Веси Бонева & Лъчо [ СкандаУ ] - Нецъфнали Рози [ Official 4K Video ]

16 328
548
 
Музикален продуцент - Светлин Къслев
Аранжимент - Светлин Къслев
Текст - Веси Бонева, Светлин Къслев и Лъчо (СкандаУ)
Микс - Светлин Къслев
Stems Master - Rosen Stoev - Reptilla SRP Studio
Видео: Buddubbaz Tape Company
Режисьор и Монтаж - Стефан Маринов (Buddubbaz Tape Company)
Оператор и Цветови Корекции - Стефан Маринов (Buddubbaz Tape Company)
Асистент и Оператор - Петко Андонов (Buddubbaz Tape Company)
CGI - Радослав Укалски | Rapan.Studio
CGI & Compositing: Радослав Укалски | Rapan.Studio
3D Artist - Павел Гайдаров | Rapan.Studio
Credit Art - The Handmaid's Tale
Стилист - Стоян Стоянски
Грим - Пепа Стоянова
Коса - Sponsored by Murphy Style
Sponsored by Star Nails Bulgaria
►Специални благодарности към участващите:
Стефан Цирков, Алпер Чочев, Борислав Йосифов, Мартин Радулов (DJ MATI), Цветан Ауад (Цецо от My Place), Константин Халачев, Станислав Пеев, Станимир Георгиев, Жулиан Христов, Тодор Димитров, Мирослав Стаменов, Васил Василев (Миро и Васето от Cairo)
Росица Терзийска, Вероника Бойчева, Миглена Ангелова, Паула Макавеева

►instagram's :
Vessy Boneva
►instagram: bit.ly/2k6Un7c
►Facebook: bit.ly/2lPHi2w
Лъчо (СкандаУ)
►instagram: bit.ly/2sfK41H
►Facebook: bit.ly/2m5KnM5
Светлин Къслев
►instagram: bit.ly/2LpU3Zy
►Facebook: bit.ly/2lPtKEd
Стефан Маринов (Buddubbaz Tape)
►instagram: bit.ly/2KXrRxD
►Facebook: bit.ly/2FQkLc0
Петко Андонов (Buddubbaz Tape)
►instagram: bit.ly/2FeITUD
►Facebook: bit.ly/2M7x1H6
Музика
Продължителност: 4:29

Коментари

Peter Bozhilov
Peter Bozhilov - преди ден
Имаш голям тамант
Anelia Kokalinska
Anelia Kokalinska - преди 2 дни
Толкова много я харесвам. Не спирам да я слушам. Когато нещо е качествено, то трябва да се слуша нон стоп. Нали? ❤️❤️
Антон Ангелов
Антон Ангелов - преди 2 дни
Отдавна не е имало, нещо толкова смислено. Браво.
Kristin Sokolova
Kristin Sokolova - преди 3 дни
Напомня ми за красавицата извяра
Maya Petrova
Maya Petrova - преди 4 дни
Звучи супер!
Stoqn Vasilev
Stoqn Vasilev - преди 4 дни
Страхотен клип,страхотна песен, а частта на Лъчо направо докосва душата...
Кати К.
Кати К. - преди 5 дни
Отворих я без да искам и взе, че ми хареса! 😜
Georgi Stoyanov
Georgi Stoyanov - преди 7 дни
тази песен е супер добра
Petar Dimitrov
Petar Dimitrov - преди 7 дни
Наистина песента е доста хубава. Има замисъл в нея, но едно не мога да разбера, защо сюжета на клипа е краден. Облекло, цветове, атмосфера, всичко е взето следователно това е плагиатство. “Историята на прислужницата” е сериал с голяма история в него и послание, а песента не може чак до такава степен да се сравни с него. Жалко че не сте успели да измислите нещо, което да бъде НОВО и ОРИГИНАЛНО.
Buddubbaz Tape
Buddubbaz Tape - преди 7 дни
Petar Dimitrov вселенски са ни различнията в мисленето. Няма кражба :)
Petar Dimitrov
Petar Dimitrov - преди 7 дни
Buddubbaz Tape Аз разбирам, какво искате да ми кажете и вниквам доста внимателно в думите ми. Не се чувствам горд и не се бия в гърдите, че знам сериала и един вид съм ви “хванал в крачка”. Дразни ме факта, че в мъзикалния бизнес в България няма оригиналност, индивидуалност и отличаване на Аз-а. Виждам фактите, които сте описали, за розата, за Лъчо, за ходенето по стъкла, но.... има едно голямо НО, вашата продукция няма да е свързана НИКОГА с оригиналност, а със СЕРИАЛА, защото както казах в предишните си коментари, това е плагиатство. И да, радвам се, че българин е направиш толкова скъпа продукция и не, не се радвам, че за пореден път се краде идея. Благодаря и аз за отделеното време !
Buddubbaz Tape
Buddubbaz Tape - преди 7 дни
@Petar Dimitrov Въобще не вникваш в това, което съм ти написал по-горе. Относно нашата индивидуалност, може да я видиш в идеята, която съм милион процента сигурен, че няма да я срещнеш на друго място, а именно това, че тя ходи боса по стъкла. Нашата индивидуалност, може да я видиш в това, как Лъчо, дава един нов живот на една роза в токсична среда. Нашата индивидуалност, може да я видиш в това, как пресъздаваме неща, които никой друг във България не е посмял да направи до сега. Нашата индивидуалност, може да я видиш в това, че няма друг такъв музикален клип. Знаеш ли кое ме дразни? Дразни ме това, че хората във България не ценят своите артисти. Няма да кажат никога "ехааа, това верно ли са го направили българи, ама как са успели да пресъздадът, толкова бюджетен сериал". Винаги ще тръгнат в другата посока, мислят си, че е гениално отритие, да намерят сериала, който го знае цял свят и навсичкото отгоре съм го сложил в описанието и за никой не е тайна и не е откритие. Хората са комплексирани, опитват се, чрез това толкова нелепо разкритие да си вдигнат емоционалното състояние - "ХА, видяхте ли, открих от къде са го копирали". Ма какво копиране, радвайте се, че ние като българи имаме пръст в световна продукция. Благодаря ти за мнението, уважавам го. Обаче се усмихни и се зарадвай, че говорим един език с теб, стъпваме на една земя, дишаме един въздух и се наричаме българи и че това, което гледаш го е направил един българин като теб, а това е прекрасно ! Поздрави !
Petar Dimitrov
Petar Dimitrov - преди 7 дни
Buddubbaz Tape Отмествате темата и започвате да говорите за друго нещо. Радвам се, че сериал като този ви е вдъхновил, но това, което искам да ви кажа е различно и за съжаление се правите, че не ме разбирате. Не съм съгласен талантлив екип като вас да не създаде нещо ОРИГИНАЛНО, а да копира вече познатото. Факт няма друг клип като вашия, но има ЦЯЛ СЕРИАЛ, който съществува. В тази посока на разговор въпросът ми е: Къде е вашата индивидуалност в този проект, освен текстът ?
Buddubbaz Tape
Buddubbaz Tape - преди 7 дни
@Petar Dimitrov Това е все едно да кажеш, че хората създали сериала са копирали романа. Или този, който е написал романа е копирал облеклото на едновремещни прислужници. Изкуството винаги е било взаимно вдъхновение.
xPlodeBG
xPlodeBG - преди 8 дни
Който видя Алпер Чочев и Васето (Picpukk) да лайкне!
Venstislava Bankova
Venstislava Bankova - преди 8 дни
Много въздействащ текст, дълбок и докосващ. ОБИЧАМ песните оставащи в теб усещане за прераждане... карат те да се замисляш, а не празни рими. Още веднъж ПОКЛОН пред таланта на младите изпълнители, УСПЕХ!
MaltyyBG
MaltyyBG - преди 10 дни
Само аз ли намирам клипа и музиката в началото сходни с тези на Rammstein - Deutschland?
Buddubbaz Tape
Buddubbaz Tape - преди 9 дни
Да
Mariana Ivanova
Mariana Ivanova - преди 10 дни
*ВЪРХЪТ!🇧🇬*
*Аплодисменти!!*
🎶👏🌟🔝🌟👏😍
Stiliyan Ivanov
Stiliyan Ivanov - преди 10 дни
Аммь ко да кажа? М бива ба... Оть да не бива? Само дет се притесних за жената да не си изкълчи краката...
Cvetence 6areno
Cvetence 6areno - преди 11 дни
💎
Валентина Брънкинова
По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам. Когато затвориш очи можеш ли мислено да ме обичаш. Бронята рицарска да не събличаш. Душата крещи гола за тебе сега я събличам. Без тебе рая е ад в твоите мисли дълбоко отлитам. Сега отваряш очи виждаш света, но за теб аз съм друга. Добре дошъл си при мен, но не търся услуга. Всичко гори в мене остана голяма заблуда. Без тебе рая е ад... [Припев:] По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам. Как да те разбирам щом не съм бил в твоите обувки и по твоя път. Казваш, че си минала по моя аз си мисля, минала си ама друг път. Усещала си друг студ в любовта си имала различен дебют. Толкова различни сме един за друг като Ян Бибиян и дяволчето Фют. Слушам стари песни, мисля си за стари срещи не успяхме да се сгреем, шото изгорели свещи загубени в умовете си се търсим с телефони клетъчни, а вечерите са пъстри само ако са само петъчни. Отричаме макар да ни личи научихме очите да лъжат като усти и ако съм солта в тая рана то тогава и за двама ни е... [Припев: x2] По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам. Share ПОПРАП
Още на: https://textove.com/lacho-skandau-vesi-boneva-netsafnali-rozi-tekst
Благодариние на textove.com
Svetlio Lalov
Svetlio Lalov - преди 12 дни
Как да те разбирам щом не съм бил в твоите обувки и по твоя път. Казваш, че си минала по моя аз си мисля, минала си ама друг път. Усещала си друг студ в любовта си имала различен дебют. Толкова различни сме един за друг като Ян Бибиян и дяволчето Фют. Слушам стари песни, мисля си за стари срещи не успяхме да се сгреем, шото изгорели свещи загубени в умовете си се търсим с телефони клетъчни, а вечерите са пъстри само ако са петъчнк
Svetlio Lalov
Svetlio Lalov - преди 12 дни
Припев: x2] По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам. Когато затвориш очи можеш ли мислено да ме обичаш. Бронята рицарска да не събличаш. Душата крещи гола за тебе сега я събличам. Без тебе рая е ад в твоите мисли дълбоко отлитам. Сега отваряш очи виждаш света, но за теб аз съм друга. Добре дошъл си при мен, но не търся услуга. Всичко гори в мене остана голяма заблуда. Без тебе рая е ад... [Припев:] По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам. Как да те разбирам щом не съм бил в твоите обувки и по твоя път. Казваш, че си минала по моя аз си мисля, минала си ама друг път. Усещала си друг студ в любовта си имала различен дебют. Толкова различни сме един за друг като Ян Бибиян и дяволчето Фют. Слушам стари песни, мисля си за стари срещи не успяхме да се сгреем, шото изгорели свещи загубени в умовете си се търсим с телефони клетъчни, а вечерите са пъстри само ако са само петъчни. Отричаме макар да ни личи научихме очите да лъжат като усти и ако съм солта в тая рана то тогава и за двама ни е... [Припев: x2] По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам
Karolina Petrakieva
Karolina Petrakieva - преди 13 дни
Идеята за клипът свързана ли е със сериалът "История на прислужницата"?
Buddubbaz Tape
Buddubbaz Tape - преди 9 дни
Да, даже сме част от екипа им :)
Maria Andreeva
Maria Andreeva - преди 13 дни
💓💓💓💓💓💓
bjo
bjo - преди 14 дни
Уникален клип
Boyan Boyanov
Boyan Boyanov - преди 14 дни
Някой има ли информация, как се интерпретира този текст? Тоест оригиналният замисъл на автора. А и собствени тълкувания ще е интересно всеки да напише.
Boyan Boyanov
Boyan Boyanov - преди 14 дни
По-добре да ме няма глътка шот от измама с твоя дух се сливам, но сега по-добре те разбирам. Като водопад се изливам без да знаеш, че не умирам само купища млади нецъфнали рози търся, но не намирам.
Някой има ли информация, как се интерпретира този текст? Тоест оригиналният замисъл на автора. А и собствени тълкувания ще е интересно всеки да напише.
Stefan Georgiev
Stefan Georgiev - преди 15 дни
Страхотни, невероятен саунд, уникален клип :-)
В К
В К - преди 10 дни
Обичам те
marina1013n
marina1013n - преди 15 дни
Силна, емоционална и разтърсваща песен! Кара те да настръхваш от вълнение!
ROS
ROS - преди 15 дни
С това заглавие искате да прокламирате неефективността на тежката индустрия да запази живота на нашата планета, тайно обединявайки се с Грета Тунберг?
Klaudiq Mihailova
Klaudiq Mihailova - преди 15 дни
Истински шедьовър!
Alter Nativa
Alter Nativa - преди 16 дни
Крутая песня!!! Много поздрави с яко парче! ))
Biliana Atanasova
Biliana Atanasova - преди 18 дни
Невероятна!💛
Страхотни сте !👏
Maria Dimitrova
Maria Dimitrova - преди 18 дни
Прекрасна песен ❤
Supporter
Supporter - преди 19 дни
Веси Бонева е добра, но Лъчо е топа! :')
George G.
George G. - преди 19 дни
spored vas kuv e varianta Lucho da si hwane jena i Toto da ne q ebe ?
Madoxize
Madoxize - преди 20 дни
Ужас, защо семпъла трябва да е от Unforgettable........ Ъ, Stolen/Stalin alert ⚠ Лъчо е GOAT tho
aleks j.
aleks j. - преди 21 ден
Песента е просто класа! Есно голямо браво на целия екип! ⭐️
Силвия Йорданова
Силвия Йорданова - преди 21 ден
Такава музика искам да има! ❤️
ioanna forever
ioanna forever - преди 21 ден
Супер песничка номер 1 💗
Cvetina Petrpva
Cvetina Petrpva - преди 21 ден
😍 ще е хубаво да има и текстът преведен на английски, доста вдигнахте нивото
Ася Кръстева
Ася Кръстева - преди 22 дни
Ето, може - смислен текст, красива музика, умение за пеене (можеща певица), клип със сюжет - прекрасен, погледът следи с интерес, душата се “храни”. И всичко това подправено с качество, стил и класа! 💐
Поздравления!
Martin Velchev
Martin Velchev - преди 18 дни
Все пак могло да се случи :D ... Уви все по рядко срещано :(
Биляна Боянова
Биляна Боянова - преди 22 дни
Как да те разбирам щом не съм бил в твоите обувки и по твоя път. Казваш, че си минала по моя аз си мисля, минала си ама друг път.... ❤️ Уникална песен!
Darin Mitev
Darin Mitev - преди 23 дни
Сцената с Лъчо и розата малко ми напомня на Малкия принц. Красиво е!
Марина Събева
Марина Събева - преди 23 дни
1 минута само кадри 😒
Teodor Valkadinov
Teodor Valkadinov - преди 24 дни
Супер готино парче. Браво!
Янко смаилов
Янко смаилов - преди 24 дни
Cqlata pesen pravi lico
Super SaiyanX
Super SaiyanX - преди 24 дни
Strange things ❤️🔥❤️
Silvia Hinkin
Silvia Hinkin - преди 24 дни
Under his eye. 🔥
mish mash
mish mash - преди 24 дни
AZOV!
Georgi Penev
Georgi Penev - преди 25 дни
Уау!
Галина Петрова
Галина Петрова - преди 25 дни
Много силна!😚
Eli K.
Eli K. - преди 25 дни
Страхотна! 💕🎼🎵🎶🔊
CJ
CJ - преди 25 дни
Evisceration plague
Daisylovesmed
Daisylovesmed - преди 25 дни
Класна песен пълна с артистичност и смисъл. Усещам западно звучене и това много ме радва. Евала на хората, които изкарват българската музика на едно ново ниво, а клипът е уникален, наистина! Чудесен проект
babadjanaa video
babadjanaa video - преди 26 дни
Лъчо......!!!!
илона цаловска
илона цаловска - преди 26 дни
много добре направен клип!
Georgieff
Georgieff - преди 27 дни
Кой друг прочете надписа долу вдясно YES BABY 😀✋
Georgi Nenov
Georgi Nenov - преди 27 дни
KUDE E AZIS?
4i40 Toni
4i40 Toni - преди 27 дни
Брутална песен. Настръхнах докато вървеше. Моят номер едно в трендинга!
Shandi Rangelov
Shandi Rangelov - преди 27 дни
dobre chee Lucho
Bubby Mustard
Bubby Mustard - преди 27 дни
продукцията е супер
Мiglena Мicheva
Мiglena Мicheva - преди 27 дни
Handmaid's tail визия😀.
Ivona Jivkova
Ivona Jivkova - преди 27 дни
Не мога да разбера тези,които дислайккват.. .Ако не ви харесва нещо,просто не гледайте и не слушайте...Big hand for this song!!!!
Напред