебета за реклами,има много красиви бебета на не известни родители!Ужассссс
Cveta Milcheva
Cveta Milcheva - преди 15 дни
Това е въпросът?
Nikolina Kancheva
Nikolina Kancheva - преди 15 дни
Svetla koi dago napravi ???
Violeta Marinova
Violeta Marinova - преди 15 дни
Djorjd Kluni neznae Che sushtestvuvate
Marieta Dimitrova
Marieta Dimitrova - преди 15 дни
Не само Азис, но и Димитър Бербатов, един от най-сериозните български спортисти, ревностно пази личностите на своите деца, както и на съпругата си. Относно законодателство в тази сфера, не бих мога да бъда сигурна, че е лесно да се изготви. Въпросът е по-скоро морален. Поздравления за Илиян и Пипи за решението им!
terry georgievaa
terry georgievaa - преди 15 дни
Съгласна, но Бербатов доста често показва дъщерите си в кратки видеа в инстаграм. Той мисля, че той е точният пример.
Напред