8 ГЛУПАВИ ГРЕШКИ при ШОФИРАНЕ ИЗВЪН ГРАДА | BG Cars United

1 348
69
 
BG CARS UNITED представя 8 глупави грешки, които допускаме по време на шофиране извън града!
Гледайте видеото и споделете вашия опит с останалите в коментарите :)
- AMIGO LEASING:
Кандидатствай за оферта за лизинг тук - bit.ly/2qNJxq1
- Провери VIN номер на автомобил с CAR VERTICAL тук - www.carvertical.com/bg/landing/v3?a=bgcarsunited&b=d8ac5238
- BG Cars United във Facebook: facebook.com/BgCarsUnited
Subscribe, Like & Share...
#ГрешкиПриШофиране #ШофиранеИзвънГрада
Коли и превозни средства
Продължителност: 15:48

Коментари

Alex Yordanov
Alex Yordanov - преди ден
Относно системата Бонус-Малус - не е зле да има реални протести, защото изчакаме ли още малко, после ще е късно!
Kiril Elevterov
Kiril Elevterov - преди 2 дни
Ако направя едно нарушение, то застрахователите ще го влачат 7 години и ще имам увеличение до 400% на ГО.
Ако не направя нито едно нарушение, чак след 5 години ще имам намаление от 25%.

Г-н Борисов да се срещне с бившите си колеги от ВИС и СИК, сега с „бели якички" и да ги озапти малко..
just Ivcho
just Ivcho - преди 2 дни
10:47 карат в лява лента ако има дупки в дясната
Nasko627
Nasko627 - преди 3 дни
Закона е измислен вече яко ще нииииии гооооо наааа бууу вааат
REXY REXY
REXY REXY - преди 4 дни
В клипа спомена Асеновград, ами, да напиша и аз нещо за пътя, по-точно, за околовръстното и пресечката му с асеновградско... Е, нема такъв клинч, тва ако завиваш наляво към града, може да брадясаш от чакане! Огромен поток от МПС, нерви и псувни, рискови маневри... Дано час по-скоро направят кръговото и уширението до бензиностанцията, защото това е най-невралгичната точка и на двата пътя.
SOS
SOS - преди 5 дни
Техники на шофиране при намалена видимост!
Plamen Lukanov
Plamen Lukanov - преди 5 дни
Отностно точка 5, ако са свободни и двете ленти ще карам където си поискам стига да съм адекватен и ориентиран какво става около мен!
REXY REXY
REXY REXY - преди 4 дни
Да, между табелата "Административна област Стара Загора" и километър 208, това са около 50 километра, да караш вдясно значи да мразиш колата си! По-разбито е, отколкото второкласен път в делиорманско . Някои по-долу вече го споменаха, че там масово се кара вляво, само камионите карат вдясно. Та, когато са свободни лентите, пътя просто принуждава водачите да карат в крайна лява лента.
Ивайло Асенов
Ивайло Асенов - преди 8 дни
Бонус но като вдигнат гражданската къде ти отива бонуса.
Венис Мехмед
Венис Мехмед - преди 8 дни
Може ли да направиш епизод за Mercedes Benz CLS class 2006
Stanislava Jelqzkovaп
Stanislava Jelqzkovaп - преди 9 дни
Платното е едно, пътните ленти са две, от доста години насам не може да се научи масово от хората значението на платно и пътна лента, както и ти в това видео.
BGcarsUnited
BGcarsUnited - преди 8 дни
Не откривам грешка в изказването си :) Платното за движение и пътната лента са два от елементите на пътя. Може да има повече от едно платно за движение на пътя и всяко платното за движение може да се състои от повече от две пътни ленти. В примера от видеото казвам, че автомобил идващ отсреща, навлиза в моята част от платното за движение. Коя е моята част от платното за движение... моята пътна лента, нали?
Daniel Yanchev
Daniel Yanchev - преди 10 дни
за карането в дясната лента 90% от десните ленти са ужас от тировете и тн така че мн хора предпочитат да карат вляво
Dimitar Dimitrov
Dimitar Dimitrov - преди 10 дни
Здравей Ванка кога ще има ново видео???
BGcarsUnited
BGcarsUnited - преди 8 дни
Готвя го в момента. Започва поредицата за търсене на SUV или Crossover :)
младен Топалов
младен Топалов - преди 11 дни
Браво радвам се за клипа
Стоян Йочев
Стоян Йочев - преди 11 дни
Би ли направил клип как да караме при зимни условия
Ангел Паунов
Ангел Паунов - преди 12 дни
А е ся дата питам за магистралата : карам със 140 в лява лента щото дясната е скапана а някав селски тарикат ми светка отзаде с 180 що аз трябва да си чупя краката да тичам в десно по закон и тои трябва да кара със 140 и дефакто няма как да ме изпревари ??? И само да отбележа карах със 150 !!!
Dimitar Hristov
Dimitar Hristov - преди 13 дни
Поздравления за доброто видео! Бих искал да видя такова и за грешките при градско каране. Мен например много ме дразнят шофьори, които карат с включени фарове против мъгла (или никакви) и такива които се престрояват буквално под светофара. Тези пък които сменят лента или завиват без мигач, особено в интензивен трафик винаги им "горят" ушите. Лятото карам и мотор и такава дреболия като мигача може да убие някого, повярвайте. Само едно движение на пръста е...
Diyan Dimov
Diyan Dimov - преди 13 дни
Искам да добавя 9-то... Тировете... 20-метрови чудовища, каращи с 10км над допустимата скорост по извънградските пътища и се лепят 1 зад друг.... Като искаш да го изпревариш, трябва да изпревариш и 3-те такива пред него.... и гледай как се изпреварват 80 метра тирове, които се движат с 100 км/ч по извънградските пътища.... Още повече, ако си кола с около 150 или по-малко коне... пълни джигити
Валентин Георгиев
Валентин Георгиев - преди 13 дни
Браво за видеото. Много полезно и смислено особено за младите водачи. Дано го гледат и си вземат поука …
Димитър Стоянов
Димитър Стоянов - преди 14 дни
Bravo
Kiril Kirilov
Kiril Kirilov - преди 14 дни
През повечето време шофирам в лявата лента на магистрала , защото дясната лента е на бабуни , кловози и тн в по голямата си част от камиони :)
Peter Trifonov
Peter Trifonov - преди 14 дни
Тема на видео: Оплакване от шофьорите на пътя.
Ivan Cvetkov
Ivan Cvetkov - преди 14 дни
Страхотен видео клип! Можеш ли да направиш клип за мотористите?
Ivan Cvetkov
Ivan Cvetkov - преди 10 дни
Ще съм ти благодарен, ако го направиш скоро.
BGcarsUnited
BGcarsUnited - преди 10 дни
Много отдавна е планиран такъв клип. Във видеото "Шофьор в БГ - СТЕРЕОТИПИ" споменах, че и мотористите ще бъдат тема на обсъждане :) Чудя се кой да си подбера за събеседник в него.
slavchez
slavchez - преди 15 дни
Този сайт иска 30 лв за проверката на ВИН-а - бъдете коректни и споменавайте тези "малки подробности" като си правите рекламата!
carVertical
carVertical - преди 13 дни
Здравейте ! Да , проверката е платена и Иван споменава за това в предишните си клипове. За съжаление няма как да поддържаме регистрите си без да генерираме доходи , и все пак 30 лева не са равни на хиляди левове вложени в автомобил с неясен произход и пробег.
Geno Ivanov
Geno Ivanov - преди 15 дни
Всяка една предпоставка за катастрофа която съм имал до сега, е била заради отнемане на предимство или липса на мозък в другия човек. Както каза и ти... кара в дясна лента на магистралата зад ТИР, виждам го отдалеч, карам си със скорост близка до тази на ограничението на магистралата, той кара с 80... като бях на 20 метра зад него, забелязвам, че започва да се носи леко към лявата лента при което... СПИРАЧКИ, СВЯТКАНЕ, КЛАКСОНИ ... Катастрофите не стават заради мощни автомобили и висока скорост, а заради нисък интелект и липса на обща култура и здрав разум при някои шофьори, Аутобана в Германия е доказателство за това... Като сте решили да пътувате с кола, поемете и отговорността за това, не да си бъркате по дупката докато си цъкате на телефона и се носите по платната като пияни. Аз съм плътно ЗА 20,000 лв глоба за всеки който говори по телефона докато шофира (без хендсфри или на всокоговорител) и 40,000 лв глоба за всеки който си гледа телефона докато шофира. + спиране от движение за 1 година при първо провинение, отнемане на правото за шофиране при второ провинение. Сложиха един куп глоби за глупости, да не можеш да си смениш гумата сам и да не можеш да си ремонтираш колата сам...
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov - преди 15 дни
Не е срамно ако има пасажер до теб да ти отвори бутилката с вода,даже и да се спре на отбивка за цигара,вода ,храна кратка почивка...всеки бърза да стигне някъде ама с 2,3..5 мин по късно да стигнеш не е проблем. В повечето случай по магистрала пътувам по 300 км в петък след работа уморен,нормално е да се спре по път малко за освежаване. Точно от глупост за отсечка от 5км да стигна по бързо натиснах газта вечерта на междуселски път и се търкалях с170
Николай Петраков
Николай Петраков - преди 15 дни
4 и 5 наистина са много отвратителни хора. А за спирачките на завоите, на всеки завой на който не виждам края ги използвам. Може да те дразни, но си припомни случая с телето, както и обичащите да карат в насрещното. За това при по остър завой предпочитам да забавя повече отколкото е нужно за да не се натъкна на някоя изненада от другия край и да не мога да спра на време
Венис Мехмед
Венис Мехмед - преди 16 дни
Може ли да направиш епизод за Mercedes Benz Ml class
Daniel Yordanov
Daniel Yordanov - преди 16 дни
Като спомена каране в лявата лента, особенно опасно е когато има три платна, някой си кара в лявата щото го кефи повече и някой отсреща реши да изпревари навлизайки в насрешното движение. Всеки път като се кача да ме кара жената има скандал по темата, че там е опасно и отговора е да не я уча да кара , че била по-добър шофиор от мен, и куп други глупости от рода на, че там нямало дупки, че се вижда и оня щал да мръдне или тя в краен случай тя да се прибере(Ами ако има някой от дясно, к'во пра'им тогиз!?), че не била в нарушение и т.н. На отсечката Враца - Монтана на трилентовото всеки път има такива ситуации, добре поне че в тоя участък от пътя полицайте се научиха да гледат и за това , а не само за превишена скорост.
Васил Стоянов
Васил Стоянов - преди 16 дни
Млад водач, стар водач или го можеш или не го можеш това е!!
SuNSe7
SuNSe7 - преди 16 дни
Моят канал е живото олицетворение на това, как да не караш по публични пътища тогава :D
Zahari Stoyanov
Zahari Stoyanov - преди 16 дни
Любимото ми - позволено изпреварване на завой/възвишение и забранено на правата
Zahari Stoyanov
Zahari Stoyanov - преди 16 дни
Точно с точка 2 една С-класа щеше да ни убие с майка ми в шипченския проход...
Новичок Бахурев
Новичок Бахурев - преди 16 дни
Друго дразнещо -караш си 90-110 примерно изпреварва те някой и започва да ти кара с 80 км. отпред .
Niki Jukov
Niki Jukov - преди 17 дни
Загинали през 2017 г. - 682 души

Загинали през 2016 г. - 708 души

Загинали през 2015 г. - 708 души

Загинали през 2014 г. - 661 души

Загинали през 2013 г. - 601 души

Загинали през 2012 г. - 601 души

Загинали през 2011 г. - 657 души

Загинали през 2010 г. - 776 души

Загинали през 2009 г. - 901 души

Загинали през 2008 г. - 1061 души

Загинали през 1990 г. - 1567 души
Niki Jukov
Niki Jukov - преди 17 дни
ЗАГИНАЛИ ДО ДНЕС
За 2019 г. :
До 28.10.2019 г.
Загинали
511 души
Tashun Kosapa
Tashun Kosapa - преди 17 дни
най-големият проблем извън града е, че правят много хора, много рискови изпреварвания, при ограничена видимост, просто си играят със късмета, но проблема е че и този отсреща ще го отнесе ;с
Mickata
Mickata - преди 17 дни
Obicham videata ti ,Vanka
ZeronXL
ZeronXL - преди 17 дни
Относно карането в лява лента при свободна дясна на магистрала, обяснението е мното просто, ти си от Пловдив и си добре запознат с магистралата от София до вас, в дясната лента са се образували коловози в асвалта от камионите поради невероятното качество на строителството и когато караш в нея и гумата ти се доближи до единия край на коловоза, волана непременно започва да тегли в тази посока, така започваш да се бориш с него като прасе с тиква да не те изхвърли от пътя, да не говорим че и количеството на дупките в дясна лента е значително по-голямо пак заради тежкотоварните автомобили такъв е случая с 70% от нашите магистрали, така че свободна или заета е без значение, никаква дясна лента. Когато видиш, че някой ти дохвърча в гръб страшно бързо или му правиш път или настъпваш, ако колата ти има тази възможност и се изстрелваш като него, друга оправия няма там.
petur milanov
petur milanov - преди 17 дни
Ако не мрънкаше в началото на всяко клипче как правителството ти е виновно че, колите на газ плащали високи данъци, как Бонус Малус била не знам си каква система, щеше да оставяш много по-добро впечатление...
Като изключим мрънкането се спряваш добре, с интерес гледам съветите ти :)
BGcarsUnited
BGcarsUnited - преди 17 дни
Въпросните неща, за които според теб мрънкам, определено не са тема на всяко видео. И това, че правя кратък комрнтар за тема, която се върти във всякакви предавяния и новинарски емисии по телевизията и която вълнува всички шофьори, едва ли вреди на някого. На последно място, коментари по застраховки, данъци и т.н. нямаше да има ако нямаше причина. Но причини има... Не всички пускат нещата покрай ушите си и охотно правят каквото и да им се нареди.
Галин Георгиев
Галин Георгиев - преди 17 дни
Доколкото си спомням си от Пловдив, стани един инструктор, че по пътищата най многобройните лоши шофьори са именно с рег.номер РВ и А , крайно нагли и адски неграмотни...Услех :)
Dimitar The_Bulgarian
Dimitar The_Bulgarian - преди 17 дни
Също така, не е препоръчително и да зяпаш мацки по време на шофиране. :D Бъдете по - смели да заговааряте в дискотеката, кафенето, магазина, но не и да зяпате докато сте зад волана и в движение. В градски условия също не е препоръчително да преминавате бързо покрай редица паркирали автомобили, може да изскочи разсеян човек, дете... Не Карайте
назад посока кръстовище, за да се включиш в път, за който трябва да продължиш и направиш обратен завой. Покарай 100, 200, 300 метра и си направи обратния завой. Знам за доста случай на блъснати хора на кръстовище от коли движещи се назад посока кръстовището, включително има и смъртни случаи! Движейки се назад по закона на Мърфи няма да видиш пресичащия човек в мъртвата зона на огледалото за обратно виждане иии бум..
Мартин Рачев
Мартин Рачев - преди 17 дни
Освен изброените, много се дразня когато някой комплексар кара със 70, ти тръгваш да го изпреварваш - той ускорява заедно с теб да ти покаже, че колата му е много мощна. Ако евентуално колата му е по-мощна от твоята - ти се прибираш обратно зад него и след 1 минута кавала пак кара със 70.
Izrod
Izrod - преди 17 дни
Заради такива идиоти дето са ми правили тоя номер с първата ми кола, която беше 60 к.с, се наложи да скоча директно на 193, а сега съм 350 и вече докато му дойде тая мисъл съм го направил на точка в огледалото. Ама наливаш в пъти повече пари на държавата... Другото дразнещо Ванката го е споменал, то и в градовете се наблюдава - излезе от път без предимство, съответно тръгне като костенурка, или влиза в лява лента на магистралата, пък ти правиш дупка на спирачката...Отново тук помага мощната кола, когато аз се включвам така, настъпвам здраво и за нула време съм част от движението без да преча на тези отзад. Ми като си с бавна кола няма да правиш такива маневри или рискови изпреварвания, ама ние естествено обичаме да си мерим оная работа на пътя без да имаме реална оценка за колата си. Трябва да има толеранс да пътя. Ако ще с жигула на пътя да ме настигнеш, ще ти направя път да ме изпревариш, няма да се правя на "мъж". Никога не съм си позволявал да давам газ докато ме изпреварват, даже напротив, забавям, че да ме изпреварят по-бързо и да се приключи, особено важно ако отстреща идват коли. То е ясно, че няма да се набие у тях челно, а ще те избута от пътя, така че файда от ускорявания няма.
Vinelin Vinev
Vinelin Vinev - преди 18 дни
Поздравления за качествените клипове. Моля слагай описания и линкове в коментара относно клипчетата за които говориш. Въпреки че с спрях рекламните блокери продължавам да виждам как сочиш към някой ъгъл на екрана където няма нищо. Принципно е забавно но понякога бих искал по лесно да намеря и да изгледам видеото за което говориш. Успех и продължавай с качествените и полезни видеа.
Nikolay Trifonov
Nikolay Trifonov - преди 18 дни
Веднъж теле ми се изблещи насреща близо до Чудните скали,бях с джип добре че карах бавно. Друг път вечер на входа на Бургас от Созопол изкочи едно БМВ без светлини на пълна газ.Другия случай може да съм бил и аз щото бях с БМВ бях принуден да изпреваря от дясно един чужденец. Свирех присветквах на магистралата ама реакция... Загледах се човека да не му е лошо нещо ,а той си говореше по телефона...
Димитър Димитров
Димитър Димитров - преди 18 дни
За 5 ти казвам веднага пропаднала дясна лента, много дупки и гаден асфалт посока Бургас
Nick Popst
Nick Popst - преди 18 дни
Имах следният случай,движа по магистралата от Варна посока Шумен,точно след отклонението за Провадия.Карах с максимално позволената скорост от 130 км/ч в лявата лента и със пуснат ляв пътепоказател,пред мен в дясна лента имаше кола и пред нея тир.В момента във който започвам да подминавам колата водачът на тира реши да влезе в лявата лента без изобщо да погледне или дори да включи левия си пътепоказател.Единствено добрите спирачки на колата и това,че нямаше кола наблизо зад мен ме спаси.Забелязал съм че тираджиите масово не се оглеждат и по този начин създават предпоставки за тежко ПТП.
Pine Pinev
Pine Pinev - преди 18 дни
Ако карате вечер, бъдете сигурни, че ще ви излязат много животни по пътя, така че внимавайте. Колкото по-късно вечерта е, толкова повече животни излизат. Не, че през деня също не може да се случи.
bafera
bafera - преди 5 дни
wecherta nai weche w bmw-ta izlizat jiwotnite
speed gang
speed gang - преди 18 дни
Мини през Искърското дефиле да видиш "състезатели" и глупави шофьори!
Васил Николов
Васил Николов - преди 18 дни
Относно застраховките - в Англия е точно така! Може да купиш кола за 300 кинта, а след това да платиш застраховка 1200! Това е при положение, че си нов шофьор в Англия. С времето, цената ти пада...
А също така и колите инат досие, ако знаеш номера на колата можеш да и видиш цялата история от както е излязла от магазина та до ден днешен!
Не виждам нищо лошо в тези неща!
Неби Небиев
Неби Небиев - преди 18 дни
Аз съм се убедил ,че причината е в манталитета на "Бай Ганьо".Всички знаят правилата,ама то трябва да се направи на тарикат и да си каже "бал съм му майката кво ме ебе ".Колата да е скъпа,нищо че няма гуми и ремъците вият като гладни чакали,накладките ги няма,дисковете едвам не се разпадат,да не говорим за масла и филтри...Трябва да има слънчеви очила,нищо че вали.Виждам как приемаме да сме като циганите-важно е как изглеждаш,а не какво можеш...Стана дълго.Ако може клипче как се минава кръгово,специално за Русе моля!Забрави да кажеш за заядливите,дето карат бавно ама ако ги минеш,напъват се яко да те минат те и после пак бавно карат!
Sdimov
Sdimov - преди 18 дни
Братле направи ревю за Мазда 3 2003-2009 , благодаря :)
choker4eto
choker4eto - преди 18 дни
И хора заключвайте си вратите докато шофирате,онзи ден на червен светофар задната врата се отваря две момчета които се биеха влязаха биеки се и излязоха през другата врата и продължиха да се бият ...така че заключвайте се :)
choker4eto
choker4eto - преди 18 дни
Винаги карам в лява лента на магистрала ,по простата причина че дясната лента в повечето случаи е доста разбита...
Nikolay Zhelev
Nikolay Zhelev - преди 18 дни
Модела на джипа?
Nikolay Zhelev
Nikolay Zhelev - преди 18 дни
@BGcarsUnited благодаря
BGcarsUnited
BGcarsUnited - преди 18 дни
Hyundai Terracan :)
Nikolay Borisov
Nikolay Borisov - преди 18 дни
Аз съм на 15 но нямам търпение да взема книжка и да шофирам за това гледам твойте клипове
Който са много ценни защото обясняваш много добре обясняваш
На мен ще ми трябват такива клипове
ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА !👍👍👍
Raph ll
Raph ll - преди 18 дни
Това с 60 в дясна лента просто не го понасям. Признавам си и аз съм стоял в дясна лента за период от десетина км, но с достатъчно висока скорост. Причината е, че в тази отсечка дясната лента е пълен ужас заради дупки от автобуси и други по-тежки мпста, превозващи хора към курортите на морето. Ако ще се движите в дясна лента нон-стоп карайте по-бързичко, ако не ви се кара бързо от дясната лента, няма да ви изгонят, а ако да кажем си перете със 140 в лява лента поглеждайте си огледалата, защото има и такива които се движат с по 180 на тези отсечки и е по-добре да се скриете за момент, вместо да се бият ненужни спирачки.
Raph ll
Raph ll - преди 18 дни
И да добавя нещо, ей така от сърже. Мигачите (освен, ако не карате БМВ) се използват преди началото на манврата, при възможност по-навреме, за да не ви чака някой да сте на метър от завоя и дадете мигач, че ще завивате, а той да е можел да се включи в движението по това време. Не знам аз ли нацелих лошо време, но при последното ми посещение в Пловдив останах с впечатлението, че хората пускат мигача секунда преди да тръгнат да навиват волана. Не кавам, че само в Пловдив се случва, а че на всеки 10 кръстовища го видях 7 пъти.
Georgi Ganchev
Georgi Ganchev - преди 18 дни
Поредното полезно и интересно видео . Баво Пич! А ако имаш някакъв контакт с хората от Carvertical им кажи да си напълнят малко Българската база данни. До колкото знам тази услуга я предлагат в редица държави но там справките са доста по-подробни. Иначе идеята им е уникална и е перфектна за БГ пазара пренаситен с измамници и дребни мошеници.
nvmffs
nvmffs - преди 18 дни
Ако този, каращ в лявата лента на магистралата, е карал със 140, е напълно в правото си да стои там. И без това нямате легално право да превишавате тази скорост, така че няма нужда да се маха от лентата за изпреварване.
nvmffs
nvmffs - преди 17 дни
@Vladimir Simeonov Иронично е, че го казвате, след като същите тези автомобили имат и едно друго право. Автомобилите със специален реижм на движение могат да изпреварват отдясно, тоест отново няма никаква причина движещият се вляво със 140 км/ч да се премества. Съществува само една хипотеза, при която бихте имали някакво право - ако и в дясната лента в същото време някой друг кара със 140. Тук обаче се връщаме на ограниченията на автомобилите със специален режим на движение. Те НЯМАТ право да превишават разрешената скорост, когато това застрашава имущество или живот. Знаейки качеството на магистралната настилка у нас, лесно доказуемо е, че скорост над 140 км/ч е опасна. Та тук е моментът и аз да кажа "Четете ги тия закони, ако сте ги забравили!".
Vladimir Simeonov
Vladimir Simeonov - преди 17 дни
Абсолютно НЕ Е в правото си, ако дясната е свободна има задължение да използва нея при извънградски условия. Има автомобили със специален режим на движение, които имат разни други права! Четете ги тия закони, ако сте ги забравили!
ilian ostrovski
ilian ostrovski - преди 18 дни
Добре, че пребяга(телето)вика😂😂. Ще ядеш пържоли.
Chico Arslan
Chico Arslan - преди 18 дни
животните в преносен смисъл ))))))
Напред